Mygdala
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 8.810
Θέμελης;Γεννημένος το ίδιο έτος, αλλά πέθανε νωρίτερα
Θέμελης;Γεννημένος το ίδιο έτος, αλλά πέθανε νωρίτερα
Γεννημένος το ίδιο έτος, αλλά πέθανε νωρίτερα
Νομίζω αυτός γεννήθηκε το 1900; Ο εικονιζόμενος γεννήθηκε το 1909 και πέθανε πιο νωρίς και από τον ΘέμεληΘέμελης;
Εννοώ πέθανε νωρίς σε ηλικία, όχι σε σχέση με το πόσα χρόνια πέρασαν από το θάνατό τουΝομίζω αυτός γεννήθηκε το 1900; Ο εικονιζόμενος γεννήθηκε το 1909 και πέθανε πιο νωρίς και από τον Θέμελη
Γιαννακόπουλος ΧρήστοςΝομίζω αυτός γεννήθηκε το 1900; Ο εικονιζόμενος γεννήθηκε το 1909 και πέθανε πιο νωρίς και από τον Θέμελη
Σωστά. Μπράβο σαςΓιαννακόπουλος Χρήστος
54 ετών απεβίωσε, το σκίτσο ήταν πολύ πετυχημένοΣωστά. Μπράβο σας
Θα το πω στη φίλη μου να χαρεί. Ναι ήταν μοναχικός άνθρωπος και είχε προβλήματα υγείας. Όμως πρόλαβε να αφήσει το πλούσιο έργο του μαζί με τον Σακελλάριο που απολαμβάνουμε σε μορφή ταινιών ως σήμερα καθώς και πολλά τραγούδια54 ετών απεβίωσε, το σκίτσο ήταν πολύ πετυχημένο
Θα φορτώσω. ΄Μόνο λίγο χρόνο γιατί το αρχείο είναι μεγάλο και μπορώ να κατεβάζω λίγες εικόνες τη φοράφορτωστε αλλο ενα αν εινα ευκολο
Μην τον αγχώνεις τον άνθρωπο,,,φορτωστε αλλο ενα αν εινα ευκολο
ναι βεβαια,νωρις ειναι ακομηΘα φορτώσω. ΄Μόνο λίγο χρόνο γιατί το αρχείο είναι μεγάλο και μπορώ να κατεβάζω λίγες εικόνες τη φορά
ελλη λαμπετη
Όχι αλλά γεννήθηκε την ίδια δεκαετία και νομίζω ένα χρόνο νωρίτεραελλη λαμπετη
Σοφία Βέμπο;
Η Βέμπο γεννήθηκε το 1910. Αλλά και πάλι, παρότι είχε συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και ταινίες ήταν πρωτίστως τραγουδίστρια. Η εικονιζόμενη ήταν ηθοποιόςΣοφία Βέμπο;
Σαπφώ Νοταρά νέα;
Η Νοταρά γεννήθηκε το 1907. Η εικονιζόμενη γεννήθηκε τη δεκαετία του 20Σαπφώ Νοταρά νέα;
οχι,μαιρη λαλοπουλουΣαπφώ Νοταρά νέα;
Είστε πολύ κοντά. Συνεργάστηκε μαζί της σε 2 ταινίεςοχι,μαιρη λαοπουλου