μηπως ειναι " αλλος για το εκατομμυριο" με το Μιμη Φωτοπουλο που προσπαθουν ολοι να τον πεισουν με καθε τροπο να κρατησει τα χρηματα του αφεντικου του που πεθαινει ξαφνικα ενω αυτος ψαχνει απεγνωσμενα για καποιο κληρονομο;
για τη 16.η απαντηση που θα δωσω ειναι τελειως ασχετη αλλα μολις ειδα τον τιτλο θυμηθηκα τη φραση που ελεγε σε καποιες ταινιες ο αειμνηστος Θανασης Βεγγος :
" ε, εσεις οι απο πανω προσεχετε τους απο κατω " !
Σε ευχαριστω! Αρα, μαλλον προτιμας τη Μπε - Μπε απο τα τελη του '60. Ομολογω οτι εμενα μου αρεσει περισσοτερο απο τις αρχες εκεινης της δεκαετιας, αλλα αυτο φυσικα ειναι καθαρα θεμα προτιμησης.
Το εχω πει κι αλλη φορα στο φορουμ, αλλα μια που το' φερε η κουβεντα θα το πω αλλη μια:
Δεν εχω παραμεινει καθολου πιστη στο ιδιο αβαταρ, αλλα εχω παραμεινει πιστη στο προσωπο που απεικονιζεται. Η φωτογραφια κατω απο το nickname μου θα ανηκει παντα στην αγαπημενη μου Μπριζιτ.
22. Κολωνάκι διαγωγή μηδέν (με την τσουκνίδα - χασάπη που αγοράζει διαμέρισμα στην αριστοκρατική πολυκατοικία και ταράζει τις πειναλέες βιολέτες, εκπληκτικός ο Καρούσος στον ρόλο του στρατηγού - ήρωα του αλβανικού)
24. Φτωχαδάκια και λεφτάδες (αξεπέραστος ο θείος Λεωνίδας -Τσαγανέας με τους κανόνες του Ταβερνιέ)