Θεία Λένα
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 4.610
ας απαντήσω κι εγώ (για κάποιους γιατί αν γράψω από την αρχή του θέματος θα τελειώσω μεθαύριο και δεν θα προλάβω να μαγειρέψω για Πρωτοχρονιά).Θανασης Βεγγος
Ανδρεας Μπαρκουλης
Μιμης Φωτοπουλος
Γιωργος Κωνσταντινου
Θανάσης Βέγγος: Μας έδωσε πολλές αξεπέραστες ερμηνείες ο Βέγγος. Δύσκολο να διαλέξω, αλλά αν πρέπει με το μαχαίρι στο λαιμό μια και μόνο μια θα πω το Τύφλα να χει ο Μάρλον Μπράντο.
Ανδρέας Μπάρκουλης: Επίσης δύσκολο να διαλέξω. Θα πω δυο τρεις ρόλους του, που ναι μεν ήταν δεύτερος αλλά ήταν υπέροχος δευτερος. Με τη συμμετοχή του στο δόλωμα ο Μπάρκουλης εγκαινιάζει μια νέα καριέρα, απεγκλωβίζεται από τους ρόλους του ζεν και κάνει παπάδες. Στο Δόλωμα λοιπόν δίνει εξετάσεις και περνάει με άριστα 10!! Μου άρεσε πάρα πολύ στο Σπαγγοραμένο και στην τρελή σαραντάρα.
Μίμης Φωτόπουλος: Πω, Πω.... παντού μου άρεσε!! Τι να ξεχωρίσω; Το σωφεράκι; το Φανούρη; το Θόδωρο; τη Λατέρνα; Και πάλι με το μαχαίρι στο λαιμό θα πω το Φανούρη...
Γιώργος Κωνσταντίνου: Ουφφφφ, κι αυτό δύσκολο! Αντε να διαλέξω τον κύριο Κοκοβίκο... αλλά τον αδικώ γιατί ήταν αξεπέραστος και στο Ξύπνα Βασίλη.
Λιβανού: Η αμαρτία της ομορφιάς.Μπέτυ Λιβανού
Ντίνος Ηλιόπουλος
Αλέκος Αλεξανδράκης
Ρίκα Διαλυνά
Γιώργος Πάντζας
Νίτσα Μαρούδα
Ηλιόπουλος: Δύσκολα βάζετε πάλι... Άντε να πω Μακρυκωσταίοι & Κοντογιώργηδες
Αλεξανδράκης: Σε πολλές ήταν υπέροχος. Καλύτερη για μένα από τις πάρα πολλές καλες του η Οικογένεια Χωραφά
Διαλυνά: Φρεγάτα μου πανέμορφη, φρεγάτα μου πανόργια σε βλέπουν και ζηλεύουνε τα άλλα τα βαπόρια...
Πάντζας: Ξύπνα καημένε Περικλή. Ήταν πολύ όμορφος εκεί. Απαιτητική ερμηνεία του Πάντζα δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή
Μαρούδα: Παντού καλή ήταν. Όπου της δόθηκε καλό κείμενο έπαιξε καλά. Αγνώριστη και πανέμορφη στη Νάνσυ την ψώνισε, πολύ καλή ως αδερφή Βέγγου στον Παπατρέχα σε μικρό βέβαια ρόλο.