Το Seiken Densetsu 3 έχει μεταφραστεί 100% στα Αγγλικά από fans και μπορείς να το βρεις να το παίξεις σε emulator να πάρεις μια γεύση. Καμία σχέση (ΕΥΤΥΧΩΣ, κατά τη γνώμη μου) με το Secret of Evermore.geo2004z είπε:Είχα την εντύπωση ότι η συνέχεια του secret of mana ήταν το secret of evermore. Όταν λέω συνέχεια εννοώ συνέχεια σειράς όπως η Final Fantasy που δε συνδέονται μεταξύ τους τα επεισόδια. Το λέω αυτό γιατί τα παιχνίδια αυτά είχανε πολλά κοινά.
Υπάρχει περίπτωση το Seiken Densetsu 3 να είναι το ίδιο παιχνίδι με το secret of evermore αλλά με διαφορετική ονομασία στην Ευρώπη ή είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι?
Μπράβο, πες τα!Getta Robo είπε:Το πιο πρωτοτυπο παντος παιχνιδι, απο την αρχη μεχρι το τελος του, ειναι το earthbound. Κριμα που δεν φτιαχνονται παιχνιδια με τοση μεγαλη φαντασια και τοσες πολλες ιδεες.
Μπράβο, πες τα!Getta Robo είπε:Το πιο πρωτοτυπο παντος παιχνιδι, απο την αρχη μεχρι το τελος του, ειναι το earthbound. Κριμα που δεν φτιαχνονται παιχνιδια με τοση μεγαλη φαντασια και τοσες πολλες ιδεες.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Κατατοπίστηκα πλήρως.Giama είπε:Το Seiken Densetsu 3 έχει μεταφραστεί 100% στα Αγγλικά από fans και μπορείς να το βρεις να το παίξεις σε emulator να πάρεις μια γεύση. Καμία σχέση (ΕΥΤΥΧΩΣ, κατά τη γνώμη μου) με το Secret of Evermore.
Επίσης κάποιοι στο ebay το γράφουν και σε κασέτες (π.χ. από tototek, κόστος ~$60 αν θυμάμαι καλά), φτιάχνουν κι ένα αυτοκόλλητο που να δείχνει αυθεντικό (ορισμένοι φτιάχνουν ακόμα και κουτί) και το πουλάνε ως δήθεν αυθεντική κυκλοφορία του Secret of Mana 2 σε ευρωπαϊκή έκδοση και οι κασέτες αυτές πιάνουν 200-300 Ευρώ η καθεμία.
Άλλοι φτιάχνουν τις κασέτες και τις πουλάνε, όχι αυτοί που το μετέφρασαν. Εκμεταλλεύονται τη δουλειά των τελευταίων δηλαδή, παρανομούν αφού πωλούν ένα παιχνίδι για το οποίο δεν έχουν τα δικαιώματα, εξαπατούν αφού το αναφέρουν ως γνήσια κυκλοφορία του παιχνιδιού.geo2004z είπε:Αυτό δηλαδή που θα έπρεπε να είχε κάνει η Nintendo για την κυκλοφορία στην Ευρώπη το κάνουν αυτά τα άτομα. Οπότε λογικό μου φαίνεται να τις πουλάνε 200 ή 300 ευρώ.
Λες να...Giama είπε:Άλλοι φτιάχνουν τις κασέτες και τις πουλάνε, όχι αυτοί που το μετέφρασαν
Συμφωνώ απόλυτα φίλε. Κάποτε βγαίνανε RPG με το τσουβάλι και δεν ήξερες ποιο να πρωτοπαίξεις. Τώρα, δυστυχώς ή ευτυχώς για μερικούς, κυκλοφορούν τα ίδια παιχνίδια σε remake ή μεταφέρονται ως έχουν στις σύγχρονες κονσόλες. Κατάντια των εταιριών ονομάζεται αυτό.MoBoRoS είπε:καποτε βγενανε θρυλικα RPG. Τωρα νοιωθω οτι οι game developers ξεμειναν απο ιδεες.
Ισως επειδη τα Zelda θεωρουνται περισσοτερο hack&slash και οχι τοσο RPG. Εχουν βεβαια πολλα rpg elements αλλα den einai εξολοκληρου αυτου του ειδους. Λειπουν βασικα RPG στοιχεια που θα καθυστουσαν το Zelda κανονικο RPG οπως το lvl up το exp. klp.. (Επισης το Zelda 2 για NES ηταν side scroller! xD /emoticons/laugh@2x.png 2x" width="20" height="20" />)thamonas είπε:To shinining force 1 και 3 και το Chrono trigger...
..μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχει αναφέρει κανένας ακόμη καποιο από τα Zelda παιχνίδια.