Κατασκευή Bartop arcade emulator

υπεροχο ειναι,εκανες τρομερη δουλεια
 
Αψογος!!!!

Η λυση με το χωνευτο(η οποια ειναι πολυ καλη) ειχε περασει απο το μυαλο μου (αλλα την φοβηθηκα) αλλα τελικα προτιμησα τις 3 βιδες.

Για το cp σου προτεινω τη λυση του πατερα της καμπινας ...δηλαδη αυτοκολλητο και απο πανω λεπτο plexiglass για τυχον χτυπηματα και γρατζουνιες που πολυ ευκολα μπορουν να συμβουν με τη παροδο του χρονου.

Το cp γιατι δεν το εχεις ηδη τρυπησει?

edit: Ευχομαι αυτο το θεμα να φτασει τα 100000 post & 100000000 views με χιλιαδες παρομοια καμπινακια σαν τα δικα μας.
 
Δεν το έχω τρυπήσει ακόμα γιατί θα το κάνω με 6 κουμπιά δίπλα από τον μοχλό και δεν έχω αποφασίσει ακόμα πού και πώς θα πάνε...

Δεν είναι τίποτα όμως να το τρυπήσω και μετά.
 
bastef2 είπε:
Φίλε masbass αν παρατηρήσεις στην τελευταία Φώτο πού φαίνεται η κάτω πλευρά, θα δεις ότι το μεταλλικό μέρος το έχω κάνει χωνευτό και βγαίνει πανεύκολα...
οκ, γιατι το παλιο arcade box που ειχα βρει και ανακατασκευασα ειχε ηδη κολλημενο το πανελ και η μονη προσβαση ηταν απο πισω (με το συμπαθιο) ξαπλα ανασκελα. Και να καθεσαι ετσι να περασεις ολα τα καλωδιακια απο 12 buttons + 2 joysticks ηταν τρελλό πακέτο...
 
Παιδιά καλησπέρα και πάλι πρώτα απ όλα έχω ξεχάσει να αναφέρω το όνομα μου... λέγομαι Στέφανος...

θέλω να σας κάνω μία ερώτηση, επειδή όπως σας είπα και παραπάνω ότι θα βάλω 6 buttons σε κάθε πλευρά αν αυτός ο Encoder-I-PAC-ve_600 κάνει για να τον παραγγείλω.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
 
Μη σε απασχολουν μονο τα 12 πληκτρα για τους παικτες αλλα και τα πληκτρα οπως PAUSE player 1 -2 exit(για τον emulator που θα χρησιμοποιησεις) πληκτρα για αυξομοιωση της εντασης του ηχου και οτι αλλο ποθει η ψυχη σου.

Ο encoder που σκεφτεσαι να παρεις εχει 32 εισοδους....20 εισοδοι ειναι τα χειρηστηρια μαζι με τα πληκτρα και για τους δυο παικτες...

Τωρα τι αλλο θες να βαλεις εσυ ξερεις...
 
Πριν το μονταρεις σκεψου μπας και βαλεις και 2 πλαϊνά buttons για pinball games. Για να ειναι διακριτικα καλο ειναι να τα παραγγειλεις στο ιδιο χρωμα που θα εχει και το πλαϊνό της καμπινας ωστε να μην φαινονται. Πχ στη καμπινα του dkssprs θα ηταν κοκκινα, στη δικια μου που ειναι μαυρη τα εβαλα μαυρα. Απλα πρεπει να εχεις χωρο προς τα μεσα οποτε καλο ειναι να το υπολογισεις πριν ανοιξεις τρυπες, αν δεν εχεις χωρο, μικρο το κακο απλα δεν τα βαζεις. Δες και πως ειναι στη δικη μου (δεν ειναι tabletop ομως οπως οι δικες σας, ειναι κανονικη)

img0135d.jpg


Κεντρο επανω ειναι το joystick και δεξιά καθετα ειναι το πλαγιο δεξι button για flipper. Τα δυο buttons αυτα συνδεονται στην ιδια εισοδο με τα buttons A και B (δηλαδή είτε πατας τα πλαϊνα, είτε τα buttons A + B του player 1 είναι το ιδιο input) για να μη καθομαι και φτιαχνω button layouts για καθε game.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλε masbass σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου, έτσι σκοπεύω να το κάνω.
 
Παιδιά γεια σας και πάλι από εμένα. Θέλω να σας ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς καμιά πηγή που να έχει θέματα artwork που θα έχει η καμπίνα για να πάρω καμιά ιδέα?
 
πονεμενη ιστορια, μια καλη ιδεα ειναι να βρεις καποια marquee packs που δινουν μαζι με versions του mame
 
Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το κοιτάξω.
 
Σαν τι θα σε ενδιεφερε μπας και εχω κατι καλο?
 
Δεν έχω καταλήξει ακόμα στό τί θέμα θα βάλω, οπότε κάθε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη.
 
τι θα ελεγες για MARVEL HEROES?

[edit] deadpic [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό το είδα πριν από λίγο αλλά θα ήθελα κάτι πρωτότυπο να βάλω, αν έχεις να μου προτείνεις κανένα καλό σάιτ...
 
Ξέρω ότι σάς ζάλισα αλλά κάτι και σε κοντρόλ πάνελ?
 
Τρομερο ειναι ειδικα η κατασκευη του που ειναι με ξυλο το κουτι...ζηλεψα :flower:
 
Φίλε dkssprs το σάιτ πού έστειλες είναι πάρα πολύ καλό σε ευχαριστώ.
 
Πίσω
Μπλουζα