Billious17
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 599
Λίγο πριν κλείσει η πρώτη ψηφοφορία λέω να πάμε και στις γυναίκες που ερμήνευσαν ηρωίδες του Γιάννη Μαρή στην μεγάλη
Είναι το 1ο μέροςΓκελυ, γκελυ, γκελυ πρώτη πρώτη και μετά Άννα Συνοδινού. Είναι από τα αγαπημένα μου το έγκλημα στο Κολωνάκι. Λείπει μια η ηρωίδα από το κόκκινο βάζο δηλ.τις αμφιβολιες
Και οι δυο τρυφερές ηρωίδες από τις πολύ αγαπημένεςΨήφισα την Γκέλυ Μαυροπούλου στο Έγκλημα στο Κολωνάκι: γλυκιά και θαρραλέα βοηθός του Μπάρκουλη στην εξιχνίαση του μυστηρίου. Δεύτερη θα έβαζα την Άννα Συνοδινού στον Άνθρωπο του τραίνου, θυμίζει Αμερικανίδες ηθοποιούς του φιλμ νουάρ.
Έχεις δίκιο έχει την αύρα της Ίνγκριντ ΜπέργκμανΨήφισα την Γκέλυ Μαυροπούλου στο Έγκλημα στο Κολωνάκι: γλυκιά και θαρραλέα βοηθός του Μπάρκουλη στην εξιχνίαση του μυστηρίου. Δεύτερη θα έβαζα την Άννα Συνοδινού στον Άνθρωπο του τραίνου, θυμίζει Αμερικανίδες ηθοποιούς του φιλμ νουάρ.
Ισχύει κ γωΔεν ψήφισε η μπαμπι και πάντα περιμένω τις ψήφους της με ανυπομονησία
Ψηφοφορία χωρίς μπαμπι δεν λέει. Αν και κάτι μου λέει πως θα ψηφίσει Άννα ΣυνοδινούΙσχύει κ γω
Είναι η καλή και ήρεμη δύναμη, το καλο σαν να λέμε. Εσύ ψήφισες κοντου;Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι η Γκέλυ Μαυροπούλου αρέσει σε αυτό τον ρόλο τόσο πολύ. Δεν λέω ότι δεν είναι καλή αλλά δεν είναι τόσο ανεπτυγμένος όσα άλλων ηρωίδων
Ναι μοιραία μέχρι το κόκκαλοΕίναι η καλή και ήρεμη δύναμη, το καλο σαν να λέμε. Εσύ ψήφισες κοντου;
Μοιραία ναι μέχρι εκεί που δεν πήγαινε αλλά αντιπαθητική ως ηρωίδα, βλέπεις δεν κοιτάμε ποιος έχει την καλύτερη ερμηνεία στον ρολο του αλλά τον πιο συμπαθή ήρωαΝαι μοιραία μέχρι το κόκκαλο
Το καλή δεν το εννοώ απαραίτητα ως καλό χαρακτήρα αλλά και ως καλογραμμένη ηρωίδα η καλύτερη απεικόνισηΜοιραία ναι μέχρι εκεί που δεν πήγαινε αλλά αντιπαθητική ως ηρωίδα, βλέπεις δεν κοιτάμε ποιος έχει την καλύτερη ερμηνεία στον ρολο του αλλά τον πιο συμπαθή ήρωα
Την ντουμπλαραν σε ορισμένες σκηνές όχι σε όλες ευτυχώςΨήφισα τη Μάρω Κοντού. Γυναίκα αράχνη και πειρασμός, της πήγε πολύ ο ρόλος. Βλακωδώς τη ντουμπλάρανε.
Δεύτερη ψήφισα την Ελένη Χ''αργύρη, πάρα πολύ καλή Ζουλιέτ.