Χτές πήγα ξανά στο mall και επισκέφτηκα τα arcades του village. Στον χώρο των billiards ανακάλυψα κάτι που παραλίγο να μου προκαλέσει το πρώτο μου έμφραγμα (λόγω ηλικίας
). Έχουν το (κρατηθείτε καλά, δεν ευθύνομαι για καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια) OUTRUN 2 SP !!!!!!!!! :animeek: :animeek: :animeek: :animeek:
Ναι κυρίες και κύριοι!! Δεν σας κάνω πλάκα!! Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια! Ευτυχώς που ήταν άδειο το μαγαζί όταν πήγα, γιατί θα γινόμουν ρεζίλι με τον τρόπο που αντέδρασα :animrolleyes: :animrolleyes:
Το μηχάνημα είναι Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο . Έχει 4 καμπίνες που αντιγράφουν το design των ferrari που υπάρχουν στο παιχνίδι, στις οποίες χωράν 2 παίκτες, σύνολο 8 παίκτες ταυτόχρονα!. Σε κάθε καμπίνα υπάρχει από μια τεράστια οθόνη, και μια κάμερα η οποία δείχνει τον παίκτη κάθε καμπίνας σε μια ξεχωριστή οθόνη ειδικά για την κάμερα. Φυσικά η καμπίνα έχει υδραυλικά συστήματα τα οποία την κουνάνε ανάλογα με την περίπτωση.
Το μόνο κακό είναι πως θέλει 2.5 ευρώ σε credits, και δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω λόγω έλλειψης κερμάτων
Θα ξαναπάω όμως αυτή την εβδομάδα για να το βγάλω φωτογραφία και αυτή την φορά θα είμαι εφοδιασμένος με κέρματα
.
(Στάνταρ ο Maddog θα λιποθυμήσει με αυτό το post
)