Καταστήματα με arcade machines.

theoritikos είπε:
Εχμμ, μήπως έχετε παρεκτραπεί κάπως από το θέμα? Το topic δεν το έκανα για να πλακωθείτε :)
To παραξενο φιλε theoritikos ηταν να μενα(μ)νε στο θεμα μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξει θεμα και να μην παρεκτραπει ενας να ξεφυγει λιγο πλακωνουν και οι υπολοιποι :D τι να κανεις thats (greekretromaniax) life.:rolleyes:
 
Maddog είπε:
LOLΕγώ φταίω βασικά...είπα στον "συνάδελφο" του δρόμου "είναι Commodore-ας, άρπα τον". Και έγινε το κακό... :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
LOL:biglaugh:

Δε ξέρω ποια από ποιον να πρωτοφυλαχτώ!!!!:biglaugh:
 
Τελικά επιβεβαιώθηκε οτι υπάρχει το Afterburner Climax στο Mall?!
 
theoritikos είπε:
Την ίδια αντίδραση είχα και εγώ όταν το είδα!! Δεν το πίστευα! Το βρήκα στο Mall του Μαρουσίου (χαζομάρα μου που δεν το είπα, αλλά νόμιζα πως θα το καταλαβαίνατε), στην αίθουσα που έχουν τα μπιλιάρδα.
Ναι! :thumbup:
 
Χτές πήγα ξανά στο mall και επισκέφτηκα τα arcades του village. Στον χώρο των billiards ανακάλυψα κάτι που παραλίγο να μου προκαλέσει το πρώτο μου έμφραγμα (λόγω ηλικίας :D ). Έχουν το (κρατηθείτε καλά, δεν ευθύνομαι για καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια) OUTRUN 2 SP !!!!!!!!! :animeek: :animeek: :animeek: :animeek:

Ναι κυρίες και κύριοι!! Δεν σας κάνω πλάκα!! Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια! Ευτυχώς που ήταν άδειο το μαγαζί όταν πήγα, γιατί θα γινόμουν ρεζίλι με τον τρόπο που αντέδρασα :animrolleyes: :animrolleyes:

Το μηχάνημα είναι Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο . Έχει 4 καμπίνες που αντιγράφουν το design των ferrari που υπάρχουν στο παιχνίδι, στις οποίες χωράν 2 παίκτες, σύνολο 8 παίκτες ταυτόχρονα!. Σε κάθε καμπίνα υπάρχει από μια τεράστια οθόνη, και μια κάμερα η οποία δείχνει τον παίκτη κάθε καμπίνας σε μια ξεχωριστή οθόνη ειδικά για την κάμερα. Φυσικά η καμπίνα έχει υδραυλικά συστήματα τα οποία την κουνάνε ανάλογα με την περίπτωση.

Το μόνο κακό είναι πως θέλει 2.5 ευρώ σε credits, και δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω λόγω έλλειψης κερμάτων :mad:

Θα ξαναπάω όμως αυτή την εβδομάδα για να το βγάλω φωτογραφία και αυτή την φορά θα είμαι εφοδιασμένος με κέρματα :cool: .

(Στάνταρ ο Maddog θα λιποθυμήσει με αυτό το post :biglaugh: )
 
2.5? το credit ?? :eek: WTF ?

Άντε θα μαζευτήτε οι άλλοι 7?
 
Back to the roots ναι ... αλλα 2.5 euro το credit ειναι πολυ μεγαλο ποσο. :animeek:
 
Mε λιγοτερο απο 10 παιξιματα (αν εχει 2,5 εuro το credit) το παιρνεις με 20euro για PS2 και με progressive scan σε 32" WIDESCREEN LCD οθονη το παιχνιδι πεταει.

Θα χασεις το κουνημα βεβαια αλλα τους κολλητους τι τους εχουμε, θα τον βαλεις να σου κουναει την καρεκλα αναλογα με τις στροφες.:biglaugh:
 
ρε παιδες....το παιχνιδι dogs of war(απο amiga εποχη)...ειχε βγει στα coin up?
 
Τι είπες τώρα! Dogs of war! Έλιωνα με τους φίλους μου σε αυτό το παιχνίδι! Δεν το είδα ποτέ σε coin op και δεν νομίζω να βγήκε ποτέ.
 
ξερω εγω? παντος elite= 80% arcade coin up απο τα παιχνιδια της amiga
 
Οπως πηγαιναμε να "πιασουμε το Μαη" (μικροαστικες συνηθειες :p ),εκανα μια "παρακαμψη" για Mall. :D

Kατευθειαν για Outrun2SP!

4 διπλα μηχανηματα,φοβερες καμπινες,λιγο τσιμπημενο...αλλα μαλλον ρυθμισμενο στο Easy διοτι το τελειωσα με τη πρωτη απο τα αριστερα (easy route)...
 
Ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες κύριοι!!!!! :D
 
εχω πολύ καιρό να παίξω ηλεκτρονικά. Παλιά όμως πήγαινα στην πλατεία Κανιγγος, στο δυόρωφο που νομίζω ακόμα λειτουργεί

(εκεί σε ένα στενάκι δίπλα σε μια αφετηρία λεωφορείων)

Πάνω απο 10 χρόνια πήγαινα εκεί, αρκετά συχνά, όχι μόνο για τα ηλεκτρονικά, αλλά ήταν το στέκι μας, 2 βήματα πίσω απο την Στουρνάρη :)

Είχε φοβερά μηχανήματα εκεί!

Επίσης πάνω στην Ακαδημίας (που κατέβαινες κάτι σκαλάκια), αλλά και στο Πασσαλιμάνι στην λέσχη Pacman.
 
εγώ πήγαινα στον Νοντα και στο δράκουλα κοντά στο σπίτι μου στο ρεντη πασίγνωστα και τα 2 εδώ....και για καλά σε ένα στην Κηφισιά δεν θυμάμαι όνομα είχε όμως τρελά πράγματα.....

Νίκο? πάμε κάνα Νοντα??ΤΟ ΣΆΝΤΟΥΙΤΣΣΣ αχααχαχαχαχα ωραία χρόνια ..(ελαφρύ το χώμα)
 
αυτά ήτανε local στέκια. Απαραίτητο αξεσουάρ συρμάτινη πατέντα για να βάζουμε credits στις αντίκες εκεί.. :D :D
 
Επί της Πατησίων, δίπλα σχεδόν στο σταθμό του ηλελτρικού "Ανω Πατήσια", απέναντι από τα Everest. Θα το βρείτε εύκολα-μεγάλο κτίριο. Δε θυμάμαι διευθυνση-όνομα. Βασικά είναι ίντερνετ καφέ, αλλά έχει 6 μηχανήματα. Ένα έχει παλιά του 80-επιλέγεις ποιό και παίζεις, τα άλλα είναι εξομοιωτές. (Sega rally) και άλλα με όπλα. Καλό μου φάνηκε.
 
Πίσω
Μπλουζα