Καλύτερο Παιχνίδι της Χρονιάς [2010]

Καλύτερο Παιχνίδι της Χρονιάς [2010]

  • Bayonetta

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Call of Duty Black Ops

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Fallout New Vegas

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • God of War III

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Gran Turismo 5

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Halo Reach

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Mass Effect 2

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Red Dead Redemption

    Ψηφοφορίες: 1 100,0%
  • Super Mario Galaxy 2

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Super Street Fighter IV

    Ψηφοφορίες: 0 0,0%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    1
Τα Gears of war τα σιχαίνομαι!!!!!!
 
Haros είπε:
Προφανώς το Gears3 τα έχει και τα 2... :D
... αν και δεν έχει πολύ νόημα... και το 2011 πάλι κάποιο shovelware της Nintendo θα νικήσει. Ελπίζω τουλάχιστον να κοντραριστεί με κάποιο kinect shovelware ώστε να πιάσουμε συζητήσεις για το θάνατο του gaming και το πόσο επηρεάζουν την αγορά οι casuals. :p
Λες να έχουμε video game crash επί 21ο αιώνα ? :p
 
user είπε:
Λες να έχουμε video game crash επί 21ο αιώνα ? :p
Όταν ξεκινάμε τις κλασσικές συζητήσεις περί gaming σε αυτό το forum καταλαβαίνεις ότι η videogame crash era δεν τελείωσε ποτέ :p
 
Δεν ξέρω τι λάτε για το Wii, παντως για μένα το Mario Galaxy 2 (και το 1ο) ήταν πολύ πιο "hardcore" από τα Gears of War, Halo, CoD, Killzone και άλλα παρόμοια shooters για τις μάζες που έπαιξα. Τουλάχιστον ήταν λίγο δύσκολο και είχε πολλά διαφορετικά πράγματα να δεις και να κάνεις (με λίγο filler content μέσα). Το ίδιο ισχύει και για το Donkey Kong Returns.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
E, όλοι κι όλοι αυτοί οι 3 τίτλοι (και άλλοι 5 το πολύ, και πολλούς είπα) είναι τα πραγματικά παιχνίδια του wii. Έχουμε πήξει σε cooking mama, feed your horse, pet your troll, dance - dance, wii yoga, wii fitness, wii running, wii prey, έλεος.

Συμφωνώ για τα galaxy. Άπαιχτα.
 
pooky(1) είπε:
E, όλοι κι όλοι αυτοί οι 3 τίτλοι (και άλλοι 5 το πολύ, και πολλούς είπα) είναι τα πραγματικά παιχνίδια του wii. Έχουμε πήξει σε cooking mama, feed your horse, pet your troll, dance - dance, wii yoga, wii fitness, wii running, wii prey, έλεος.
Συμφωνώ 100%. Το Wii εχει πήξει στο shovelware. Δεν ειμαι fan. Αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι το Wii ειναι mainstream και τα PS3 και 360 είναι super hardcore (πέρα από kinect + move). Eχουμε πήξει με όλα αυτα τα "βαρύγδουπα" παιχνίδια τύπου Halo, GoW, Gears, CoD κλπ, τα οποια είναι το ίδιο mainstream με τα περισσότερα παιχνίδια του Wii. Πιο εύπεπτα για τον "average Joe" δεν γίνεται. Απλά η διαφορά είναι στα production values και τα φανταχτερα γραφικά + την βία. Mου θυμίζουν χολυγουντιανά blockbuster του Michael Bay, πολύ φασαρία και εφέ αλλά από ουσία μηδέν.

Σιγουρα, ένα κοριτσάκι 5 ετών δεν μπορει να παιξει το Halo αφού παιζει θέμα εξοικειωσης με τα controls (και το rating). Αλλά πέρα από αυτό, όσον αφορά το gameplay και το πόσο ένα παιχνίδι σε βάζει να σκεφτείς, να εξερευνήσεις, να αντιληφθείς τι πρέπει να κάνεις και που να πας κλπ, όλα αυτά τα παιχνίδια είναι το ίδιο "brainless" όσο ένα feed your horse ή pet your troll, αν και δεν τα έχω παιξει αυτά τα δύο για να είμαι σίγουρος.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μετά από αυτό, εγώ έχω κλείσει σαν gamer. Δεν πάει χαμηλότερα! 8) ::) :brick: :brick: :brick:
 
Αναρωτιέμαι γιατί δεν το συμπεριλάβαμε στο best game of the year. :eek:

Μόλις με το καλό τελειώσω το Πήθικα αυτό το έκτρωμα - προσβολή για τους gamers φεύγει από το gaming room, μα το Θεό το PS2 είναι μακράν καλύτερη κονσόλα ακόμα και σήμερα. :(

Μου πιάνει που μου πιάνει το composite της οθόνης και έχω παροπλίσει το PS2. ;)
 
Ψηφίζω με το χέρι στην Καρδιά Super Mario Galaxy 2 γιατί όπως έχω ξανά πει είναι ο ορισμός του Platform Game.Ποτέ και για κανένα λόγο δεν κατάφερε να με κρατήσει ένα Platform Game πάνω από 12-15ώρες(Με εξαίρεση το Sunshine).Το Galaxy 2 ήταν το δεύτερο καθώς το τερμάτισα σε 40-42ώρες κάνοντας τα πάντα!

Συνοψίζοντας:Η Διάρκεια,η επιστροφή του Yoshi,οι γρίφοι,ο σχεδιασμός,τα επίπεδα και όλα τα σχετικά,κάνουν το παιχνίδι να αγγίζει την κορυφή.Αυτά ^_^ /emoticons/happy@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
Οχι να το παινευτω αλλα η ψηφο μου βγηκε VGA Game of the Year.
icon10.gif
 
Imgema είπε:
Eχουμε πήξει με όλα αυτα τα "βαρύγδουπα" παιχνίδια τύπου Halo, GoW, Gears, CoD κλπ, τα οποια είναι το ίδιο mainstream με τα περισσότερα παιχνίδια του Wii. Πιο εύπεπτα για τον "average Joe" δεν γίνεται. Απλά η διαφορά είναι στα production values και τα φανταχτερα γραφικά + την βία. Mου θυμίζουν χολυγουντιανά blockbuster του Michael Bay, πολύ φασαρία και εφέ αλλά από ουσία μηδέν.
Είναι τόσο εύπεπτα και έυκολα, που αποτελούν το βασικό εργαλείο για το στήσιμο τουρνουά για επαγγελματίες παίκτες και είναι στο state of the art του ανταγωνιστικού gaming. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια με τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτά που αναφέρεις. Δεν τα έχεις ψάξει σε βάθος, έτσι δεν είναι; Ένα παράδειγμα για την θεωρία που πρέπει να γνωρίζει κάποιος για να παίξει Call of Duty Black Ops σε ανταγωνιστικό περιβάλλον:

Black Ops Stats

Δεν νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί εύπεπτο έτσι δεν είναι; Επίσης το ότι αυτά τα παιχνίδια μπορεί να τα χαρεί και ο average Joe, δείχνει ότι έχουν πετύχει κάτι σημαντικό και δύσκολο.
 
Aardvark είπε:
Οχι να το παινευτω αλλα η ψηφο μου βγηκε VGA Game of the Year.
icon10.gif
Εμείς οι 7 που το ψηφίσαμε τελικά είμαστε οι αντικειμενικότεροι όλων :p
 
Συμφωνω με το Jedah.

Παρολα αυτα οσο αφορα το COD BO ως GOTY δεν με πολυ βρισκει συμφωνο.

Ασχοληθηκα (λογω παραξενων συγκυριων εκεινη τη περιοδο) μονο με το Campaign στο οποιο εντοπισα προβληματα.

Πχ ημουν στα ορυγματα στο Βιετναμ και για καποιο λογο δεν με αφηνε να συνεχισω και την ιδια στιγμη ερχοντουσαν οι Βιετκογκ κατα δεκαδες οι οποιοι εξαφανιζοντουσαν! Στην αρχη νομισα οτι ειναι καποιος γριφος αλλα βλεποντας την ηλιθιοτητα της φασης εκανα restart το checkpoint και "ηρθε". Τετοιες προχειρατζες δεν βλεπαμε στα MW
 
Σε ολα τα FPS υπαρχουν τετοια - το youtube ειναι γεματο απο errors του HALO2 (τελειως τυχαιο παραδειγμα)
 
Paspartoo είπε:
το youtube ειναι γεματο απο errors του HALO2 (τελειως τυχαιο παραδειγμα)


->''"Once is happenstance. Twice is coincidence. The third time it's enemy action."''

-->-- '''Auric Goldfinger''', 'Goldfinger"
 
Αν και έχω ήδη ψηφίσει το Mass Effect 2 ... Τελικά νομίζω οτι θα έπρεπε να δώσω τη ψήφο μου 50/50 ( αν μπορούσα :p ) μεταξύ αυτού, και του Red Dead Redemption το οποίο το έπιασα τώρα πρόσφατα ( μέσα στις γιορτές ) και τερμάτισα τη κεντρική ιστορία του μόλις χτές.. Επειδή πάντα εμένα με ενδιαφέρει ένα παιχνίδι να έχει καλό story ... και επειδή εκεί το RDR τα σπάει απλώς, ... θα έλεγα οτι είναι κορυφαίο. Επίσης έχει πάρα πολύ καλό σύστημα μάχης, πάρα πολύ ενδιαφέρον "ανοιχτό" κόσμο με πολλές "side quests" κλπ, και πάρα πολύ καλό multiplayer.

Γενικά το παιχνίδι είναι οτι καλύτερο, πιστεύω, έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής η Rockstar.
 
Και εγώ πιστεύω ότι λίγο biased ψήφισα Super Mario Galaxy 2. Μάλλον το Red Dead redemption άξιζε τον τίτλο που πήρε απο τα περισσότερα gaming sites!!
 
Για μένα ήταν το Dead Rising 2. Πώς το παραλέιψατε αυτό;
 
Πίσω
Μπλουζα