Κατάλογος τηλεοπτικών θεατρικών παραστάσεων

123.jpg


124.jpg


125.jpg


126.jpg


122.jpg
 
6.jpg


7.jpg


8.jpg


5.jpg


attachment.php


attachment.php
attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


7.jpg

6.jpg

8.jpg

5.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για όποιον ενδιαφέρεται, προβάλλεται κι άλλη θεατρική παράσταση στην ΕΤ1. Στις 25 Μαρτίου 2012, στις 23:00, προβάλλεται για πρώτη φορά η θεατρική μεταφορά του έργου του Γεωργίου Βιζυηνού "Το Μόνον Της Ζωής Του Ταξείδιον". Η θεατρική παράσταση ανέβηκε το Νοέμβριο του 2011.

Σκηνοθεσία: Δήμος Αβδελιώδης, Μαρίνα Αργυρίδου

Συγγραφέας: Γεώργιος Βιζυηνός

Σενάριο (προσαρμογή κειμένου): Δήμος Αβδελιώδης

Μουσική: Βαγγέλης Γιαννάκης

Ηθοποιοί: Γιώργος Νικόπουλος, Δανάη Ρούσσου

Διάρκεια: 70'
 
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η αναλυτικοτατη παρουσιαση του καθε εργου, απο τη Ραδιοτηλεοραση! Μπραβο στο περιοδικο που εδινε την ευκαιρια στον αναγνωστη να ανακαλυψει και να μαθει τοσα πολλα για αυτη την υπεροχη εκπομπη!

Αγαπημενο, χιλιολατρεμενο Θεατρο της Δευτερας!
 
Όντως κάνουν πολύ καλή δουλειά! Μία ερώτηση μόνο. Η "Ραδιοτηλεόραση" συνεχίζει να κυκλοφορεί κανονικά; Δεν την βρήκα τις προάλλες στα περίπτερα...
 
Απ' όλα αυτά το πιο παράξενο θεατρικό που έχω δει είναι "το σιωπητήριο" που είχε προβληθεί το 1992. Πιο πολύ σαν τηλεταινία παρά σαν θεατρικό μου έκανε. Και είναι ασαφή τα όρια αν διαδραματίζεται στην σύγχρονη εποχή ή στα παλιά χρόνια.Όσο για την συγγραφέα Νάνσυ Σταύρου υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γιατί δεν βρίσκουμε κανένα άλλο στοιχείο για αυτήν ,αν έγραψε άλλα έργα (αν και νομίζω ένα ακόμη έργο της προβλήθηκε στην τηλεόραση το "χρόνια πολλά κόσμε" το 1993)
 
Πίσω
Μπλουζα