Με συγκίνησες! :flower:Wally είπε:2 φωτογραφιες απο δυο ταλαιπωρημενα φορητα που ξεμειναν στο χωριο
Philips TurboBass (αν διακρινω καλα κατω απο το πεπλο μπιχλας)
Wally, έχω κανά-δύο ολοκαίνουρια μικρούλια τύπου Walkman (αλλά μάρκας αγνώστων λοιπών στοιχείων...) που μου είχε χαρίσει ο ιδιοκτήτης του Software Center όταν έκανα μια καλή "μπάζα" στο μαγαζί πριν μερικά χρόνια. Πρέπει να είναι εντελώς αχρησιμοποίητα και ελπίζω λειτουργικά. Αν θέλεις, μπορούμε να πειραματιστούμε με αυτά για αρχή. Αλλιώς να κάνω ανασκαφή στο πατρικό μου, πρέπει να έχω εκεί και άλλα κασετόφωνα, που ελπίζω να λειτουργούν ακόμα. Υπάρχει ένα θρυλικό Sanyo 30ετίας που είχα για τον Spectrum, αλλά λογικά και ένα Sharp διπλοκάσετο (από εκείνα που τα δύο decks ήταν μπρος-πίσω). Επειδή ο σκοπός είναι ιερός, είμαι πρόθυμος να βοηθήσω όσω μπορώ...Wally είπε:Εδω και καιρο ψαχνω κασετοφωνο για να ψηφιοποιησω καποια Ελληνικα προγραμματα για Spectrum (το deck μου χανει στροφες - θελει αλλαγη στα λαστιχακια - ψαξε βρες).
Επειδη απηυδησα μπηκα να ψαξω για απλο μονοφωνικο κασετοφωνο.
Κουφαθηκα απο τις τιμες!
Το Sony TCM939 το βρηκα πανω απο 50 ευρω στην Ελλαδα και 25 + 15 λιρες στο ebay!! Κατι Califone στο ebay περι τις 70 λιρες!!
Ελεος...
Μπορεις να κοιταξεις στον Φανο (Σολωμου 40) στην Αθηνα (εφ οσον δεν εισαι επαρχια).Και σε συνοικιακα καταστηματα ηλεκτρονικων μπορει να βρεις αρκει να ειναι παλια..αλλιως ebay.Mια πληρης λιστα καταστηματων εδω:http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=39265petermeli είπε:Γεια σας !
Θα ήθελα τη βοήθειά σας !
Εχω ένα deck κασετοφώνου BENYTONE M2400D (για το οποίο δεν βρίσκω τίποτα στο Internet) και ένα ραδιοκασετόφωνο-ενισχυτή AKAI AC-3500. Και τα δύο πάσχουν από λαστιχάκια.
Εχει κανείς σας άκρη να βρω ανταλλακτικά λάστιχα?
Ευχαριστώ !
Toν Μπουριωτη εννοεις μαλλον!panp είπε:Επίσης στο "Ακτίνιον", αρχή Πατησίων, απέναντι από το Μινιόν, και λίγο πιο δίπλα, στον κάθετο πεζόδρομο, δίπλα στα σουβλάκια "Λειβαδιά", σε κάποιον που αρχίζει από "Μ" αλλά δεν τον θυμάμαι.
Ακριβώς !angel_grig είπε:Toν Μπουριωτη εννοεις μαλλον!