Κατάλογος επίπλων Barbie 1987

Kambia

Retired Admin
Joined
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
13.665
Αντιδράσεις
1.379
Δε γνωρίζω αν ο παρακάτω κατάλογος ήταν σε μεμονωμένα κομμάτια επίπλων ή με το 2οροφο σπίτι της Barbie.27304.jpg27303.jpg27302.jpg27305.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
27310.jpg
27311.jpg
27312.jpg
27313.jpg
27314.jpg
Στην τελευταία σελίδα (δεν φαίνεται και πολύ καλα) γράφει

Mattel Inc. 1987 Printed in Italy
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καταπληκτικη δουλεια kampia μου σε ευχαριστουμε που τα ανεβασες. Αυτο το σπιτι ειναι απο τα αγαπημενα μου της barbie. Δυστυχως δεν το ειχα ποτε και στο ebay σπανια το συναντας. Δεν ειναι ενα ενιαιο αλλα τεσσερα δωματια που τα αγοραζεις ξεχωριστα. Μου φαινονται παντως πιο ευρυχωρα εν σχεση με τα αλλα σπιτια της. Για να μην μιλησω για τα παλια town house τα τριωροφα. Ειχα καποτε ενα τετοιο και με τα βιας χωρουσε μεσα τα πιο βασικα. Και η βιλα της που ειναι ευρωπαικη εκδοση ειχε μονο τρια δωματια και μια βεραντα. Τι να πρωτοβαλεις μονο σε τρια δωματια?

Τα επιπλα τα επερνες ξεχωριστα τα δωματια ηταν αδεια τα μονα που ειχαν μεσα ηταν στο σαλονι το τζακι, στη κρεβατοκαμαρα το γραφειο, στην τουαλετα τον νιπτηρα με τον καθρεφτη και στην κουζινα τον βοηθητικο παγκο με τα ραφια και τον νιπτηρα οπως φαινεται και στις φωτογραφιες που δειχνουν αδεια τα δωματια. Ενα οχι τοσο γνωστο κομματι απο την ιδια σειρα επιπλων ηταν το γραφειο το οποιο δεν ηξερα ειλικρινα που μπορουσες να το βαλεις γιατι αν ειχες ολα αυτα τα αξεσουαρ-επιπλα να του βαλεις θα γεμιζε. Παντως παιζομαι να τα αγορασω αυτα τα τεσσερα δωματια χρονια τα εχω βαλει στο ματι, μεγαλος πειρασμος ειναι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η αδερφή μου είχε ένα town House αλλά 3οροφο. Είχε και 4όραφα? Πάντως δεν ήταν και πολύ ευρύχωρα όπως είπες. Και το κακό είναι οτι δεν μπορούσες να αλλάξεις διαρρύθμιση λόγο του καμβά που είχε.
 
Να σαι καλά kambia μου!! Σε ευχαριστούμε πολύ που μπήκες σε τέτοιο κόπο για τον κατάλογο!!! Πωπω!! Σαν τώρα θυμάμαι τις διαφημίσεις στην τηλεόραση που χαλβάδιαζα αυτό το κρεβατάκι!! Αν θυμάμαι καλά το πάπλωμα και το κεφαλάρι τα γυρνούσες και άλλαζε στυλ το κρεβάτι!! Το ίδιο και το σαλόνι και η τραπεζαρία..
 
Ωοοπς λαθος τριωροφα ηθελα να πω. Αλλα ακομα χειροτερα τι να πρωτοβαλεις εκει μεσα. Βεβαια το προβλημα με τον καμβα το συναντας στα περισσοτερα σπιτια της barbie. Αυτο εχεις δικιο ειναι διαφορετικο σου δινει τη δυνατοτητα να μετατρεψεις τα δωματια οπως θελεις και να τα αλλαζεις δεν σε δεσμευει.
 
Παρα πολυ ομορφες φωτο!!!! Σε ευχαριστουμε Kambia!!! :flower:

Αλλα βρε παιδια, ολα αυτα τα επιπλα και τα τριωροφο σπιτια επιαναν τρελο χωρο ε.... :xm: Αν τα ειχα δεν θα χωραγε το δικο μου το κρεββατι στο δωματιο! :D
 
Ακριβώς Αναστασία, μιλάμε για τρελλό χώρο! Και το πιο σπαστικό? Μη τυχόν και περνούσες από δίπλα του και το ακουμπούσες. Σαν να το χτύπησε τσουνάμι ήταν μετά :p Και ποιός άκουγε μετά τις τσιρίδες της αδερφής μου....
 
Γεία σας και απο μένα , kambia καταπληκτική δουλέια μπράβο!!!!!!!!!!!!!!πρόσφατα απέκτησα το μπάνιο της barbie που απέικονιζετε στις φώτογραφίες και την κρεβατοκάμαρα, η οποία οταν μου την είχαν φέρει μικρή όντως άλλαζε στιλ γίατι ηταν μία νέα εκδόχη της στην οποία γύρηζες το κεφαλάρι και ο φίογκός φωσφόριζε... δίστιχως εγώ βρήκα την παλία εκδοχή της την οποια και θα ποστάρω σύντομα μαζι με το μπάνιο και κάποια καταλόγακία που κατάφερα να διασώσω...
 
Είχα το μπάνιο της barbie και την τραπεζαρία της (σε διαφορετική εκδοχή από ότι παραπάνω)...Θυμάμαι ότι στο μπάνιο βάζαμε στη μπανιέρα νερό και παίζαμε μπουγέλο...!
 
Περιττό να πούμε ποσό παρα πολυ έχει πέσει η ποιότητα στα έπιπλα της Barbie... ΜΒ΄αρεσε που τα ξαναείδα όλα αυτά! Θυμήθηκα οτι είχα την ντουλάπα!
 
Η "ταπετσαρία" του καναπέ πολύ 80s όμως!!! Θα ορκιζόμουν πως τέτοια καλύμματα είχε στο σαλόνι της και μία θεία μου!
 
Επειδή δεν φαίνονται πια οι φωτογραφίες των επίπλων + αντικειμένων της bibi-bo (γιατί;; τι συνέβει;; πως χάθηκαν;; :( ) σκέφτηκα να τα ανεβάσω να υπάρχουν...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αποκαταστάθηκαν :) Χάθηκαν κατα την μεταφορά στην νέα πλατφόρμα.
 
Αχ, τι μου θυμίσατε! Μια φίλη της μαμάς μου που είχε μαγαζί με παιχνίδια, είχε φέρει στην αδελφή μου την κρεβατοκάμαρα της Bibibo και την πισίνα! Δυστυχώς, δεν υπάρχει τίποτα πια!
 
Πίσω
Μπλουζα