...και μπούκωνε!ΦΖΠ1 είπε:Έλα Χριστέ...
εχει πανω και το λογοτυπο cassete με την ιδια γραμματοσειρα που ειχαν και οι κασετες της εποχης τοτε στα 70ς - 80ςBillyIII είπε:Προβολή συνημμένου 117484Το έβγαλα από το χρονοντούλαπο και λειτουργεί κανονικά!!!
Νational-Technicks, η μετέπειτα Panasonic.BillyIII είπε:Προβολή συνημμένου 117484Το έβγαλα από το χρονοντούλαπο και λειτουργεί κανονικά!!!
Σε φάση βλέπω όλες τις δακτυλιές δεκαετιών μαζι..................το αριστερο την γλιτωσε μαλλον δεξιά πηγαν ολα!Προβολή συνημμένου 123099
παλιο διπλο κασετοφωνο σονυ που χρησιμοποιουνταν στον Αμβρακια fm και απο πανω ραδιοφωνικος δεκτης technicks.αυτα υπαρχουν λογικα απο το 1988 που ανοιξε ο σταθμος αλλα περασαν τα χρονια και τωρα ειναι απλα να μας θυμιζουν την ιστορια του σταθμου.Αυτον τον δεκτη ραδιοφωνου θα ηθελα να δοκιμασω την ευαισθησια που εχει ο δεκτης του σε κανα καλο σποραδικο Ε ή τροποσφαιρικη διαδωση που εχουμε τα καλοκαιρια
1@Uskoke[/USER] 1@Wally[/USER] Χαίρομαι επίσης οτι εκτός απο την τρέλα με τα ηλεκτρονικά έχετε ο ενας megadeath και ο αλλος manowar στο προφιλ.....ειμαι στο σωστο μερος..........up the irons και τα σχετικάAkihabara...ολοι εκει θελουμε να παμε
https://www.radiomuseum.org/r/jvc_3090en.htmlテレビ που είναι τα τρία πρώτα συλλαβογράμματα (δεξιά από τα κίτρινα γράμματα) (terebi-τηλεόραση) προφανώς τα άλλα ιδεογράμματα περιγράφουν αυτό το, ομολογουμένως, φοβερό κασετόφωνο. Τώρα φίλε ανατέλλοντα ήλιε 「日本国」(nihon koku-εξευρωπαϊσμένο είναι nippon) αυτοκρατορία από κει που προέρχεται ο ήλιος θα ήταν πιο ακριβής μετάφραση. Δεν ακούω πια τόσο πολύ χέβι μέταλ αλλά περισσότερο italo αλλά οι megadeth μείναν μιας και είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και το rust in peace το αγαπημένο μου άλμπουμ και το μοναδικό που έγινε με τον mustaine νηφάλιο....