Κερένια Κούκλα (1987 ΕΡΤ2)

Η σειρα ειχε ανεβει πριν απο ενα χρονο και κατι στο Ψηφιακο Αρχειο της ΕΡΤ και υστερα απο τα γνωστα γεγονοτα κατεβηκε και δε λεει να ξανανεβει.

Την περιμενω κι εγω.
 
bambinella 100 είπε:
Η σειρα ειχε ανεβει πριν απο ενα χρονο και κατι στο Ψηφιακο Αρχειο της ΕΡΤ και υστερα απο τα γνωστα γεγονοτα κατεβηκε και δε λεει να ξανανεβει.Την περιμενω κι εγω.
ΒΒ τοτε ειχες δει κανενα επεισοδιο; γιατι εγω θυμαμαι που πατησα σε καποια λινκς αλλά δεν ειδα τιποτα,μονο ακουγοταν κατι που εμοιαζε με ραδιοφωνικη εκπομπη και το εκλεισα γιατι ηθελα να δω τη σειρα κι οχι να ακουσω κατι που ισως ειχε τον ιδιο τιτλο
 
Οχι, katerinak, δεν ειχα προλαβει να δω τιποτα.

Μολις ειδα οτι ανεβηκε η σειρα ειπα με το νου μου "Α, ωραια. Θα ξεκινησω να τη βλεπω μια απ' αυτες τις μερες" κι οταν υστερα απο μια εβδομαδα πανω - κατω πηγα να τη δω, δεν υπηρχε.
 
bambinella 100 είπε:
Οχι, katerinak, δεν ειχα προλαβει να δω τιποτα.Μολις ειδα οτι ανεβηκε η σειρα ειπα με το νου μου "Α, ωραια. Θα ξεκινησω να τη βλεπω μια απ' αυτες τις μερες" κι οταν υστερα απο μια εβδομαδα πανω - κατω πηγα να τη δω, δεν υπηρχε.
μηπως κι εγω που πατησα τα λινκς τι ειδα; τιποτα :cry:

μαλλον μπερδευτηκαν κι αντι να ανεβασουν τη σειρα ανεβασαν κατι αλλο που ειχε μονο ηχο και δεν εμοιαζε καν να ειναι η σειρα.Τωρα τι ακριβως ηταν δεν ξερω
 
Κανονικα θα επρεπε να ελεγχονται αυτα προτου ανεβουν. Οχι ειδαμε Κερενια Κουκλα και το ανεβαζουμε κι ας ειναι ο,τι θελει.
 
sunset89 είπε:
Προέρχεται από ένα υπέροχο μυθιστόρημα, που καθρεπτίζει ακριβώς αυτό που χαρακτηρίζεται"αθηναϊκό-αστικό" έργο... Όλη η παλιά Αθήνα "ζωγραφίζεται" στις σελίδες του! :)
Τη σειρά δεν την έχω δει, αλλά πιστεύω ότι η Ιωαννίδου ταίριαζε στο ρόλο της εύθραυστης Βιργινίας...

Σώζεται ή όχι; Να ελπίζουμε σε κάποια επανάληψη;
http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/i-kerenia-kukla-5.product

παιδια δεν βλέπω να ξανανεβηκε
 
Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα ούτε την ταινία, ούτε το θεατρικό, ούτε και το βιβλίο. Τυχαία και εξαιτίας άλλου περιστατικού ενδιαφέρθηκα για το βιβλίο και έμαθα ότι δινόταν από Κυριακάτικη εφημερίδα. Την προμηθεύτηκα και παρόλο που είμαι στη μέση το βιβλίου εκτιμώ ότι είναι ιδιαίτερα καλό. Ο τρόπος γραφής του Χριστομάνου, μολονότι κινείται σε περιγραφή με σκούρα χρώματα και τόνους κατάθλιψης, εντούτοις σαγηνεύει. Παρακάτω παραθέτω το εξώφυλλο της ειδικής αυτής έκδοσης και 2 σχετικά video.

1. Το εξώφυλλο. img395.jpg

2. Απόσπασμα από τη σειρά της ΕΡΤ του 1987

[video=youtube;WIzND0iE0-I]

από το Τρίτο Πρόγραμμα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια διόρθωση: Σκηνικά κοστούμια έχει κάνει ο Άγγελος Αγγελη και όχι  Άγγελος Αγγελου 
 
Η σειρά είναι βασισμένη στην αριστουργηματική νουβέλα του Κωνσταντίνου Χρηστομάνου, ένα από τα κορυφαία γοτθικά έργα της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Ο Βερλέκης παίζει κόντρα στην περιγραφή του ήρωα που τον θέλει νέο και κοντό στο μπόι. Τη θυμάμαι στην πρώτη της προβολή με καλές εντυπώσεις.
 
Κάποτε το είχα ακούσει και σε ραδιοφωνικό θέατρο
 
το βιβλιο ειναι αριστουργηματικο παροτι ειναι ολο σε μαυρα χρωματα
δεν θυμαμαι αν εχω δει τη σειρα αλλα θα ηθελα,γιατι το βιβλιο το λατρεψα
 
Η ΕΡΤ δεν λεει να ανεβασει τη σειρα.
 
Πίσω
Μπλουζα