Καμπίνα "νανάκι" Resurrection

Η πλάκα ειναι οτι εχει αρχίσει και πλακώνει πληθυσμός για διπλό ΝΒΑ JAM, Bubble Bobble και 1943 Battle of Midway.

Η τελική μου επιλογή για το jukebox ειναι το DWjukebox, παίζει άψογα! http://wiki.arcadecontrols.com/w/images/b/ba/Wincab.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
:bow: :bow: Κι από μένα Θόδωρε!!! Και τι δεν θα δινα για ένα διπλό 1943 battle of Midway. Θυμάμαι που έπαιζα με ένα φιλαράκι μου, αλλά επειδή το ξέραμε καλά και παίζαμε με τις ώρες, ερχόταν ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και μας το έσβηνε γιατί νόμιζε ότι βάζαμε πετονιά για να παίξουμε χωρίς λεφτά!!!
 
Πάρα πολύ καλή δουλειά φίλε! Μπράβο και από εμένα!!
 
Εκπληκτική δουλειά! Συγχαρητήρια και καλόπαιχτα! Θα το ευχαριστηθείς περισσότερο με τον καιρό! :bow:

Τα arcades ποτέ δεν πεθαίνουν!!! :)
 
Πολύ ωραίο το μηχανάκι σου φίλε! Φυσικό είναι να το λιώσεις. Α, και γω θέλω NBA JAM διπλό (και τετραπλό μη σου πω :) )
 
Καλημέρα,

ένα γρήγορο UPDATE, το λιώνω άσχημα το μηχάνημα! Βράχος η καμπίνα, καμία φθορά εκτός από τα δαχτυλάκια μας... :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
 
ωραια η καμπινα σου και παρακολουθω τι εχεις κανει. Τελικα τα κουμπια δεν τα εβαλες σαν τοξο αλλα οπως στα αμερικανικα ηλεκτρονικα. Γιατι;

Και κατι ακομα. Πως στηριξες την οθονη; φωτο;
 
Καλημέρα,

στην 2 σελίδα έχω βάλει φωτό που φαίνεται ότι έβαλα την οθόνη (τα "αυτάκια" της από το original πλαίσιο) να πατήσουν σε 2 "στραντζαριστές" μεταλλικές λωρίδες που έβαλα και στήριξα κατά μήκος στα εσωτερικά πλαινά της καμπίνας. Έτσι μπήκε κάπως χωνευτή και μετά βίδες σε κάθε γωνία.

Τα κουμπιά με βόλεψαν καλύτερα με αυτή τη διάταξη - στην αρχή είχα φτιάξει και μάσκα με διάταξη τόξου αλλά κατέληξα στο συμμετρικό, με ευχαρίστησε πιο πολύ και στην εμφάνιση αλλά και στο παιχνίδι.
 
α ναι μου ειχε ξεφυγει αυτη η λεπτομερεια στη φωτο. Ωραιος!
 
metalcandyman είπε:
Μπραβο φιλε και καλη συνεχεια στο project σου.Τα arcades ειναι το μονο πραγμα στα videogames που δεν θα πεθανει ποτε :armed:
και αν πεθάνει έχουμε scroll of resurrection ! :D
 
update:

η καμπίνα ζει και βασιλεύει και διασκεδάζει τα πλήθη! οοοοοολλλλλεεεεε :cool:
 
Πίσω
Μπλουζα