Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ηθοποιών

...και στην πίσω όψη υποσταθμός της ΔΕΗ σε μεταλλικό ικρίωμα. απ' όσο ξέρω μόνο στην περιοχή της Αττικής υπάρχει αυτό, στην υπόλοιπη Ελλάδα σε ικρίωμα που γίνεται, βασικά, από 2 ξύλινες (ή σπανιότερα τσιμεντένιες)κολώνες. και σαν κερασάκι ένα ανέκδοτο: βλέπαμε με τα ανιψάκια μου το american horror story, ξέρετε αυτό που παίρνουν κάποια χάπια που επαυξάνουν τις καλλιτεχνικές ικανότητες, οι ζωγράφοι φτιάχνουν τέλειες ζωγραφιές, οι συγγραφείς τέλεια βιβλία, και ρωτάω τη μικρή, αν έπαιρνα εγώ τέτοια χάπια, θα γινόμουν καλύτερος ηλεκτρολόγος, και μου λέει το άτιμο, τουλάχιστον θα έβαζες τις πρίζες ίσια!!!
 
Τι να κανει ο καημενος ο Νικος Παπαδοπουλος, ειδε και αποειδε οτι δεν εφτανε με τιποτα τη διασημοτητα του Γαρδελη και εβγαλε κι αυτος στηθος εξω.
Και τοτε εδωσε το πρωτο του αυτογραφο...
 
Μόνο που το παρακάνανε με την πούδρα στο μακιγιάζ του προσώπου του και μοιάζει σαν να έχουν κολλήσει μια ασπρουλιάρα μούρη του σε γαρδελικό ηλιοκαμένο σώμα.

Τη Βουγιουκλάκη δεν τη σχολιάζω, περιμένω τον κ. gordon να το κάνει, διότι η φωτό προσφέρει αρκετές ευκαιρίες.
 
Μόνο που το παρακάνανε με την πούδρα στο μακιγιάζ του προσώπου του και μοιάζει σαν να έχουν κολλήσει μια ασπρουλιάρα μούρη του σε γαρδελικό ηλιοκαμένο σώμα.
Kαι το κραγιονακι επισης ηθελε εναν τονο σε πιο φουξια.
 
περιμένω τον κ. gordon να το κάνει
Το μόνο που μου ήρθε αυθόρμητα να πω είναι: "Πως είσαι έτσι μαρή; Μάνα δεν έχεις να σε μαζέψει;"

Το στήσιμο είναι σχιζοφρενικό: σέξι αλλά ατσούμπαλη με αίσχος μαλλί. Πασαλειμένη με άμμο και τα ( . )( . ) πεταμένα έξω αλλά τεχνηέντως κρυμμένα. Χάλι μαύρο, για να μη σχολιάσω τη θέση των ποδιών. Τι μπούτια θε μου...!

Την προτιμώ με τον Κούρκουλο που είναι όντως όμορφη ή στο ζεϊμπέκικο με το παπιγιόν που δεν φαίνεται κιόλας και το σώζει.
 
Όντως λέγεται Κερασάκη; Πέθανα στο γέλιο όταν το διάβασα.


Ένας που έβγαινε τέρμα κλαμμένος δεν είναι αυτός; Τώρα τι; Την είδε μοιραίος και ζέκσι;
(1) Πίσω από το δεξί αυτί της κάτι φαίνεται που στην αρχή το πέρασα για σκουλαρίκι σε σχήμα φράουλας αλλά είναι φουλάρι σε σχέδιο φράουλας οπότε θα μπορούσε να λέγεται και Ελένη Φραουλάκη.

(2) Και τώρα είναι θλιμμένος. Μην κοιτάς που τα χείλη σε δύο φωτογραφίες γελάνε (ας μην είναι τόσο φούξια όσο θα ήθελε η ρετρομανιακραγιονοκριτικός). Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και του παιδιού δείχνει βαλαντωμένη (*). Ειδικά στη δεύτερη φωτό που μάλλον τον ενοχλεί και το παντελόνι του και προσπαθεί να το φτιάξει με τα χέρια κρυμμένα κάτω από το σακκάκι.

(*) Εκτός αν μονίμως τον ενοχλούσαν τα κρεμμύδια που κόβανε στο σουβλατζίδικο του ισογείου. Πρέπει να σκεφτόμαστε όλες τις πιθανές εξηγήσεις χωρίς προκατάληψη.
 
Νομίζω 24 Ιανουαρίου γεννήθηκε (Υδροχόος), όχι Ιουνίου.
 
Νομίζω 24 Ιανουαρίου γεννήθηκε (Υδροχόος), όχι Ιουνίου.
Και δεν ειναι το μονο λαθος.
Ως πρωτη κινηματογραφικη εμφανιση αναφερεται η Στεφανια ενω ειχε προηγηθει Ο Καζανοβας (1963), το Τζενη - Τζενη (1965) και Οι κυριες της αυλης (1966).
 
Πίσω
Μπλουζα