Dr. SLUMP
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 178
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έχω κάποια διαφημιστικά φυλλάδια-κατάλογος της εποχής Ν64 και GBC που είχαν και το Golden Eye. Λείπουν δυστυχώς 1,2 σελίδες.geo2004z είπε:αχχχ, πως θα γινόταν να βρίσκαμε έναν τουλάχιστον από αυτούς.
Ναι μπράβο. Αυτόν καθώς και Nintendo Rules, Mega Drive και τον 1993-1994 της Nintendo τα έχω. Τα άλλα δύο ειλικρινά εγγνοούσα την ύπαρξη τους. Θυμάμαι να έχω και κάτι από Saturn & XBOX... Μπράβο σου πάντως που τα έχεις και σε αυτή την κατάσταση. Υπάρχου αναρτημένα τα scans όλων αυτών εδώ (εκτός του πρώτου καταλόγου της Nintendo ?)Imgema είπε:Από φυλλάδια έχω αυτά στην φωτογραφία:
![]()
Αυτό που λέει "παιχνίδια για νικητές" διαφημίζει GBC, SNES και τον ερχομό του N64. Νομίζω είναι το τελευταίο καταλογάκι από Itochu πριν αναλάβει η Nortec. Αυτό με το Goldeneye στο εξώφυλλο είναι από Nortec. Αυτό εννοείς?
Με τσάκισες φίλε Imgema. Έπειτα από 15 περίπου χρόνια ξανά βλέπω πάλι τους καταλόγους. Είχα αυτόν που αναγράφει "άλλη διάσταση", "παιχνίδια για νικητές", "nintendo rules". Μάλιστα τα είχα από 2 ή 3 φορές το καθένα καθώς τα μοίραζαν συνεχώς τότε, σαν να ήθελαν να τα ξεφορτωθούν. Υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις ποτέ σκαναρισμένα αυτά τα τρία??Imgema είπε:Από φυλλάδια έχω αυτά στην φωτογραφία:
Παρακαλώ, η ευχαρίστηση δική μου. Πρέπει να ψάξω και κάτι για Saturn που είχα μια φορά...Αλήθεια για Playstation υπήρξε τίποτα φυλλάδιο, ή μήπως δε χρειάστηκε λόγω δημοτικότητας της κονσόλας?geo2004z είπε:Ευχαριστούμε Johny, εξαιρετική δουλειά!!
Τελικά βρήκα και άλλα εκτός από αυτά που δείχνω στην φωτογραφία... Θα ήθελα να ποστάρω το "παιχνίδια για νικητές" κάποια στιγμή και, γιατί όχι, και τα υπόλοιπα αργότερα (αν και ένα από αυτά είναι πολλές σελίδες και βαριέμαιgeo2004z είπε:Με τσάκισες φίλε Imgema. Έπειτα από 15 περίπου χρόνια ξανά βλέπω πάλι τους καταλόγους. Είχα αυτόν που αναγράφει "άλλη διάσταση", "παιχνίδια για νικητές", "nintendo rules". Μάλιστα τα είχα από 2 ή 3 φορές το καθένα καθώς τα μοίραζαν συνεχώς τότε, σαν να ήθελαν να τα ξεφορτωθούν. Υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις ποτέ σκαναρισμένα αυτά τα τρία??
Εγώ έχω ένα δύο που ανοίγουν και γίνονται αφίσα, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το PS1. Δεν έχω κάποιο βιβλιαράκι όμως. Από Saturn έχω ένα που έχει το σχήμα της κονσόλας και το εξώφυλλο δείχνει το πάνω μέρος της (σαν να βλέπεις την κονσόλα από πάνω δηλαδή). Θυμάσαι αν έχεις το ίδιο?johnny19818 είπε:Πρέπει να ψάξω και κάτι για Saturn που είχα μια φορά...Αλήθεια για Playstation υπήρξε τίποτα φυλλάδιο, ή μήπως δε χρειάστηκε λόγω δημοτικότητας της κονσόλας?
Με έκανες πρωί πρωί να γυρίσω το χρόνο πίσω και να διαβάσω αυτό το ιδιαίτερο χιούμορ της Itochu. Για παράδειγμα στην παρουσίαση του SNES: "Υπάρχουν εκατοντάδες τίτλοι οι οποίοι είναι ικανοί να σας κάνουν να κολλήσετε στο μόνιτορ έως ότου σας κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ." χαχα!!!johnny19818 είπε:Παρακαλώ, η ευχαρίστηση δική μου.
Είναι πολλά χρόνια που έχω να το δω. Δυστυχώς δεν θυμάμαι καν πως είναι το εξώφυλλο. Θυμάμαι όμως ότι είχε μεσα το SWW Soccer 98, Sega Touring Car κτλ. Πρέπει να πάω στο πατρικό και να κάνω ανασκαφές...Imgema είπε:Θυμάσαι αν έχεις το ίδιο?
Ωραίο το χιουμοράκι τους τότε στην εποχή των παχιών αγελάδων. Το gaming πάντως δε θα κοπεί ποτέ!!geo2004z είπε:Με έκανες πρωί πρωί να γυρίσω το χρόνο πίσω και να διαβάσω αυτό το ιδιαίτερο χιούμορ της Itochu. Για παράδειγμα στην παρουσίαση του SNES: "Υπάρχουν εκατοντάδες τίτλοι οι οποίοι είναι ικανοί να σας κάνουν να κολλήσετε στο μόνιτορ έως ότου σας κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ." χαχα!!!
Που να ήξερε η Itochu τότε ότι, 20 χρόνια αργότερα, θα μας κοβόταν το ρεύμα συχνότερα λόγω χαρατσίων ΔΝΤ........
Φίλε Imgema, αν εννοούμε το ίδιο, τότε τον έχω ανεβάσει εδώ http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?15691-Κατάλογος-Sega-Saturn-της-ZegetronImgema είπε:Από Saturn έχω ένα που έχει το σχήμα της κονσόλας και το εξώφυλλο δείχνει το πάνω μέρος της (σαν να βλέπεις την κονσόλα από πάνω δηλαδή). Θυμάσαι αν έχεις το ίδιο?