(Κατάλογος) Προϊόντα Nintendo 1993-1994 της Itochu

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Dr. SLUMP
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Dr. SLUMP

RetroMasteR
Αντιδράσεις
178
2hs3t6h.jpg

Johny19818's album link: http://www.retromaniax.gr/vb/album.php?albumid=2177

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παλιες καλες εποχες :(

Υγ. Εστειλα email στην τωρινη αντιπροσωπεια, για το αν εχουν ακομα ρουχα nintendo, αλλα δεν μου απαντησανε :P

Μόλις το κατέβασα! Thanks dr_slump, αυτό τον κατάλογο σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον εκτυπώσω. Θυμάμαι ένα κατάστημα που είχε άφθονους καταλόγους της Nintendo και κάθε χρόνο τους άλλαζε, υπάρχει περίπτωση να έχεις και άλλους εκτός αυτού?

Δυστυχώς μόνο αυτόν έχω και τον φιλάω ως κόρη οφθαλμού. Το κακό είναι ότι οι καταστηματάρχες τους πετούσαν μετά το πέρας των σεζόν.

Αν θυμαμαι καλα, απο την N64 εποχη και μετα, οι καταλογοι ηταν σε μορφη φυλλαδιου/αφισας.

Επισης την περιοδο 1996+ το snes ηταν πρακτικα νεκρο..Η itochu αν και ειχε φερει n64, ηρθαν ελαχιστα κομματια και δεν ειχε καποια σοβαρη διαφημιση. Καπου εκει και τελειωσαν οι καταλογοι ετσι οπως μεγαλωσαμε και τους θυμομαστε.

Φίλε Getta Robo είμαι σχεδόν βέβαιος ότι οι κατάλογοι δεν ήταν σε μορφή αφίσας, εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοούσες. Είχαν κανονικά, τη μορφή καταλόγου έως και το 1999. Διαφήμιζαν το Nintendo 64 και το GameBoy Color.....αχχχ, πως θα γινόταν να βρίσκαμε έναν τουλάχιστον από αυτούς.

geo2004z είπε:
αχχχ, πως θα γινόταν να βρίσκαμε έναν τουλάχιστον από αυτούς.
Έχω κάποια διαφημιστικά φυλλάδια-κατάλογος της εποχής Ν64 και GBC που είχαν και το Golden Eye. Λείπουν δυστυχώς 1,2 σελίδες.

Από φυλλάδια έχω αυτά στην φωτογραφία:

attachment.php

Αυτό που λέει "παιχνίδια για νικητές" διαφημίζει GBC, SNES και τον ερχομό του N64. Νομίζω είναι το τελευταίο καταλογάκι από Itochu πριν αναλάβει η Nortec. Αυτό με το Goldeneye στο εξώφυλλο είναι από Nortec. Αυτό εννοείς?

Imgema είπε:
attachment.php

Αυτό που λέει "παιχνίδια για νικητές" διαφημίζει GBC, SNES και τον ερχομό του N64. Νομίζω είναι το τελευταίο καταλογάκι από Itochu πριν αναλάβει η Nortec. Αυτό με το Goldeneye στο εξώφυλλο είναι από Nortec. Αυτό εννοείς?
Ναι μπράβο. Αυτόν καθώς και Nintendo Rules, Mega Drive και τον 1993-1994 της Nintendo τα έχω. Τα άλλα δύο ειλικρινά εγγνοούσα την ύπαρξη τους. Θυμάμαι να έχω και κάτι από Saturn & XBOX... Μπράβο σου πάντως που τα έχεις και σε αυτή την κατάσταση. Υπάρχου αναρτημένα τα scans όλων αυτών εδώ (εκτός του πρώτου καταλόγου της Nintendo ?)

Αναρτημένα στο forum εκτός από τα 2 πρώτα καταλογάκια της Nintendo υπάρχει και το Mega Drive 32 X εδώ:

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?15897-%C5%EB%EB%E7%ED%E9%EA%FC-%CA%E1%F4%E1%EB%EF%E3%DC%EA%E9-SEGA-%281994-%29

Και σε αυτήν την περίπτωση όμως το link είναι νεκρό λόγω παλαιότητας (ούτε καν θυμάμαι αν μου έχει μείνει κάποιο αρχείο ζωντανό στο rapidshare). Αλλά θα βρω λίγο χρόνο να το κάνω upload μιας και τα ξανα θυμηθήκαμε.

Imgema είπε:
Με τσάκισες φίλε Imgema. Έπειτα από 15 περίπου χρόνια ξανά βλέπω πάλι τους καταλόγους. Είχα αυτόν που αναγράφει "άλλη διάσταση", "παιχνίδια για νικητές", "nintendo rules". Μάλιστα τα είχα από 2 ή 3 φορές το καθένα καθώς τα μοίραζαν συνεχώς τότε, σαν να ήθελαν να τα ξεφορτωθούν. Υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις ποτέ σκαναρισμένα αυτά τα τρία??

Ευχαριστούμε Johny, εξαιρετική δουλειά!!

geo2004z είπε:
Ευχαριστούμε Johny, εξαιρετική δουλειά!!
Παρακαλώ, η ευχαρίστηση δική μου. Πρέπει να ψάξω και κάτι για Saturn που είχα μια φορά...Αλήθεια για Playstation υπήρξε τίποτα φυλλάδιο, ή μήπως δε χρειάστηκε λόγω δημοτικότητας της κονσόλας?

geo2004z είπε:
Με τσάκισες φίλε Imgema. Έπειτα από 15 περίπου χρόνια ξανά βλέπω πάλι τους καταλόγους. Είχα αυτόν που αναγράφει "άλλη διάσταση", "παιχνίδια για νικητές", "nintendo rules". Μάλιστα τα είχα από 2 ή 3 φορές το καθένα καθώς τα μοίραζαν συνεχώς τότε, σαν να ήθελαν να τα ξεφορτωθούν. Υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις ποτέ σκαναρισμένα αυτά τα τρία??
Τελικά βρήκα και άλλα εκτός από αυτά που δείχνω στην φωτογραφία... Θα ήθελα να ποστάρω το "παιχνίδια για νικητές" κάποια στιγμή και, γιατί όχι, και τα υπόλοιπα αργότερα (αν και ένα από αυτά είναι πολλές σελίδες και βαριέμαι :P ). Το θέμα είναι ότι αυτά τα καταλογάκια είναι λίγο ποιο πρόσφατα από το 1995 και δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται να τα κάνω post στο Retromaniax. Αν μου πει κάποιος από τους προϊστάμενους εδώ το Ok θα το βάλω μπροστά.

johnny19818 είπε:
Πρέπει να ψάξω και κάτι για Saturn που είχα μια φορά...Αλήθεια για Playstation υπήρξε τίποτα φυλλάδιο, ή μήπως δε χρειάστηκε λόγω δημοτικότητας της κονσόλας?
Εγώ έχω ένα δύο που ανοίγουν και γίνονται αφίσα, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το PS1. Δεν έχω κάποιο βιβλιαράκι όμως. Από Saturn έχω ένα που έχει το σχήμα της κονσόλας και το εξώφυλλο δείχνει το πάνω μέρος της (σαν να βλέπεις την κονσόλα από πάνω δηλαδή). Θυμάσαι αν έχεις το ίδιο?

johnny19818 είπε:
Παρακαλώ, η ευχαρίστηση δική μου.
Με έκανες πρωί πρωί να γυρίσω το χρόνο πίσω και να διαβάσω αυτό το ιδιαίτερο χιούμορ της Itochu. Για παράδειγμα στην παρουσίαση του SNES: "Υπάρχουν εκατοντάδες τίτλοι οι οποίοι είναι ικανοί να σας κάνουν να κολλήσετε στο μόνιτορ έως ότου σας κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ." χαχα!!!

Που να ήξερε η Itochu τότε ότι, 20 χρόνια αργότερα, θα μας κοβόταν το ρεύμα συχνότερα λόγω χαρατσίων ΔΝΤ........

Imgema είπε:
Θυμάσαι αν έχεις το ίδιο?
Είναι πολλά χρόνια που έχω να το δω. Δυστυχώς δεν θυμάμαι καν πως είναι το εξώφυλλο. Θυμάμαι όμως ότι είχε μεσα το SWW Soccer 98, Sega Touring Car κτλ. Πρέπει να πάω στο πατρικό και να κάνω ανασκαφές...

geo2004z είπε:
Με έκανες πρωί πρωί να γυρίσω το χρόνο πίσω και να διαβάσω αυτό το ιδιαίτερο χιούμορ της Itochu. Για παράδειγμα στην παρουσίαση του SNES: "Υπάρχουν εκατοντάδες τίτλοι οι οποίοι είναι ικανοί να σας κάνουν να κολλήσετε στο μόνιτορ έως ότου σας κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ." χαχα!!!
Που να ήξερε η Itochu τότε ότι, 20 χρόνια αργότερα, θα μας κοβόταν το ρεύμα συχνότερα λόγω χαρατσίων ΔΝΤ........
Ωραίο το χιουμοράκι τους τότε στην εποχή των παχιών αγελάδων. Το gaming πάντως δε θα κοπεί ποτέ!!

johnny19818 σε ευχαριστούμε για τον κατάλογο!

Imgema είπε:
Από Saturn έχω ένα που έχει το σχήμα της κονσόλας και το εξώφυλλο δείχνει το πάνω μέρος της (σαν να βλέπεις την κονσόλα από πάνω δηλαδή). Θυμάσαι αν έχεις το ίδιο?
Φίλε Imgema, αν εννοούμε το ίδιο, τότε τον έχω ανεβάσει εδώ http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?15691-Κατάλογος-Sega-Saturn-της-Zegetron

Ναι, αυτόν εννοώ! Δεν το είχα παρατηρήσει ότι είχε ανέβει εδώ.

Πίσω
Μπλουζα