Εισαι απιστευτη... Κατι τετοιο περιμενα να γραψεις!!!rapunjel είπε:Κάθε βράδυ έβαζα όλα τα κουκλάκια μου και τις κούκλες πλάι,πλάι στο κρεβάτι και δεν έμενε χώρος να κοιμηθώ εγώ.Ξάπλωνα άκρη,άκρη να μην τα πλακώσω.Το πρωί ήταν στα τέσσερα πέρατα του κόσμου...
Είναι οι πρώτες παρενέργειες από το εγκεφαλικό Πράγματι, με σκύλο μοιάζει πιο πολύ, αλλά τα αυτιά τα είχε πάντα προς τα πάνω! Έναν ζωολόγο, παρακαλώ να λύσουμε το θέμαsaboter είπε:Τον έλεγες αρκούδο αλλά ήτανε λαγός;... χάνω την καλή μου φήμη αν αυτό το πράμα δεν ήταν σκύλος!
Για σκύλο μου κάνει και μέναstakovios είπε:Και ένας παλιότερος αρκούδος, σήμερα παροπλισμένος πια. Αρκούδο τον έλεγα, αλλά λαγός είναι! Όχι, δεν κοιμόμουν αγκαλιά με αυτόν, γιατί ήταν μεγαλύτερος από μένα. Κι αυτός από Γερμανία.
οχι ιδιαιτερα για μενα πιο πολυ με τρομαζαν οι κουκλες της αδερφης μου που μου θυμιζαν τον τσακυ και το dolls που ειχα δει μικρος ημουν και εξοικιωμενος απο το giants of wrestling που εβλεπα οποτε δεν ειχα προβλημαkornizoliza είπε:θανος τρομακτικο μου ακουγεται το κουκλι με το οποιο κοιμοσουν.