Billious17
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 599
Τρίτη και τελευταία δημοσκόπηση σχετικά με την καλύτερη ερμηνεία ενζενί στο ελληνικό σινεμά.
Η νελλυ παππα έγραψε ιστορία στον μπακαλογατο, ως φιφικαρα
Ναι για τον Κλέαρχο ψηφισα και κει μου άρεσε και στον εμιρη και κακομοιρηΝαι, αλλα στην παρουσα ψηφοφορια μπορουμε να την ψηφισουμε μονο για την ταινια Ο Κλεαρχος, η Μαρινα και ο κοντος.
Κουκλίτσα και τσαχπινα η Νέλλη Παππά. Νομίζω είναι εν ζωή ακόμα έτσι?Ναι για τον Κλέαρχο ψηφισα και κει μου άρεσε και στον εμιρη και κακομοιρη
Και διατηρείται και πολύ καλά μαλισταΚουκλίτσα και τσαχπινα η Νέλλη Παππά. Νομίζω είναι εν ζωή ακόμα έτσι?
Νομίζω η Ξένια ήταν ανέλπιστα καλή σε αυτή της την ερμηνεία γιατί νομίζω γενικά η κωμωδία δεν ήταν το φόρτε της.Εδωσα την ψηφο μου στην Ξενια στο Η Λιζα το' σκασε.
Καλοκαιρι του '59 γυρισμενη η ταινια και η Ξενια εχει μια δροσια ανεπαναληπτη. Της ταιριαζει αφανταστα ο ρολος της αθωας μικρης που επιχειρει να παραστησει την βεντετα, κατι που τελικα δεν καταφερνει και αυτο βεβαια ειναι το καλυτερο! Ωραια ερμηνεια και ωραιο το δεσιμο της Ξενιας με τον Κακαβα.
Μου άρεσε πολύ στον Θησαυρό του ΜακαρίτηΝομίζω η Ξένια ήταν ανέλπιστα καλή σε αυτή της την ερμηνεία γιατί νομίζω γενικά η κωμωδία δεν ήταν το φόρτε της.
Νομίζω η Ξένια ήταν ανέλπιστα καλή σε αυτή της την ερμηνεία γιατί νομίζω γενικά η κωμωδία δεν ήταν το φόρτε της.
Μου άρεσε πολύ στον Θησαυρό του Μακαρίτη
Ε, ναι. Σκηνοθέτης ο Γεωργιάδης βέβαια, καθόλου τυχαίο κατά τη γνώμη μου.Εκει εκανε, για μενα, την καλυτερη ερμηνεια της καριερας της.
Σε καποιες κωμωδιες η Ξενια ηταν πολυ καλη. Ας πουμε στην Κυρα μαμμη δεν καθολου επαιξε καλα, στην Λιζα ηταν υπεροχη και στην σουρεαλιστικη κωμωδια, Γαμος αλα ελληνικα, εκπληκτικη.
Εκει εκανε, για μενα, την καλυτερη ερμηνεια της καριερας της.
Η Ξένια ήταν καταπληκτική στον Γάμο αλλά νομίζω είναι κυρίως ότι της δόθηκε και το κατάλληλο σενάριο. Γιατί νομίζω γενικώς δεν ευτύχησε στο σινεμά η Καλογεροπούλου.
Και σε κωμωδία ήταν καλή και στο Αγάπη μου ΠαλιογριαΕιναι κριμα που δεν επαιξε σε πολλες ταινιες της Φινος Φιλμ και αναλωθηκε σε Καραγιαννη - Καρατζοπουλο.
Ευτυχως ομως, στις αρχες της καριερας της εκανε καποια θαυμασια δραματα οπως το Αγαπη και θυελλα, το Στρατιωτες διχως στολη, και την Εγκαταλειψη, πραγμα που ισοφαριζει καπως την διαφορα.