johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.251
Δεν το χω δει ποτέ στα ράφια το συγκεκριμένο. Φαίνεται σαν ελληνικό κουτί και υποθέτω αρκετά σπάνιο αν υπάρχει, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει?johnny19818 είπε:Ζήλεψα το bundle Game Boy & Super Mario Land...
Στο ebay έχω δει bundle με το Super Mario Land 2 αλλά όχι με το 1. Πραγματικά αν το έχει δει κάποιος θα ήταν καλό να μας το πει.geo2004z είπε:Δεν το χω δει ποτέ στα ράφια το συγκεκριμένο. Φαίνεται σαν ελληνικό κουτί και υποθέτω αρκετά σπάνιο αν υπάρχει, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει?
Υπαρχουν bundles με το 1 σε Γαλλία, Αγγλία και Γερμανία αλλά δεν έχουν καμμία σχέση με αυτό. Το συγκεκριμένο φαίνεται καθαρά να είναι ελληνικής έκδοσης...johnny19818 είπε:Στο ebay έχω δει bundle με το Super Mario Land 2 αλλά όχι με το 1. Πραγματικά αν το έχει δει κάποιος θα ήταν καλό να μας το πει.
Ειναι πακετο που βγηκε πολυ αργα στη ζωη του game boy classic. Το ειχα δει να πωλειται σε καποια (λιγα) καταστηματα, αλλα πρεπει ηδη να υπηρχε το game boy color η να ηταν κοντα στη κυκλοφορια του. Πολυ πιθανο να σκεφτηκαν ενα δελεαστικο πακετο-προσφορα, προκειμενου να σπρωξουν τα διαθεσιμα κομματια απο game boy classics + mario land 1.geo2004z είπε:Δεν το χω δει ποτέ στα ράφια το συγκεκριμένο. Φαίνεται σαν ελληνικό κουτί και υποθέτω αρκετά σπάνιο αν υπάρχει, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει?
Αν και έχω και την κονσόλα και το παιχνίδι, άνετα θα το αγόραζα το συγκεκριμένο πακέτο σήμερα.Getta Robo είπε:Ειναι πακετο που βγηκε πολυ αργα στη ζωη του game boy classic. Το ειχα δει να πωλειται σε καποια (λιγα) καταστηματα, αλλα πρεπει ηδη να υπηρχε το game boy color η να ηταν κοντα στη κυκλοφορια του. Πολυ πιθανο να σκεφτηκαν ενα δελεαστικο πακετο-προσφορα, προκειμενου να σπρωξουν τα διαθεσιμα κομματια απο game boy classics + mario land 1.
Την ίδια απορία έχω και με 2 bundle Game Gear + NBA JAM T.E. και Mega Drive + NBA JAM T.E. που έχω δει σε διαφήμιση στο διαδίκτυο. Δεν τα έχω δει ούτε τα θυμάμαι.geo2004z είπε:Δεν το χω δει ποτέ στα ράφια το συγκεκριμένο. Φαίνεται σαν ελληνικό κουτί και υποθέτω αρκετά σπάνιο αν υπάρχει, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει?