Καλύτερη καλοκαιρινή ταινία!

Παιδια ψηφιστε οσοι δεν εχετε ψηφισει ;)
 
Ψήφισα Γοργόνες και μάγκες.
 
Aμφιταλαντεύτηκα πολύ ανάμεσα στο "Εκείνο το Καλοκαίρι" και "Επιχείρησις Απόλλων", γιατί μου αρέσουν και οι δύο, αλλά τελικά αποφάσισα να είναι πρώτο το Επιχείρησις Απόλλων, άρα ψήφισα Άλλη.
 
"Κορίτσια στον ήλιο". Δεν είναι ίσως η καλύτερη, αλλά μόνο και μόνο για την τέχνη του Βασίλη Γεωργιάδη να περάσει το καλοκαίρι μέσα από το ασπρόμαυρο...

(βέβαια, και η Λόντμπεργκ θεά...)
 
Με μια πρώτη σκέψη από τις λεγόμενες καλοκαιρινές ταινίες θα ξεχώριζα τις : "Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός", "Η Αλίκη στο ναυτικό", "Τζένη, Τζένη", Η θεία από το Σικάγο", "Το δόλωμα", "Η κυρά μας η μαμή" και "Μερικοί το προτιμούν κρύο".
 
Ψηφίζω άλλη κ επιλέγω την ταινία "Οι γαμπροί της Ευτυχίας" που αγαπώ ιδιαίτερα κ ένας λόγος είναι το γεγονός πως διαδραματίζεται στην πολυαγαπημένη μου Ύδρα!
IMG_20200620_161727.jpg
 
Άλλη και εννοώ το Τζένη Τζένη, η Καρεζη στα καλύτερά της, ήλιος, φιλιά σε σπηλιά στη θάλασσα και ένα από τα πιο ωραία χασάπικα που χορεύει υπέροχα η Καρέζη με ένα φόρεμα που νομίζω ότι είναι καταπληκτικό επάνω της. Η Τζένη το χε πάντως με τον χορό από 9τι έχω μάθει...
 
Πίσω
Μπλουζα