A
alexis
Guest
Ακόμα πιο μεγάλος (εντός όμως της δεκαετίας του 20) αλλά επικεντρωθείτε στην προηγούμενη απάντηση. Εμπεριέχει ένα στοιχείογιαννης μιχαλοπουλος
Ακόμα πιο μεγάλος (εντός όμως της δεκαετίας του 20) αλλά επικεντρωθείτε στην προηγούμενη απάντηση. Εμπεριέχει ένα στοιχείογιαννης μιχαλοπουλος
στεαφανος στρατηγοςΑκόμα πιο μεγάλος (εντός όμως της δεκαετίας του 20) αλλά επικεντρωθείτε στην προηγούμενη απάντηση. Εμπεριέχει ένα στοιχείο
Εξαιρετικάστεαφανος στρατηγος
Ρένα Βλαχοπούλου;Το σημερινό σκίτσο
ν) Προβολή συνημμένου 281272
Δεν είναι αυτήΡένα Βλαχοπούλου;
Τρια χρονια μεγαλυτερηελενη ζαφειριου
Ένα χρόνο μικρότερη (Η Τζόλυ Γαρμπή νομίζω γεννήθηκε το 1912)τζολυ γαρμπη
νομιζω το 1913Ένα χρόνο μικρότερη (Η Τζόλυ Γαρμπή νομίζω γεννήθηκε το 1912)
Έχετε δίκιο. Θυμόμουν λάθος. Τότε ναι. Μία άλλη που γεννήθηκε την ίδια χρονιάνομιζω το 1913
Πράγματι. Ωστόσο η ηθοποιός που ψάχνουμε έμεινε γνωστή με ολόκληρο το όνομά της και πέθανε μετά την Ταυγέτη, τη Τζόλυ Γαρμπή και την Ελένη Ζαφειρίουη ταυγετη αλλα ειναι το 14
Σμάρω Στεφανίδου;Το σημερινό σκίτσο
ν) Προβολή συνημμένου 281272
Δανείζομαι τη φράση από το τεύχος του Αστερίξ "Οι δάφνες του Καίσαρα". ΤακαπληκτικάΣμάρω Στεφανίδου;
Εννοείτε αν την έχω δείξει στα σκίτσα; Ως απάντηση έχει αναφερθεί αλλά δεν την είχα δείξειμα η στεφανιδου δεν εχει παιξει;
ααα εκει μπεδευτηκα και την απερριψα εξ αρχηςΕννοείτε αν την έχω δείξει στα σκίτσα; Ως απάντηση έχει αναφερθεί αλλά δεν την είχα δείξει