Billious17
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 599
Νέα φουρνιά ενζενί σταρ γιατί προέκυψαν και άλλες!
Κι εγώ δεν έχω δει το να ζήσουν τα φτωχοπαιδα αλλά είχα ακούσει ότι είναι η μόνη ταινία στην οποία η Μπεάτα Ασημακοπούλου μπορεί να θεωρηθεί κάπως ενζενίΜια ψήφο στην Άννα και μισ στην Σίμονη by the way είναι και κάποιες ταινιες που δεν έχω δει όπως ο στρατός παραστρατησε
Ούτε αυτή την έχω δει ούτε το καλό μας αγγελοΕγώ θα δώσω την ψήφο μου στη Δάφνη Σκούρα γιατί ενώ παίζει μια ανύπαντρη μάνα που μπορεί να μην θεωρηθεί ακριβώς ως ενζενί ως περίληψη ρόλου αλλά είναι τόσο εύθραυστη και γλυκιά.
Για την δεύτερη επιλογή θα διαλέξω και εγώ την Σιμονη Κυριακίδου είναι δυναμική καπάτσα και κυρίως ιδιαίτερα ευχάριστη και καθόλου αφελής σε αυτή την ταινία την οποία την είδα τώρα πρόσφατα πρώτη φορά όταν αναφέρθηκε
Ο καλός μας άγγελος έχει πολύ καλό ντουέτο Φωτοπούλου - Διαλυνά. Σχετικά πρόχειρη παραγωγή αλλά είναι απολαυστικός ο ΦωτόπουλοςΟύτε αυτή την έχω δει ούτε το καλό μας αγγελο
Αν την βρω θα την δωΟ καλός μας άγγελος έχει πολύ καλό ντουέτο Φωτοπούλου - Διαλυνά. Σχετικά πρόχειρη παραγωγή αλλά είναι απολαυστικός ο Φωτόπουλος
Είναι εξαιρετική και δένει άψογα και με τον ΦωτόπουλοΔεν την περίμενα τόσο καλή την ρικα ειλικρινά, θα της χάριζα ψήφο αν μπορούσα πολύ δροσερή και ερωτευμένη με έναν άνδρα που ούτε το υποψιάζεται...
Και με την φιλενάδα της άψογα δένουν , η χημεία τους δείχνει όλη την ομορφια της παλιάς Αθήνας. Και με τον Φωτόπουλο συμφωνώ και όπως είπα θα έδινα τώρα την ψήφο μου με την αξία της.Είναι εξαιρετική και δένει άψογα και με τον Φωτόπουλο
Είσαι η μόνη που κατάλαβες πως θα υπάρξει και συνεχειαΚαλυτερη ενζενι ερμηνεια (μερος 682ο)
Βillious17: Νεα φουρνια ενζενι γιατι προεκυψαν κι αλλες.![]()
Είσαι η μόνη που κατάλαβες πως θα υπάρξει και συνεχεια
Αχαχα λές?Να δεις που και στο Νο 682 παλι μεσα θα πεσω.![]()
Περιμένουμε τίς ψήφους σούΚαλυτερη ενζενι ερμηνεια (μερος 682ο)
Βillious17: Νεα φουρνια ενζενι γιατι προεκυψαν κι αλλες.![]()
Περιμένουμε τίς ψήφους σού
Περιμένουμε εναγωνίωςΒεβαιως και θα ψηφισω.