Καταστήματα πώλησης Η/Υ 20 χρόνια πριν

Σπανιότατα να είχα πρόβλημα με τις αντιγραφές, και πάντως όποτε είχες πρόβλημα στο ξανάγραφε... τώρα, αν έπαιζε κανένα θέμα με το αζιμούθιο...
 
pinkman είπε:
στο atari club(computer market 1) απεναντι απο το thomas soft γινοτανε ο χαμος....με τον thomas soft ειχα τσακωθει μια φορα χαχαχαχα....νομιζω οτι διπλα απο τον thomas ειχε και ενα fastfood το Wammie εντελως παρακμιακο...
Δουλευα στο Computer Market 2 εκεινη την εποχη. Το ειχε ο Γκολφης [edit] περιττές πληροφορίες :) [edit]

Στο παταρι ειχαμε τα διπλα κασετοφωνα... ;)

Οσοι ειναι παλιοι εδω και συχναζαν Στουρναρη θα θυμουνται τον Ηλια ("Adeli") και τον χοντρο που εφερνε πειρατικα και δουλευε στην ΔΕΗ - τον Θεμο! 'Η τον Τσουρινακη που ειχε μανια με τα adventures!

Αυτες ηταν εποχες!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να σαι καλα για τις πληροφοριες

Σου εχει μειενει τιποτα απο τοτε? Φυλλαδια, προσπεκτους, διαφημιστικα...
 
GeoMan είπε:
Δουλευα στο Computer Market 2 εκεινη την εποχη. Το ειχε ο Γκολφης ....................
Στο παταρι ειχαμε τα διπλα κασετοφωνα... ;)

Οσοι ειναι παλιοι εδω και συχναζαν Στουρναρη θα θυμουνται τον Ηλια ("Adeli") και τον χοντρο που εφερνε πειρατικα και δουλευε στην ΔΕΗ - τον Θεμο! 'Η τον Τσουρινακη που ειχε μανια με τα adventures!

Αυτες ηταν εποχες!
Στο σχετικο thread στο retrovisions εχετε ηδη κανετε reply αρα το γνωριζεται.

Εδω ειναι η σχετικη αναφορα απο το blog του turrican(σε περιπτωση που-δεν το πιστευω- σας ξεφυγε)

http://turricanblog.blogspot.gr/2012/06/computer-market-2-atari-club-st.html

ενω αναφορες στο Computer Market 2 -επιβεβαιωνοντας τα οσα αναφερθηκαν - εχει κανει αποσπασματικα σε forums εχει κανει και ο Λ. Ξυκ. ,που εχει περασει μεταξυ αλλων και απο τα Pc Μaster/ Pixel Νextgen και ειχε δουλεψει εκει ( Computer Market 2) στις αρχες των 90ς οπως ανεφερε ο ιδιος.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίες εποχές. Ειδικά Αθήνα όποτε κατέβαινε ο πατέρας μου για δουλειές, είτε Χριστούγεννα, είτε Πάσχα με έπαιρνε μαζί του και τα γυρίζαμε όλα. Έμενε και στην Περιοχή όταν ήταν φοιτητής το 1972. Τελευταία φορά ήταν το 1996, το Πάσχα που κατέβηκα.

Εδώ Λάρισα είχαμε 6 καταστήματα κοντά στο Κέντρο για Υπολογιστές γενικά, Amiga, Atari ST, θυμάμαι στις βιτρίνες, ακόμα και Mac το 1991, 1992. Υπήρχαν και κάποια στις άλλες συνοικίες, αποκεντρωμένα.

Μετά το 1995 ξαφνικά ξεφύτρωσαν πολλά, ακόμα και στις γειτονιές. Στην δικιά μου γειτονιά στον ίδιο δρόμο είχαν ανοίξει το 1997 τρία.

Κάποια υπάρχουν ακόμα και σήμερα.

Δεν συγκρίνεται η επίσκεψη σε μαγαζί με PC και παιχνίδια.

Επίσης το Carrefour, ειδικά τα Hyper Markets, όπως ήταν εδώ στην Λάρισα είχαν χώρο πληροφορικής από το 1994!!! Software, Hardware, η χαρά του παιδιού! Κράτησε τουλάχιστον μέχρι το 2005, 2006.

Επίσης είχε απίστευτο χώρο με στερεοφωνικά και δίσκους.

Οι καλύτερες εποχές.
 
Αυτό με το Carrefour το θυμάμαι και γώ στα μεγάλα καταστήματα είχε χώρο υπολογιστών και ηχοσυστημάτων.
Στην Αθήνα είχε ανοίξει το Continent το '91 που μετά έγινε η αλυσίδα Carrefour και είχε επίσης υπολογιστές.
(Το θυμάται κανείς ? Είχε και παρκινγκ επάνω στην οροφή, πρωτόγνωρο για Ελλάδα τότε και φοβόταν ο κόσμος να ανέβει-Εμένα μου φαινόταν "ουάου" και είχα ανέβει, πρώτα με τα πόδια :) ).

Στη Θεσσαλονίκη θυμάμαι τα συνοικιακά, το Dataplus, επίσης αργότερα στα μέσα του '90 o Ζαχαρίας του Arko και ο χοντρός στη reception... για όσους ξέρουν. Microchip αμπελοκήπων, επίσης δεν σου γέμιζε το μάτι αλλά όταν πήρα τον Deskjet 660c το 95, ανακάλυψα ένα τεράστιο "δωμάτιο" εντός του καταστήματος με "υλικό". Έχω ότι θες, μου λέει.Ο αδερφός μου είναι Λονδίνο και μου στέλνει τα πάντα.:worship:
Φυσικά και άλλα πολλά καταστήματα στο κέντρο, Αγίου Δημητρίου και Αγγελάκη τότε.
Μετά το '94, πολλοί είχαν μυριστεί μαύρο και εύκολο χρήμα, οπότε τα παραμάγαζα στηνόταν στο "άψε σβήσε".
 
Πίσω
Μπλουζα