johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.198
Το Survivor ξεχάσατε να βάλετε στο poll.
Ολες οι εκδόσεις του 4 από ότι ξέρω έχουν τα ίδια γραφικά και textures του original, δηλαδή του GameCube. Εκτός από την έκδοση του PS2 που είναι αρκετά κατώτερη, ειδικά στον φωτισμό.Το 2 Remake είναι η αλήθεια ότι πολύς κόσμος το βρήκε μικρό σε διάρκεια. Το 4 δεν το έπαιξα στο GCN αν και πιστεύω δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από τις άλλες εκδόσεις. Κάπου είδα ότι ετοιμάζουν remake και του 3 προσεχώς. Είδομεν...
Παίζω αυτές τις μέρες το Resident Evil 4 στο PS2, μετά από 6-7 χρόνια και εφόσον το έχω ήδη παίξει σε Wii, PS3. Είχες πολύ δίκιο όσον αφορά την κατωτερότητα του τίτλου. Σχεδόν δεν βλέπεται. Ωστόσο σήμερα παρήγγειλα αυτό του XBOX ONE και του Game Cube!Ολες οι εκδόσεις του 4 από ότι ξέρω έχουν τα ίδια γραφικά και textures του original, δηλαδή του GameCube. Εκτός από την έκδοση του PS2 που είναι αρκετά κατώτερη, ειδικά στον φωτισμό.
Η έκδοση του PS2 έχει χαμηλότερη ανάλυση στα textures, μειωμένη γεωμετρία και πιο απλοϊκό φωτισμό.Ίσως το ps2 έχει χαμηλότερη ανάλυση και framerate (?). Στην CRT πάντως στο GC είναι μπόμπα