Κοιμόμουν αγκαλιά μ' αυτό

Λορένα

RetroNuts!
Joined
21 Απρ 2008
Μηνύματα
1.607
Αντιδράσεις
287
Αναφερομαι στα διαφορα κουκλακια και αρκουδακια ή οτι αλλο, που ειχαμε στο κρεβατι μας και κοιμομαστε αγκαλια με αυτα.

Μια συντροφια τον υπνο μας και στα ονειρα μας. Ενας φιλος να αγκαλιαζουμε για παρηγορα οταν περνουσαμε μια δυσκολη μερα.

Χνουδωτα και απαλα (για αποφυγη μεταξυ αλλων και τραυματισμων στον υπνο) υπηρξαν απο τους καλους μας φιλους, στα παιδικα μας χρονια

Σημ. αναφερομαι στους υπολοιπους, γιατι σε μενα αρκουδι δεν επιβιωσε στα χερια μου :p . Τσαλαπατημενο θα το εβρισκα την αλλη μερα ή πεταμενο
 
Σιαμέζα γάτα απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
 
Αχχχχ... τί μου θύμισες Λορένα μου... ::)

Για χρόνια κοιμόμουν παρέα με το αρκουδάκι που μου είχε χαρίσει η νονά μου όταν ήμουν μηνών ακόμη... Το έλεγα Μπιμπί (μάλλον από το bear... :p ) και το καημένο επιβίωσε για 16 ολόκληρα χρόνια.

Σιγά σιγά προστέθηκαν και άλλα κουκλάκια: όλη η ομάδα Τζι (εις διπλούν) και κάποια άλλα αρκουδάκια που κατά καιρούς μου είχαν κάνει δώρο...

Και επειδή πάντα τα πρόσεχα, τα έβαζα από τη μεριά του τοίχου ώστε να μην τα βρίσκω στο πάτωμα το πρωί όπως η Λορένα :tease:

Mιά μέρα, μου τα πέταξε ομαδικώς η μάνα μου με τη δικαιολογία - άκουσον άκουσον- πως είχα μεγαλώσει και δεν τα χρειαζόμουν πιά...

Έκανα να της μιλήσω πολύ καιρό... μέχρι που άρχισα να ξαναμαζεύω πράμα στο κρεβάτι μου... Ένα αρκουδάκι της UNICEF, άλλο ένα που έβγαζε και περίεργους ήχους όταν το κουνούσες και κάτι τουίτηδες.

Τα τελευταία 15 χρόνια (δε θέλω σχόλια :rant: ) έχω ένα τεράστιο Τουίτυ (μόνο πρόσωπο) ο οποίος κοντεύει να διαλυθεί... Συνεχώς τον μπαλώνω... σαν τον Jack έχει καταντήσει... :cry:
 
2 αρκουδακια που τα εναλασσα αναλογως τα κεφια μου ,ενα καφε ενα κιτρινο.

Το καφε του ειχα δωσει το πρωτοτυπο ονομα "ο Αρκουδος μου" το κιτρινο ομοιαζε με τον Winnie the poo!!!!

Μπορει να ηταν και αυτος.

Αυτα. :p
 
Eγω το μονο που ειχα ζηλεψει ηταν ο φασουλετος αλλα δεν μου τον ειχαν παρει..!!

Ηταν ακριβος θυμαμαι..!!!! Υπηρχε σε ροζ και μπλε για ευνοητους λογους..!!!!!

Τοτε καθε παιδι που σεβοταν τον εαυτο του ειχε εναν φασουλετο για να κοιμαται αγκαλια το βραδυ..!!!!

Μου ειχαν παρει ομως τον πρασινο αγκαλιτσα σκουλικακι, τον οποοιο ομως για αγνωστους λογους μεχρι σημερα, αγνοειται η τυχη του απο το ιδιο βραδυ που πρωτοκοιμηθηκαμε παρεα..!!! Θυμαμαι οτι επρεπε να τον πιεζω πολυ για να φωτισει και ολη την νυχτα εμενα ξαγρυπνος να τον πιεζω..!!!!! Την αλλη μερα ξυπνησα αρσηβαριστας και χωρις....αγκαλιτσα..! Ειναι θεμα προς διερευνηση τωρα που μου το θυμησατε..!
 
Λορενα τι μου θύμησες...

Εγώ οταν ήμουν μικρός είχα ένα κίτρινο χνουδωτό κουνελάκι το οποίο ήταν πολυταξιδεμενο...

Και το λέω αυτό γιατι ο Πατέρας μου ηταν Καπετάνιος σε φορτηγά πλοία και επειδή ταξιδεύαμε όλοι μαζί του συνέχειά, το κουνελάκι αυτο ειχε γυρίσει τα πέρατα της γης (αν είχε φυλλάδιο θα ειχε πολλά χρονιά υπηρεσία :D ).

Θυμάμαι οτι όταν περνάγαμε Ατλαντικό και είχε πολύ θάλασσά μου έκανε παρέα και δεν φοβόμουν το βραδύ καθώς άκουγα τα μεγάλα κύματα να πέφτουν στο βαπόρι πάνω και το θόρυβο του βαποριού που εκανα <<κρακ κρακ>> απο την δύναμη της θάλασσας...

Άλλες φορές θυμάμαι οτι το έβαζα σε ενα συρτάρι μέσα για να σωθεί άμα γίνει κάτι!

Πολλές φορές το έπαιρνα και στην γέφυρα του πλοίου και μου εκανε παρεα παντα.

Οταν έγινα 5 χρονών οπου μείναμε τελικά με την μητέρα μου και την αδερφή μου στον Πειραιά μόνιμα και γράφτηκα νηπιαγωγείο το έπαιρνα και εκει παρέα!!!

Το καημένο με τα χρόνια ειχε γίνει χάλια και έτσι σίγα σίγα οι γονείς μου το εξαφάνισαν για "λίγο βέβαια" γιατί μετά με έπιασε αγάπη για μια παιδική κουβερτούλα που κοιμόμουν μαζί της συνέχεια και κουβαλούσα επίσης οπού πήγαινα :D !!!

Αφού ειχα γινει σαν τον Linus (Snoopy friend)...

linus.jpg


Τελικά πείστηκαν και μου ξαναεδωσαν το κουνελάκι μου πίσω το οποιο το σκεπαζα με την κουβερτούλα μου τα βραδιά που κοιμόμασταν μαζί χιχιχ!!!!

και ζήσαμε εμείς καλα και εκείνοι καλύτερα :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απο το κρεββατι μου, αν και μονογαμικος τυπος, εχει περασει πολυς κουκλοκοσμος...

1. Θυμαμαι καταρχην την Μπουμπου, ενα αρκουδακι καφε κατσιασμενο και πολυ αγαπημενο. :)

2. Τον Γκουφι εναν κουκλο της Ντισνευ, τον οποιο τωρα που τον θυμηθηκα οταν γυρισω σπιτι το καλοκαιρι να τον ψαξω. :eek:

3. Τον Αγκαλιτσα που λειτουργουσε κανονικα, οχι σαν αυτον του Μακισιμου. Χαθηκε αφηνοντας πισω του μονο το σκουφακι του... α ρε μανα... :xm:

4. Την Πατατουφα μου την μπλε, που την βρηκα με μεγαλη μου χαρα. :D

5. και τωρα την μοσχομυριστη και πολυαγαπημενη μου ιταλιδα γατουλα. #)
 
Λοιπόν με το συγκεκριμένο κοιμόμουν μέχρι και 7 ετών , δεν υπήρχε περίπτωση να το αποχωριστώ… μου το είχε στείλει η γιαγιά μου από Ελλάδα είναι από τα πρώτα παιχνίδια της el Greco αυτό βεβαία το έμαθα πολύ μα πολύ αργότερα :( .. είχε και φίλους βεβαία δεν τούς έδωσα και πολύ σημασία ούτε τι απέγιναν γνωρίζω :( ήταν ένας γαϊδουράκι γκρίζο και ένας λευκός γάτος ο παπουτσωμένος γάτος με πολύ όμορφη στολή και σπαθί όλα από el Greco;) αυτά τα 2 τα συνάντησα και πρόσφατα στο ebay σε διαφορετικά χρώματα αλλά δεν μπόρεσα να τα αποκτήσω για προσωπικούς λόγου8)ς ..το συγκεκριμένο αρκουδάκι περίπου 7 ετών το ξέχασα στο πατρικό της μητέρας μου ένα καλοκαίρι, :( όταν τον αναζήτησα ήταν πλέων αργά. :( .η μητέρα μου , μου είπε ότι πολλά βράδια δεν κοιμήθηκα αναζητώντας το αλλά στο τέλος αντικαταστήθηκε από ένα άλλο αρκουδάκι που και αυτό διασώθηκε γιατί απλά έκανε το χρέος του για λίγα χρονιά :) γιατί πλέων είχα μεγαλώσει και όλα αντικαταστήθηκαν με ποδόσφαιρο μπάσκετ και φλιπεράκια μαζί με τα Nintendo τα πρώτα games τσέπης :( ..επισημάνω το δεύτερο αρκουδάκι δεν ήταν el Greco:) (και επιστέφουμε ) από τότε ήταν κλισμένος ο κακόμοιρος σε μια ντουλάπα μέχρι και 6 χρονιά πριν :) οπού σε μια προσωπική ανασκαφή βρήκα πολλά πράγματα μαζί με αυτόν ;) η γιαγιά μου λογικά επειδή δεν μας ευχαριστιόταν αρκετά κάποια από τα λίγα καλοκαίρια που μας έβλεπε καταχώνιαζε ότι παιχνίδι ξέμεινε εκεί.. ;) στην επομένη επίσκεψη μου Ελλάδα έχω να ξεθάψω πολλά πράγματα από playmobil μέχρι mister p αυτοκίνητα τουλάχιστον από αυτά που θυμάμα ;) anywayκάποια στιγμή τον δώσαμε σε κάποιον στην Αμερική για επισκευή ,και τώρα απλά χαίρετε την ζεστασιά της οικογενείας μας μετά από τόσα χρονιά που ήταν παραμελημένος #)




picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κοιμόμουν με ένα πιθηκάκι και το έχω ακόμα!Στο ένα του χέρι έχει κολλημένη μια μπανάνα ξεφλουδισμένη.Η μία του πατούσα είναι σπασμένη,αλλά το αγαπάω όπως και παλιά!
 
Το αρκουδάκι μου (τύπου καζολίν) που το ερωτεύτηκα αμέσως. Και φυσικά το έχω ακόμα.
 
krios είπε:
Το αρκουδάκι μου (τύπου καζολίν) που το ερωτεύτηκα αμέσως. Και φυσικά το έχω ακόμα.
Εμένα δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα...χρόνια τώρα...

Και εγώ φανατικός του Casoline-Bear!
 
Ο Kujo παραμένει πιστός φίλος εδώ και χρόνια. Φυσικά μη ρωτήσετε τι είναι, δεν σας λέει κάτι ότι με λένε Pooky;;;;

Τον είχα πάρει δώρο στη γυναίκα μου του Αγίου Βαλεντίνου πριν μερικά χρόνια. Συγκινήθηκε τα μάλα τι να σας πω. Μόνο που δεν το πέταξε στα σκουπίδια.

Έχει το δικό του χώρο στο κομοδίνο δίπλα από εμένα. Τα δικά του πράγματα και το δικό του κινητό τηλέφωνο.

Ο αρκούδος μου έχει και ρόλο familiar στα RPG παιχνίδια που παίζουμε. Έχει το δικό του level και έχει γίνει με το καιρό αυτόνομος χαρακτήρας battlemage shapeshifter. Τελευταία παίζει vampirism ενώ έχει τυλιχτεί με ένα μαύρο κασκόλ για να παίζει καλύτερα το ρόλο του βρυκόλακα. Απειλητικός και σκοτεινός, υποχθόνιος και τρισμέγιστα γλύκας είναι πια ο φύλακας του σπιτιού, κάτι σαν domovoi. (Αν δεν ξέρετε τι εστί, μάλλον δεν παίξατε ποτέ "So you want to be a hero" από τη Sierra) .

(Προκαλώ να βρεθεί περισσότερο καμένος από εμένα εδώ μέσα. )
 
Pooky στα Ελληνικα μπορεις να μας πεις τι ειναι????? Δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ..!!!!!!

Απ οτι υποψιαζομαι θα ειναι κανενα video game??? :(
 
krios είπε:
Το αρκουδάκι μου (τύπου καζολίν) που το ερωτεύτηκα αμέσως. Και φυσικά το έχω ακόμα.
Κι εγώ είχα ένα τέτοιο που όταν πίεζα το ένα του χέρι άναβε φωτάκια και έκανε μουσική.Το αγαπούσα αλλά όταν χάλασε το έβαλα πάνω στη βιβλιοθήκη!Το φοβόμουν όταν χάλασε επειδή νόμιζα ότι θα έρθει όταν κοιμάμαι περπατώντας στο κρεβάτι μου και θα ανάβει τα φωτάκια του!
 
LOL makisime.

Ο Kujο είναι ο αρκούδος μου. Απλά σαν προσωπικότητα παίζει σαν χαρακτήρας στα Dungeons and Dragons παιχνίδια που παίζω με τη γυναίκα μου και μερικούς άλλους καμένους. Στους καμένους περιλαμβάνεται και το ζευγάρι που μας πάντρεψε.

Familiar ή companion είναι ένα κατοικίδιο που στέκεται πιστό σε ένα χαρακτήρα, ο ίδιος ο χαρακτήρας θα έδινε και τη ζωή του για αυτό. Αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης, αδελφικής φιλίας και σεβασμού. Μιλάμε πάντα για role playing games μη το ξεχνάς.

Domovoi είναι το αόρατο - φάντασμα - πνεύμα που κατοικεί σε κάθε σπίτι και προστατεύει από αρνητική ενέργεια. Εκτενή αναφορά σε αυτό γινόταν στο τελευταίο "so you want to be a hero" της Sierra όπου ο χαρακτήρας ερχόταν σε άμεση επαφή και συζήτηση με ένα από αυτά.

Makisimos παίζουμε με διαφορετικά παιχνίδια είναι γεγονός.
 
Οτι και να ειναι πρεπει να ειναι πολυ σπεσιαλ αρκουδος αφου ειναι του Αγιου Βαλεντινου! :) #)

Κι αφου εχει και δικο του κινητο! :D

 


Oμως pooky(1) δεν μας εξομολογηθηκες με ποιο αγαπημενο κουκλακι/αρκουδακι κοιμοσουνα μικρουλης, πριν ανακαλυψεις τα adventure games! :)
 
Με ένα snoopy!!!!!!!!!!!!

Η γυναίκα μου με ένα φωτεινό αγκαλίτσα!!

BTW πολύ σοφά τα λόγια της υπογραφής σου. Ίσως γι' αυτό παραμένω 12......
 
pooky(1) είπε:
Με ένα snoopy!!!!!!!!!!!!
Η γυναίκα μου με ένα φωτεινό αγκαλίτσα!!

BTW πολύ σοφά τα λόγια της υπογραφής σου. Ίσως γι' αυτό παραμένω 12......
:D

Εσυ τουλαχιστον τα περασες τα 10!!! Εγω εχω μεινει στα 6... με την bibi-bo και την barbie!

Πολυ ομορφο αυτο το θρεντ παιδια! Πολυ τρυφερο! :) Συνεχιστε να μας λετε!
 
thebest20 είπε:
Κι εγώ είχα ένα τέτοιο που όταν πίεζα το ένα του χέρι άναβε φωτάκια και έκανε μουσική.Το αγαπούσα αλλά όταν χάλασε το έβαλα πάνω στη βιβλιοθήκη!Το φοβόμουν όταν χάλασε επειδή νόμιζα ότι θα έρθει όταν κοιμάμαι περπατώντας στο κρεβάτι μου και θα ανάβει τα φωτάκια του!
A καλα εισαι απιστευτος..!!!!! Εχω ριξει ΤΟ γελιο....!!! Ακου εκει θα ερθει στο κρεβατι και θα αναψει τα φωτακια του..!! αχαχαχααχ
 
μεχρι πριν 10 χρονια μ αυτο..

[edit] Dead pic [edit]

..σημερα μ αυτο...

[edit] Dead pic [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα