ikariwths
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 70
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους ,από διπλανό φόρουμ αγόρασα καμπίνα ελαφρώς μεταχειρισμένη.
Εχθές κάθησα και την καθάρισα ,έμεινε μόνο ο σκελετός και τα κομμάτια που θέλω να κρατήσω , σκέφτομαι να στοκαρω τις τρύπες να περάσω καινούριο t-molding και να του βάλω αυτοκόλλητα βινυλίου,σε δεύτερο χρόνο θα φτιάξω από την αρχή χειριστήρια και οθόνες ,οι ερωτήσεις μου προς το παρόν είναι :
Α)Που θα βρω αυτοκόλλητα βινυλίου στην Αθήνα;
Β)Το θέμα -artwork είναι κάτι που θα με συμβουλέψει αυτός που φτιάχνει τα αυτοκόλλητα η πρέπει να του το έχω έτοιμο;
Γ) Το στοκαρισμα στις τρύπες της καμπίνας με τι υλικό γίνεται;
Δ) t-molding που μπορώ να βρω στην Αθήνα;
Ε) zero delay controller μπορώ να βάλω δύο;θα είναι συνδεδεμένα σε windows και θα τρέχουν σε frontend mame και άλλους emulators,η πρέπει να πάω σε λύσεις i-pac;
Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει και προχωράμε στις επόμενες ερωτήσεις

Εχθές κάθησα και την καθάρισα ,έμεινε μόνο ο σκελετός και τα κομμάτια που θέλω να κρατήσω , σκέφτομαι να στοκαρω τις τρύπες να περάσω καινούριο t-molding και να του βάλω αυτοκόλλητα βινυλίου,σε δεύτερο χρόνο θα φτιάξω από την αρχή χειριστήρια και οθόνες ,οι ερωτήσεις μου προς το παρόν είναι :
Α)Που θα βρω αυτοκόλλητα βινυλίου στην Αθήνα;
Β)Το θέμα -artwork είναι κάτι που θα με συμβουλέψει αυτός που φτιάχνει τα αυτοκόλλητα η πρέπει να του το έχω έτοιμο;
Γ) Το στοκαρισμα στις τρύπες της καμπίνας με τι υλικό γίνεται;
Δ) t-molding που μπορώ να βρω στην Αθήνα;
Ε) zero delay controller μπορώ να βάλω δύο;θα είναι συνδεδεμένα σε windows και θα τρέχουν σε frontend mame και άλλους emulators,η πρέπει να πάω σε λύσεις i-pac;
Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει και προχωράμε στις επόμενες ερωτήσεις