To ιδιο τραγουδι ακουγεται και στην ταινια του 1965, Ειναι βαρυς ο πονος μου.katerinak είπε:H Bικυ Μοσχολιου στην ταινια "Θυελλα σε παιδικη καρδια" ερμηνευει το τραγουδι "
ευχαριστω ΒΒbambinella 100 είπε:To ιδιο τραγουδι ακουγεται και στην ταινια του 1965, Ειναι βαρυς ο πονος μου.
ΦΖΠ1 είπε:Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά πριν από λίγο βλέποντας την "Επιχειρηση Απόλλων", είδα ότι το χασαποσέρβικο που χορεύουν στην Κέρκυρα μετά το γάμο, είναι το ίδιο με το θέμα τέλους στο "Πιο λαμπρό αστέρι", με συνθέτη πάντα το Γιάννη Μαρκόπουλο.
Συγνώμη αν έχει ξανααναφερθεί, είναι δύσκολο να τσεκάρω όλο το νήμα. Το τραγούδι αυτό ακούγεται και στην ταινία "Εξιλέωση" του 1965 με Μάρθα Βούρτση και Γιώργο Καμπανέλλη.katerinak είπε:Στην ταινια "Θυελλα σε παιδικη καρδια" ο Πανος Τζανετης ερμηνευει το τραγουδι "Τι σου 'κανα και μ' εγκατελειψες" Το ιδιο τραγουδι το ξαναακουμε και στην ταινια "Γιατι μ' εγκατελειψες"
:thanx2:andrianna! να συμπληρωσω οτι δε βλεπουμε τον Πανο Τζανετη να ερμηνευει το τραγουδι απλα το ακουμε οταν ο Γιωργος Καμπανελλης πηγαινει στο Ναυπλιο (οδικως) για να βρει την αγαπημενη του Μαρθα Βουρτση (γυρω στα 50:19 λεπτα της ταινιας)andrianna είπε:Συγνώμη αν έχει ξανααναφερθεί, είναι δύσκολο να τσεκάρω όλο το νήμα. Το τραγούδι αυτό ακούγεται και στην ταινία "Εξιλέωση" του 1965 με Μάρθα Βούρτση και Γιώργο Καμπανέλλη.
ΦΖΠ1 είπε:Πριν από λίγο, βλάποντας την ταινία "Η Αγάπη μας" με Παπαμιχαήλ-Βουγιουκλάκη, είδα ότι όταν της δίνουν το ρόλο και τη βάζουν πρωταγωνίστρια στη θέση της Χέλμη, την ώρα που δείχνει τη μαρκίζα και τον κόσμο που συρεει στο θέατρο, ακούγεται η μουσική των τίτλων από το "Φαφλατά" με το Λάμπρο Κωνσταντάρα.