Mygdala
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 8.808
Μαρίκα ΝεζερΗ Μανωλίδου νομίζω γεννήθηκε τη δεκαετία του '10. Η εικονιζόμενη ήταν κατά 20 και κάτι χρόνια μεγαλύτερη
Μαρίκα ΝεζερΗ Μανωλίδου νομίζω γεννήθηκε τη δεκαετία του '10. Η εικονιζόμενη ήταν κατά 20 και κάτι χρόνια μεγαλύτερη
Κρατήστε το όνομα, αλλάξτε το επίθετοΜαρίκα Νεζερ
ΕξαιρετικάΜαρίκα Κοτοπούλη;
Κατά το βράδυ. Όπως χθές ή λίγο αργότερατα βρηκα ολα ,τι ωρα θα φορτωσετε τα υπολοιπα;
Αν δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο, θα μπορούσε να γίνει και έκθεση στο Εθνικό Θέατρο ή άλλο επίσημο θεατρικό φορέασκεφτηκα με την αγαπη που εχω για τον παλιο καλο ελληνικο κινηματγραφο,αν ηταν εφικτο να εκτεθουν στο σπιτι του ηθοποιου
Κατά την προσωπική μου άποψη (και με σεβασμό στην καλλιτεχνική ματιά της δημιουργού) τα εν λόγω πορτρέτα θα ήταν ακόμη πιο ενδιαφέροντα και κατάλληλα για έκθεση εάν τους γίνονταν (αν δεν έχουν ήδη γίνει φυσικά..) κάποιες μικροπαρεμβάσεις, ώστε να αποτελούν ακόμα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα των απεικονιζόμενων ηθοποιών… Με απλά λόγια να είναι αναγνωρίσιμα για να γίνονται ευκολότερα αντιληπτά από το ευρύ κοινό.Αν δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο, θα μπορούσε να γίνει και έκθεση στο Εθνικό Θέατρο ή άλλο επίσημο θεατρικό φορέα
ΣίγουραΚατά την προσωπική μου άποψη (και με σεβασμό στην καλλιτεχνική ματιά της δημιουργού) τα εν λόγω πορτρέτα θα ήταν ακόμη πιο ενδιαφέροντα και κατάλληλα για έκθεση εάν τους γίνονταν (αν δεν έχουν ήδη γίνει φυσικά..) κάποιες μικροπαρεμβάσεις, ώστε να αποτελούν ακόμα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα των απεικονιζόμενων ηθοποιών… Με απλά λόγια να είναι αναγνωρίσιμα για να γίνονται ευκολότερα αντιληπτά από το ευρύ κοινό.
Τα τελευταία challenge θα τα αφήσω προς τέρψιν του «συμπαίκτη» μου κου. @Λεωνιδας σουληςΤα πιο δύσκολα διότι ήταν κυρίως πρόσωπα του θεάτρου με απειροελάχιστες συμμετοχές σε ταινίες. Το όσκαρ θα ταίριαζε καλύτερα εδώ (χα χα)
Ποιά ΟΛΑ βρήκες βρε «αγύρτη»; (Λολ)τα βρηκα ολα ,τι ωρα θα φορτωσετε τα υπολοιπα;