mike
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 94
Ειναι αργα και βαριεμαι. Λεω να βαλω ενα κουιζ να σας μπερδεψω λιγο. Αλλα τι σουπερ ρετρομανιακοι ειστε?
Δειτε τις φωτο, πατηστε επανω για μεγεθυνση και μαντεψτε... μην βιαστειτε, δεν ειναι ευκολο. Θα ελεγα μαλλον οτι ειναι prototype γιατι παροτι ξερω οτι υπηρχε, δεν εχω δει πουθενα ποτε καποια ιδια, εκτος τις δικης μου. Ουτε στο ebay ποτε λεμε. Να μην απαντησει ο φιλος μου (ξερει αυτος ποιος) που ξερει ποια ειναι αλλα και ο maddog που δουλευει στην εταιρια και δεν το ξερει!
Λοιπον
1) μια πολυ κατατοπιστικη φωτο
Προβολή συνημμένου 101467
2) Ακομα πιο κατατοπιστικη
Προβολή συνημμένου 101468
3) Θα σας πω και την εταιρια (λιγο παραπλανητικη φωτο)
Προβολή συνημμένου 101469
4) τωρα σας μπερδευω γιατι δεν εχει τετοια η κονσολα που σκεφτεστε
Προβολή συνημμένου 101470
5) και αυτο παλι τι ειναι ?
Προβολή συνημμένου 101471
Ειπαμε δεν ειναι ευκολο. Θελω το ονομα ακριβως π.χ. "sega mega drive 2 ευρωπαικο", οχι απλα ενα "megadrive".
Δειτε τις φωτο, πατηστε επανω για μεγεθυνση και μαντεψτε... μην βιαστειτε, δεν ειναι ευκολο. Θα ελεγα μαλλον οτι ειναι prototype γιατι παροτι ξερω οτι υπηρχε, δεν εχω δει πουθενα ποτε καποια ιδια, εκτος τις δικης μου. Ουτε στο ebay ποτε λεμε. Να μην απαντησει ο φιλος μου (ξερει αυτος ποιος) που ξερει ποια ειναι αλλα και ο maddog που δουλευει στην εταιρια και δεν το ξερει!
Λοιπον
1) μια πολυ κατατοπιστικη φωτο
Προβολή συνημμένου 101467
2) Ακομα πιο κατατοπιστικη
Προβολή συνημμένου 101468
3) Θα σας πω και την εταιρια (λιγο παραπλανητικη φωτο)
Προβολή συνημμένου 101469
4) τωρα σας μπερδευω γιατι δεν εχει τετοια η κονσολα που σκεφτεστε
Προβολή συνημμένου 101470
5) και αυτο παλι τι ειναι ?
Προβολή συνημμένου 101471
Ειπαμε δεν ειναι ευκολο. Θελω το ονομα ακριβως π.χ. "sega mega drive 2 ευρωπαικο", οχι απλα ενα "megadrive".
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: