Λεωνιδας σουλης
RetroJunkie
- Αντιδράσεις
- 3.323
καιτη λαμπροπουλουΕίστε πολύ κοντά. Συνεργάστηκε μαζί της σε 2 ταινίες
καιτη λαμπροπουλουΕίστε πολύ κοντά. Συνεργάστηκε μαζί της σε 2 ταινίες
Λίγο ακόμα και το βρήκατεκαιτη λαμπροπουλου
Η Λαμπροπούλου ήταν στρογγυλοπρόσωπη. Εδώ εχουμε γωνίεςκαιτη λαμπροπουλου
Βασιλειάδου;
οχι γεννηθηκε το 1897Βασιλειάδου;
Βασιλειάδου;
Μόλις αυτό θα έγραφα. Η εικονιζόμενη γεννήθηκε το 1925 και συνεργάστηκε σε 2 ταινίες με τη Μαίρη Λαλοπούλη και την Καίτη Λαμπροπούλουοχι γεννηθηκε το 1897
Κατίνα Παξινου.;
Η Παξινού γεννήθηκε το 1900Κατίνα Παξινου.;
γεννηθηκε νομιζω το 1900Κατίνα Παξινου.;
οχι οχι,ολοι παιζουμεΑφήνω τη σκυτάλη στον κο. Σούλη
Έχετε υπόψιν τις ταινίες που αναφέρομαι; Σκεφτείτε το καστ τους και θα τη βρείτεγεννηθηκε νομιζω το 1900
δεν επαιξε ποτε με λαλοπουλου
Είναι οι ίδιες ταινίεςΈχετε υπόψιν τις ταινίες που αναφέρομαι; Σκεφτείτε το καστ τους και θα τη βρείτε
Όχι δεν το χω πολύ με ταινίες…αλλά κάτι κάνω με φυσιογνωμίεςΈχετε υπόψιν τις ταινίες που αναφέρομαι; Σκεφτείτε το καστ τους και θα τη βρείτε
εχει παιξει σε πολυ λιγες η λαλοπουλου και μια θυμαμαι με λαμπροπουλου αυτη τη στιγμη αλλα εκει δεν υπαρχειΕίναι οι ίδιες ταινίες
Είναι της δεκαετίας του 50εχει παιξει σε πολυ λιγες η λαλοπουλου και μια θυμαμαι με λαμπροπουλου αυτη τη στιγμη αλλα εκει δεν υπαρχει
η ντινα σταθατου;Είναι της δεκαετίας του 50
Συγχαρητήριαη ντινα σταθατου;
Είχα στο μυαλό μου το"ένα βότσαλο στη λίμνη" και το "σάντα τσικίτα" . Για το δεύτερο δεν είμαι 100% σίγουρος ότι συμμετείχε και η Λαλοπούλου. Έχω την εντύπωση όχι είχα διαβάσει κάπου ότι είχε έναν πολύ μικρό ρόλο ως χορεύτρια, αλλά αν δεν ισχύει ζητώ συγγνώμη για την παραπληροφόρησηΣυγχαρητήρια
δεν υπαρχει θεμα αλιμονοΕίχα στο μυαλό μου το"ένα βότσαλο στη λίμνη" και το "σάντα τσικίτα" . Για το δεύτερο δεν είμαι 100% σίγουρος ότι συμμετείχε και η Λαλοπούλου. Έχω την εντύπωση όχι είχα διαβάσει κάπου ότι είχε έναν πολύ μικρό ρόλο ως χορεύτρια, αλλά αν δεν ισχύει ζητώ συγγνώμη για την παραπληροφόδεν