Κατοχή

Πάρα πολύ ωραίο το δημοσίευμα Αντώνη.

Γνωρίζουμε μήπως το έντυπο που δημοσιεύτηκε και την ημερομηνία;
 
tsalk είπε:
Πάρα πολύ ωραίο το δημοσίευμα Αντώνη.Γνωρίζουμε μήπως το έντυπο που δημοσιεύτηκε και την ημερομηνία;

Έντυπο το Φαντάζιο ημερομηνία δυστυχώς δεν σημείωσα...
 
Ξεθαβω αυτήν την συζήτηση

Ρώτησα και στο zdf της Γερμανίας (το οποίο είχε αναλάβει το γερμανικό κομμάτι στην σειρά) και μου ανέφεραν (πολύ ευγενικά σε μόνο 1 μέρα) ότι έψαξαν και ότι δεν βρήκαν κάτι γιαυτην την σειρά.

Κρίμα για την συγκεκριμένη γιατί ήταν και διεθνής παραγωγή.
 
Σημαντική η πληροφορία αυτή από το zdf η οποία δένει με το όλο σκηνικό γύρω από αυτή την σειρά

Η σειρά επρόκειτο να πουληθεί και στο zdf, αλλά επειδή δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρωθεί (ο κ. Παύλος Πισσάνος τα έχει πει στην αποκλειστική συνέντευξη που του είχα πάρει το 2014) είτε δεν προβλήθηκε ποτέ εκεί (οπότε λογικό να απαντήσουν αρνητικά οι Γερμανοί ότι δεν βρήκαν κάτι), είτε δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία των δύο μερών (Πισσάνου και Γερμανών)

Η προσωπική μου άποψη μιας και είδα με τα μάτια μου το συμβόλαιο των δύο μερών είναι ότι ούτε οι Γερμανοί προέβαλαν κάτι (κάποια επεισόδια που ήταν ήδη έτοιμα), αλλά αντιθέτως γύρισαν πίσω στην Ελλάδα κάποια επεισόδια που τους είχαν αποσταλεί.

Το έτος 2000 είχε γίνει κάποια προσπάθεια με το όποιο παλιό υλικό υπήρχε να γυριστεί μια καινούργια ιστορία με κάποιους από τους ηθοποιούς που ζουσαν τότε, και να σταλεί στην Γερμανία, αλλά απ ότι γνωρίζω ούτε αυτό μπόρεσε να γίνει για διάφορους λόγους.
 
Πίσω
Μπλουζα