Καταστροφολογία! Εσείς τι retro θα σώζατε;

Την αθλητική μου εμφάνιση. Αγορασμένη 27 χρόνια πριν η γνήσια Umbro φανέλα της Chelsea χρονιά 1993-94 με το logo Commodore Amiga. Βλέπετε πως την έχω διατηρήσει. :)

amiga_chelsea.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
Την αθλητική μου εμφάνιση. Αγορασμένη 27 χρόνια πριν η γνήσια Umbro φανέλα της Chelsea χρονιά 1993-94 με το logo Commodore Amiga. Βλέπετε πως την έχω διατηρήσει. :)

Προβολή συνημμένου 219353

Κατι μου θυμίζει αυτή η μπλούζα.. Μήπως την φοραγες πιτσιρικάς όταν έπαιζες μπάλα συγκεκριμένα στον Πειραιά??? Πλατεία Κοραή ή Πασαλιμάνι..
 
Τελευταία επεξεργασία:
Στενάχωρο θέμα :cry:

Το Game Boy μου με όλες τις κασέτες που είχα

Όλα μου τα επιτραπέζια

Όλα μου τα παλιά περιοδικά,Game Pro,Games,Active,Εθνοσπορ

Τα άλμπουμ με αυτοκόλλητα ποδοσφαιριστών

Ευτυχώς έσωσα το Ν64 και τη συλλογή τηλεκαρτών μου :thumbup:
 
Για retro gaming αφου δεν γινεται να τα σωσουμε ολα θα εσωζα αυτα.
1) Την rgb crt τηλεοραση μου 21" (με βαρος 20 κιλα)
2)Το pc με το mame που βγαζει τις αυθεντικες αναλυσεις στα παιχνιδια της δεκαετιας του 80-90 με την συνδεση vga to rgb scart σε crt tv
3)To snes με την κασετα donkey kong country και μια multi card
4)Το nes με την multi card
5)To N64 με τα super mario 64 - zelda o.of.t - fzero x
 
Το Raspberry Pi 3 μου, ένα μόνιτορ με ηχεία, δυό-τρια χειριστήρια/μοχλούς αλλά θα χρειαζόμουν και μια γεννήτρια και μερικά βαρέλια με καύσιμο.
 
Θέμα με θλιβερές προεκτάσεις, μια και κάποτε -για τους περισσότερους μιλάω- θα αποχωρισθούμε τις συλλογές μας, ακόμα και χωρίς καταστροφικό συμβάν. Το βίωσα αυτό πρόσφατα (και έκανα τις απαραίτητες προεκτάσεις στο μέλλον....) βλέποντας καλό γείτονα να φεύγει από το ρετροσπίτι του των 80 ετών (τίγκα στα ρετροαντικείμενα) για το γηροκομείο παίρνοντας μόνο μία κούτα από τα πράγματά του..... Τι να είχε μέσα????

Ας έρθουμε σε εμένα:
Θα έπαιρνα ως πρώτο-πρώτο τον σκληρό δίσκο των 8T που έχει μέσα όλες τις φωτογραφίες της οικογένειας, καθώς επίσης τα ψηφιοποιημένα φίλμ S-8, τα βίντεο και τη μουσική που μας αρέσει.

Μετά θα έπαιρνα το αεροπλάνο του Ανανιάδη που μου χάρισε ο πατέρας μου στα 60ς.....

1.JPG

το πρώτο παιχνίδι που χάρισα στην κόρη μου όταν γεννήθηκε (90ς), μία μπαλαρίνα που χορεύει με μουσική (ο λούτρινος αρκούδος που πήγε μαζί είναι μεγάλος και δεν χωράει στην κούτα)
2.jpg

το πρώτο παιχνίδι που χάρισα στον γιό μου όταν γεννήθηκε (90ς), τον πύραυλο του Τεν Τεν (το λούτρινο λιοντάρι που πήγε μαζί είναι μεγάλο και δεν χωράει στην κούτα)

3.jpg

και το παιχνίδι της γυναίκας μου από τα παιδικά της χρόνια ('60ς).

4.jpg

Τέλος θα έβαζα -αν χωρούσαν ακόμα- τους 18 σκληρούς δίσκους με γύρω στα 2.000 ρετροφίλμ για να βλέπω με τους ρετροφίλους, καθώς και τα επιτραπέζια της Κλινέξ, μερικά από τα βιβλία μου και επιλεγμένους δίσκους-βινύλιο.

Τα ρετροκοσμήματα και ρετρομπιμπελό θα τα έπαιρνε η γυναίκα μου, ενώ τα παιδιά μου θα παίρνανε σίγουρα ως ρετρό τα Game Boy τους με κασσέττες (δεν ξέρω ποιές), παιχνίδια για το X-Box και τα ταμαγκότσι τους (ούτε ξέρω πως γράφεται....).

Έ, αν είχα και φορτηγό στη διάθεσή μου θα έπαιρνα τη συλλογή των παιχνιδιών, ελληνικών και ξένων, τη συλλογή των Star Wars, τη συλλογή των παλαιών επιτραπέζιων, τη συλλογή των φωτογραφικών και κινηματογραφικών μηχανών, τις βιντεοκασσέττες, τα σλάιτς (μαζί με βίντεο και προβολείς) καθώς και τα αερομοντέλα μου.

Όλα αυτά κάποτε, με εξαίρεση αυτά που θα κρατήσουν τα παιδιά, αν έχουν τον χώρο, ...... Dust to dust...........
 
Πίσω
Μπλουζα