johnny19818 είπε:
Αστείο σαν υπόθεση, σαν σκηνοθεσία, αστείο ως προς τι;
Υ.Γ. : όπου βγάζει "Ξ" είναι άνω τελεία . κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τον κειμενογράφο .
01:09 : ο διαιτητής πόσα πήρα από το Βαν Ντάμ για να του επιτρέψει να ανέβει επάνω-του ; ! !
01:26 : ο Βαν Νταν λέει : κάτσε ακίνητος Ξ ωραία , περίμενε να σηκώσω το πόδι-μου Ξ ωραία , και τώρα πάρ'την ! Και φυσικά ο αντίπαλος κάθεται !
01:33 : ελαφρά πηδηματάκια , θέλοντας να δείξει πως κατέχει την κίνηση στις μαχητικές τέχνες ...
01:44 : ρίχνει κλοτσιές στο κεφάλι του αντιπάλου λες και εκείνος είναι πακτωμένος στο έδαφος !
01:53 : κινήσεις ετοιμότητας σε - κατά τα άλλα - ένα άθλημα μεστό κινήσεως .
02:01 : ο Νταμ κάνει "ΑΑααααααα" , λες και είναι έτοιμος να δαγκώσει !
02:08 : Ποιός παλαβός έφτιαξε τέτοια στραβή πλατφόρμα ; Α , ξέχασα Ξ ήταν σκηνοθεσία του Νταμ .
02:10 : Κινήσεις ετοιμότητας (ξανά) με τον αντίπαλο στα 10 μέτρα ... Δεν πειράζει , τουλάχιστον δείχνει καλά στην κάμερα .
02:18 : Κοιτάει σαν να μην πιστεύει στα μάτια-του !
02:20 : Ο αντίπαλος κοιτάει αλλού , ξεχνιέται , μιλάει στο κινητό , ακούει ραδιόφωνο ,, τέλος πάντων αποτυγχάνει εντελώς να δει μία τέτοια κίνηση από τόσο μακριά .
02:24 : Δε χρειάζονται σχόλια ! ! ! ! !
02:33 : Πάλι κινήσεις ετοιμότητας σε άθλημα κατεξοχήν κινήσεως ...
02:36 : ο κακός ;βαράει το κεφάλι-του για να ξαναμπούν τα γρανάζια στη θέση-τους ;
02:38 : Και καλά Ξ ο Νταμ πήδηξε επάνω από τον αντίπαλο ! Αν είναι δυνατόν ! ! ! Εντάξει , είπαμε , αλλά όχι και τέτοια !
02:44 : Το πόδι κάποιου τρίτου (που δε φαίνεται στην κάμερα) φιλοδορεί μία κλοτσιά τον αντίπαλο . Ίσως να ήταν και πλαστικό πόδι !
02:46 ~ 02:55 : Αργές . Πολύ αργές κινήσεις , σε ένα άθλημα που ... Α , ξεχάστηκα , το ξαναείπα αυτό .
03:00 : Κινήσεις ετοιμότητας ... Μα γιατί ρε Νταμ ; Αφού ο άλλος είναι φαρδύ πλατύς Ξ δε σε απειλεί από εκεί που είναι . Ούτε χονκονέζικη ταινία να ήταν .
03:06 : ο αντίπαλος βγάζει ένα κομμάτι ζάχαρης ! Καλά , το ξέρω πως υπερβάλω , αλλά με όλα τα παραπάνω , πώς να μην ;
03:13 : Πάλι κινήσεις ετοιμότητας ... Και τελικά τι έγινε ; Χαμένη πήγε ... (η ετοιμότης)
03:20 : η υποφορά του Νταμ είναι για έπαθλο .
03:24 : Μου φαίνεται εμένα ή τον χτύπησε εκεί που δεν πρέπει ; ; ; Μπα , θα καθυσηχαστώ πιστεύοντας πως τον χτύπησε στους κοιλιακούς .
03:33 : αν ήταν ταινία τρόμου , θα έπαιρνε βραβείο για το βλέμα τρόμου ! Αλλά έλα-μου που δεν είναι .
03:42 : ο Νταμ προσπαθεί να χτυπήσεο μύγα με γροθιά και ο αντίπαλος του ρίχνει μία σαν να του λέει "πάρε και σκάσε" . Σημειωτέον πως τραβιέται προς τα πίσω πρωτού ουσιαστικά τον φτάσει το χτύπημα !
03:48 : πάντως , πέρα από την πλάκα , το παρόν και το παραπάνω χτύπημα δείχνουν να είναι αληθινά , από το τρέμουλο των μυών . Ελπίζω να μη χρειάστηκε να γυρίσουν πολλάκις αυτές τις σκηνές !
03:53 : επανάληψη , ξανά τε και ξανά της ίδιας κίνησεως .
03:58 : Φοβερό βλέμα ! Βέβαια σε κάτι τέτοια ο
Bolo Yeung Tze ήταν αστέρι !
04:03 : ανατροπή σε κάποιον που είναι ήδη πεσμένος !
04:04 ~ 04:21 : ο διαιτητής μάλλον είναι πουλημένος , διότι δεν διακόπτει τον αγώνα .
04:55 : ο Νταμ δεν πιστεύει στα μάτια-του ! (πάλι)
05:06 : ο Ταρζάν θα ζήλευε αυτήν ην κραυγή !
05:18 : Α , τώρα το κατάλαβα . Παριστάνει το ζόμπι ! Ναι , αυτό θα είναι !
05:46 ~ 05:47 : ο Μπόλο πάει να χτυπήσει με ανοιχτή την παλάμη και στο επόμενο καρε η γροθιά είναι σφηκτή ! Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα . Διότι στη συνέχεια ο Νταμ ανακαλύπτει πως ... η Δύναμη είναι μαζί-του !