retrofan
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 417
Καλημέρα συμφορουμίτες
Ζήλεψα από τα ωραία σας κουίζ κι είπα να καταθέσω και το δικό μου.
1. Ποιο φαγητό "πρωταγωνιστεί" στην τελευταία σκηνή από το Κλωτοσκούφι;
2. Τι παραγγέλνει ο Στέφανος Ληναίος για τον εαυτό του και την Άννα Φόνσου στο Η κόμισσα της φάμπρικας;
3. Από τι αποτελείται το κολατσιό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο; Με τι προτίθεται να το συμπληρώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη;
4. Ποιο φαγητό δημιουργεί ολόκληρο το μπλέξιμο στο Αχ αυτή η γυναίκα μου;
5. Ποιο φαγητό ονειρεύεται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι;
6. Τι παραγγέλνουν ο Μίμης Φωτόπουλος κι ο Βασίλης Αυλωνίτης στην ταβέρνα, τις εποχές της μεγάλης φτώχιας, στην πρώτη σκηνή του Λατέρνα, φτώχια και γαρύφαλλο;
7. Από τι φοβάται πως θα παχύνει η Μαίρη Αρώνη στο Μια τρελή τρελή οικογένεια;
8. Τι παραγγέλνουν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο ταβερνάκι δίπλα στο εργοστάσιο στο Η κόρη μου η σοσιαλίστρια;
9. Ποιο φαγητό "εκθέτει" την Τζένη Καρέζη στην Μαρία Φωκά στο Ένας ιππότης για τη Βασούλα;
Και μια ερώτηση που, παρ' όλη την ευκολία της, δεν θα μπορούσε να λείπει
10. Ποιο γλυκό θέλει να παραγγείλει ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο Χτυποκάρδια στο θρανίο;

Ζήλεψα από τα ωραία σας κουίζ κι είπα να καταθέσω και το δικό μου.
1. Ποιο φαγητό "πρωταγωνιστεί" στην τελευταία σκηνή από το Κλωτοσκούφι;
2. Τι παραγγέλνει ο Στέφανος Ληναίος για τον εαυτό του και την Άννα Φόνσου στο Η κόμισσα της φάμπρικας;
3. Από τι αποτελείται το κολατσιό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο; Με τι προτίθεται να το συμπληρώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη;
4. Ποιο φαγητό δημιουργεί ολόκληρο το μπλέξιμο στο Αχ αυτή η γυναίκα μου;
5. Ποιο φαγητό ονειρεύεται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι;
6. Τι παραγγέλνουν ο Μίμης Φωτόπουλος κι ο Βασίλης Αυλωνίτης στην ταβέρνα, τις εποχές της μεγάλης φτώχιας, στην πρώτη σκηνή του Λατέρνα, φτώχια και γαρύφαλλο;
7. Από τι φοβάται πως θα παχύνει η Μαίρη Αρώνη στο Μια τρελή τρελή οικογένεια;
8. Τι παραγγέλνουν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο ταβερνάκι δίπλα στο εργοστάσιο στο Η κόρη μου η σοσιαλίστρια;
9. Ποιο φαγητό "εκθέτει" την Τζένη Καρέζη στην Μαρία Φωκά στο Ένας ιππότης για τη Βασούλα;
Και μια ερώτηση που, παρ' όλη την ευκολία της, δεν θα μπορούσε να λείπει

10. Ποιο γλυκό θέλει να παραγγείλει ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο Χτυποκάρδια στο θρανίο;