εχει φοβερες γνωσεις πανω στα αρωματα και στα μεικ απ της ρετρο εποχήςWally είπε:Θα ηθελα να πετυχαινα εναν κλωνο Bambinella-ς σε μαγαζι με κολωνιες.
Συνηθως ζηταω συγκεκριμενες ιδιοτητες που θελω (ωστε να ξεφυγω απο Kouros, Drakkar κτλ διοτι εχω ποτισει μεχρι τα κοκκαλα τοσα χρονια) αλλα οι υπαλληλοι με κοιτανε παραξενα και μου πασαρουν τυχαιες επιλογες με αποτελεσμα να πηγαινω σπιτι με Drakkar... (που btw πλεον βρισκει κανεις το 100αρι με μολις 32 ευρω!)
Μύριζε ολίγον ως γαρδένια ίσως να ναι αυτοΕχει βγαλει πολλα η Λιζ. Ποιο λες απ' ολα; Εχω αγορασει στα τυφλα και το εχω ακομα το Sparkling white diamonds, αλλα δεν μου αρεσει. Μυρωδια συνηθισμενη και εντελως αναξια λογου.
Προβολή συνημμένου 212769
Aυτο !!
Το ξερω το αρωμα. Δεν εχω κανονικη μποτιλια, εχω ομως δειγματακι. Πολυ ανωτερο απο το Sparkling white diamonds, αλλα και παλι δε θα το αγοραζα. Γενικα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις αρωμα πιστο στην ευωδια της γαρδενιας και νομιζω πως μεχρι στιγμης μονο η Estee Lauder το εχει καταφερει αυτο. Αλλα μονο κλασικο και οικονομικο δεν ειναι το αρωμα της εν λογω εταιριας.Aυτο !!
Το ξερω το αρωμα. Δεν εχω κανονικη μποτιλια, εχω ομως δειγματακι. Πολυ ανωτερο απο το Sparkling white diamonds, αλλα και παλι δε θα το αγοραζα. Γενικα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις αρωμα πιστο στην ευωδια της γαρδενιας και νομιζω πως μεχρι στιγμης μονο η Estee Lauder το εχει καταφερει αυτο. Αλλα μονο κλασικο και οικονομικο δεν ειναι το αρωμα της εν λογω εταιριας.
[/QUOTE
Κρίμα που δεν είναι οικονομικό εγώ το λατρεψα και έλεγα να της πω να παραγγείλει και για μένα αλλά θα πάει πολύ.
Οχι @αριαδνη λαθος καταλαβες. To αρωμα της Estee ειναι το πανακριβο: 105 ευρω τα 75ml.
Το αρωμα της Λιζ, το Gardenia, ειναι πολυ πιο οικονομικο και γι' αυτο αλλωστε βρισκεται στο θεμα μας: 20 ευρω τα 100ml.
[/QUTE]
Οπότε για αυτό το αγοράζει και ή κοπέλα λοιπόν θα το παραγγειλω και γω
Τα 50ml σ' αυτο κοστιζουν 50€ η 65€ αναλογως εαν μιλαμε για eau de toilette η για eau de parfum. Δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας.Αυτό και αν δεν αγγιζετε πολύ ακριβό !
Όσο ακριβώς και το dior ιμπνοτικ ποισονΤα 50ml σ' αυτο κοστιζουν 50€ η 65€ αναλογως εαν μιλαμε για eau de toilette η για eau de parfum. Δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας.
Αν το φορεσεις αυτο τωρα το καλοκαιρι, δε θα σε πλησιαζει ανθρωπος σε ακτινα ενος χιλιομετρου.Όσο ακριβώς και το dior ιμπνοτικ ποισον