Κατάλογος τηλεοπτικών θεατρικών παραστάσεων

Το κανάλι "Βουλή" τη Μεγάλη Δευτέρα (18/4/2011) θα προβάλει τη θεατρική παράσταση "Το Πένθος Ταιριάζει Στην Ηλέκτρα", για όποιον ενδιαφέρεται! Καλή κίνηση μιας και μας έχει συνηθίσει μόνο σε ξένα θεατρικά και όπερες!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mandrake είπε:
Το κανάλι "Βουλή" τη Μεγάλη Δευτέρα (18/4/2011) θα προβάλει την θεατρική παράσταση "Το Πένθος Ταιριάζει Στην Ηλέκτρα", για όποιον ενδιαφέρεται! Καλή κίνηση μιας και μας έχει συνηθίσει μόνο σε ξένα θεατρικά και όπερες!
Ειναι στα πλαισια του αφιερωματος στον Σπυρο Ευαγγελατο που μολις ξεκινησε.

Μαλιστα την περασμενη Τριτη μετεδωσε μια σπανιοτατη παρασταση του 1976 απο το αρχειο της ΕΡΤ, η οποια αμφιβαλλω αν θα δει τον δρομο της διανομης σε dvd λογω τεχνικων προβληματων.
 
Α! Σε πρώτη μετάδοση κιόλας!
 
ChristosM είπε:
Ειναι στα πλαισια του αφιερωματος στον Σπυρο Ευαγγελατο που μολις ξεκινησε.Μαλιστα την περασμενη Τριτη μετεδωσε μια σπανιοτατη παρασταση του 1976 απο το αρχειο της ΕΡΤ, η οποια αμφιβαλλω αν θα δει τον δρομο της διανομης σε dvd λογω τεχνικων προβληματων.
Α, μάλιστα. Όπως έκανε η ΕΡΤ τις προάλλες. Δεν την πήρα γραμμή. Ποια έβαλε, να την περάσουμε και στην βάση; Τι "τεχνικά προβλήματα" είχε;

johnalepou είπε:
Α! Σε πρώτη μετάδοση κιόλας!
Μέχρι αποδείξεως του εναντίου. ;)
 
Όπως θα δεις στο λήμμα βρήκα πως η παράσταση ανέβηκε το 2010 και νομίζω τέλη (θα ψάξω να δω αν βρω ακριβή περίοδο). Οπότε ναι, δεν πρέπει να έχει προβληθεί ξανά.
 
Την προ τελευταία βδομάδα με πρόλαβε η Sunset εδώ (well done! :) ), ενώ την προηγούμενη ξεχαστήκαμε τελείως... Δεν έχω μαζί μου το τηλεπεριοδικό και μόλις το ανακτήσω θα σας πω τι προβλήθηκε την Δευτέρα που μας πέρασε αλλά και την Τρίτη. Έρχομαι όμως να σας εκπλήξω ευχάριστα (ελπίζω, τουλάχιστον! :) )μιας και τις επόμενες Δευτέρα και Τρίτη (βλέπω πως έχουν καθιερωθεί, πλέον!) θα παιχτούν άλλες δύο θεατρικές παραστάσεις που μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, δε φαίνεται να έχουν προβληθεί ξανά στην Ελληνική τηλεόραση! Πρόκειται για τις θεατρικές παραστάσεις "Θεοφανώ" και "Ο Γύρος Του Κόσμου Σε 80 Μέρες"! Ελπίζω να συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα το "Βουλή" και να έχουμε συνέχεια!
 
Α, την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη προβλήθηκε το "Πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα" σε Α' και Β' μέρος!
 
Προφανώς με το κλείσιμο του ΑΜΦΙ-ΘΕΑΤΡΟΥ ο Ευαγγελάτος έχει δώσει όλες τις μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις του προς προβολή!
 
johnalepou είπε:
Προφανώς με το κλείσιμο του ΑΜΦΙ-ΘΕΑΤΡΟΥ ο Ευαγγελάτος έχει δώσει όλες τις μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις του προς προβολή!
Κάτι πάρα πολύ καλό για όσους τις συλλέγουν! ;)
 
sunset89 είπε:
Α, την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη προβλήθηκε το "Πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα" σε Α' και Β' μέρος!
Στο κανάλι "Βουλή" ή κάπου αλλού προβλήθηκε η επανάληψη αυτή;
 
Σωστά το πέρασα λοιπόν! Ευχαριστώ! :)
 
Οι παραστάσεις του Ευαγγελάτου διεκόπηκαν προσωρινά από τον προγραμματισμό της "Βουλής" και στη θέση τους μπαίνουν ξένες θεατρικές παραγωγές. Στην πορεία μπορεί να επανέλθουν.

Όλα αυτά βέβαια θεωρητικά γιατί ειδικά αυτές τις μέρες, δεν είναι να παρακολουθήσει κάτι στο κανάλι λόγω των αναμεταδόσεων από το Κοινοβούλιο
 
62.jpg


63.jpg


64.jpg
 
107.jpg


106.jpg


105.jpg


109.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα