knight rider
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 4
Καλησπέρα και πολλά συγχαρητήρια για το forum. Έχω (ξανα)θυμηθεί πάρα πολλά πράγματα από εκείνη την εποχή!
Δε ξέρω ποιοι γεράσατε,αλλά εγώ δεν είμαι ένας από εσάς....!!Pooky είπε:Όσο πολύ και να γεράσαμε!!!!!
Ευκολο.. ξεκινα απο παιδικη ηλικια=παιχνιδια/παλιες παιδικες σειρες/σχολικα αντικειμενα.. και ενα σωρο αλλα θα ερθουν στον δρομο σου, καθως θα ανεβαινεις ηλικιακα και μνημονικα, οπως ολοι μας εδω μεσα.petran79 είπε:Με τοσα πολλα θεματα δεν ξερω τι να πρωτοδω....
Τι του λες βρε Phil ?? Τι να ανεβαίνει ηλικιακά ????? Να κατεβαίνει πρέπει.....phil_vr είπε:Ευκολο.. ξεκινα απο παιδικη ηλικια=παιχνιδια/παλιες παιδικες σειρες/σχολικα αντικειμενα.. και ενα σωρο αλλα θα ερθουν στον δρομο σου, καθως θα ανεβαινεις ηλικιακα και μνημονικα, οπως ολοι μας εδω μεσα.
Καλως ηρθες στο φορουμ.
phil_vr είπε:Και μαζεψε και την κατσαριδα ρε συ, γιατι την βλεπω να κανει βουτια στο ταψι με τον μπακλαβα και αντε βρες την μετα!
Εγώ καθε φορά που βλεπω ποστ του Βασιλη, μου'ρχεται να χτυπήσω το μονιτορ, σαν αληθινή είναιphil_vr είπε:Και μαζεψε και την κατσαριδα ρε συ, γιατι την βλεπω να κανει βουτια στο ταψι με τον μπακλαβα και αντε βρες την μετα!