Καλημέρα. Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα Κατερινιώτισσα και δυσκολεύτηκα να γνωρίσω τις σκηνές στο "Πρόσωπο της ημέρας"! Το είδα 2-3 φορές για να προσανατολιστώ. Με δυσκόλεψε το μοντάζ, ιδιαίτερα στις σκηνές με το λεωφορείο των ΚΤΕΛ, που ακόμα δεν έχω αποκρυπτογραφήσει πλήρως.
Το στενό από το οποίο βγαίνει ο Βουτσάς και διασχίζει το δρόμο, κατευθυνόμενος προς το περίπτερο, είναι η οδός Παναγή Τσαλδάρη. Σήμερα στη γωνία αυτή, στο αριστερό χέρι του Βουτσά, είναι η καφετέρια Μικέλ. Το περίπτερο από το οποίο αγοράζει την εφημερίδα, δεν υπάρχει πια και το κατάστημα "ΠΙΤΣΟΣ", στο οποίο μπαίνει, σήμερα είναι ψαράδικο. Το εμπορικό κατάστημα ΜΟΔΑ είναι η καφετέρια "Άστρα" στην πάλαι ποτέ κεντρική αρτηρία της πόλης, οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, που πεζοδρομήθηκε ολόκληρη στις αρχές του 1990. Επίσης δείχνει την εμποροπανήγυρη, που εξακολουθεί να γίνεται κάθε Σεπτέμβριο στην ίδια περιοχή και η εκκλησία είναι αυτή της συνοικίας των ευαγγελικών, το πιο "αριστοκρατικό" προάστιο της πόλης. Το λιγότερο αλλαγμένο σκηνικό είναι ο σταθμός των τρένων.