Κουκλάκια cherry merry muffin με τα αξεσουάρ τους

Προβολή συνημμένου 40317 αυτη ειναι η εντυπη διαφημιση με το μιξερ που κυκλοφορησε σε καποιο απ τα μικυ μαους,ευχαριστουμε πολυ zouzou που τη βρηκες και τη φωτογραφισες :) :)

DSC06366.jpg
 
¨Ενα κουκλάκι αυτής της σειρά που έχω αγοράσει .Η μυρώδια του μετά από 20 χρόνια παραμένει έντονη.

P1140018.jpg
 
spirtouli να χαιρεσαι τη betty berry!!!!!!!!!!!!!πολυ ομορφη την εφτιαξες και ειναι σαν καινουρια :cheers: χαιρομαι πολυ που διατηρησε το αρωμα της!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστουμε πολυ για τη φωτογραφια :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Spirtoulaki, πολύ ωραία η κουκλίτσα σου! Είσαι πολύ τυχερή που μετά από τόσα χρόνια μυρίζει ακόμη. Εγώ αγόρασα μια κουζινούλα τους με κέικ και κουλουράκια, αλλά δυστυχώς η μυρωδιά τους δε θυμίζει τίποτα από εκείνα που είχε η φίλη μου όταν ήμασταν μικρές...δεν έχουν καν μυρωδιά θα έλεγα. Με πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτογραφία.

Να τη χαίρεσαι!!! Είναι πολύ καλοδιατηρημένη!!

Katerinak ευχαριστούμε πολύ για το φωτογραφικό υλικό!

:thanx2:
 
Aggalitsa αγορασες προσφατα την κουζινουλα με τα κέικ και τα κουλουρακια ;κατα τη γνωμη μου στα κουκλακια η μυρωδια μενει για περισσοτερο διαστημα

Θα περιμενουμε και τις δικες σου φωτογραφιες :)
 
Να και τα άλλα τρία κουκλάκια μου cherry merry muffin. Για το ένα ακόμα ψάχνω ρούχα στο μεγεθός του και παρόλο που το έπλυνα, θέλει πολύ τρίψιμο ακόμα. :xm:

P3040039.jpg
 
spirtouli ειναι πολυ γλυκουλια κι αυτα!!!!!!το φορεμα που βλεπουμε στο πρωτο κουκλακι ειναι banancy:) το τριτο φορεματακι απο πιο κουκλακι προερχεται;

συγχαρητηρια που καταφερες να βρεις αυτα τα δυο φορεματακια,ειμαι σιγουρη πως θα βρεις και ενα ακομα για να ντυσεις τη 2η κουκλιτσα!!!
 
H Κούκλα με τα κοτσιδάκια πρέπει να είναι η chocolati. Το φόρεμα το φορούσε (την αγόρασα από το ίντερνετ) και από το υλικό που μας έχεις παραθέσει :thanx2: , δεν φαίνεται να είναι αυθεντικό.
 
σιγουρα προκειται για την chocolottie αφου ειναι η μονη που εχει καφε χρωμα μαλλιων,το φορεμα ομως δεν ανηκει σε καμμια απ τις cherry merry muffin

νομιζα οτι το ειχες σε καποιο αλλο κουκλακι και το φορεσες στην chocolottie

σ ευχαριστουμε πολυ για τις φωτογραφιες και ευχομαι να βρεις συντομα ενα ακομα φορεματακι :)
 
Με γεια σου spirtouli! Να τα χαίρεσαι τα κουκλάκια σου! Έχουν πολύ γλυκές φατσούλες! Έχουν διατηρήσει καθόλου τη μυρωδιά τους? Katerinak την κουζινούλα την είχα αγοράσει το καλοκαίρι μέσω internet και ήρθε από Αγγλία αν θυμάμαι καλά. Δυστυχώς το κουτί, ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο είχε μια μυρωδιά υγρασίας...

Έχω βγάλει εδώ και καιρό διάφορες φωτογραφίες για να ανεβάσω, από τα παιδικά μου παιχνίδια και από εκείνα τα λίγα που αγόρασα τον τελευταίο χρόνο που κόλλησα ρετροπαιχνιδίαση, όπως λένε οι ειδικοί!

Έλπίζω αυτές τις μέρες να αξιωθώ...
 
Aggalitsa μαλλον το κουτι με την κουζινουλα θα το διατηρουσαν σε καποια ντουλαπα που ειχε υγρασια.

Οποτε μπορεσεις, θα χαρουμε να δουμε και τις δικες σου φωτογραφιες :)
 
Η παρακατω ειναι μια εντυπη διαφημιση με την παρουσιαση των κουκλακιων Cherry Merry Muffin στο περιοδικο Μικυ Μαους που ανεβασε ο Σταυρος εδω

ευχαριστουμε πολυ Σταυρο!

attachment.php


cherry.JPG
 
Ευχαριστούμε katerinak για τις φωτογραφίες. Από ότι διάβασα στο διαδίκτυο οι κουκλίτσες κυκλοφόρησαν στην Αμερική το 1988-90,έτσι εξηγείται και η πλούσια περμαναντ.
 
spirtoulis είπε:
Ευχαριστούμε katerinak για τις φωτογραφίες. Από ότι διάβασα στο διαδίκτυο οι κουκλίτσες κυκλοφόρησαν στην Αμερική το 1988-90,έτσι εξηγείται και η πλούσια περμαναντ.
να εισαι καλα spirtouli:) μηπως μπορεις να μας εξηγησεις γιατι γραφεις οτι "ετσι εξηγειται η πλουσια περμαναντ";ολες οι κουκλες εκεινης της περιοδου ειχαν αυτη την κομμωση;

Η κουκλα της αδερφης μου,η Banancy,δεν ειχε περμαναντ
 
Ναι, δεν είχαν όλες οι κούκλες πλούσιο φουντωτό μαλλί και όσο πλησιαζαμε προς τη δεκαετία του 90 το μαλλί ίσιωνε. Πολλές όμως είχαν μαλλί στυλ περμανάντ, που εξάλλου ήταν της μόδας στη δεκαετία του 80.
 
spirtoulis είπε:
Ναι, δεν είχαν όλες οι κούκλες πλούσιο φουντωτό μαλλί και όσο πλησιαζαμε προς τη δεκαετία του 90 το μαλλί ίσιωνε. Πολλές όμως είχαν μαλλί στυλ περμανάντ, που εξάλλου ήταν της μόδας στη δεκαετία του 80.
ευχαριστω spirtouli :)

"μαλλί στυλ περμανάντ, που εξάλλου ήταν της μόδας στη δεκαετία του 80":φαινεται γι αυτο και η δικια μας εθνικη κουκλα ειχε περμαναντ,η bibi bo ηταν παντα μεσα στη μοδα :flower:
 
Ναι, η bibi bo ήταν πάντα στη μόδα. Αν ψάξεις στο ιντερνετ παρόμοια κουκλάκια ήταν και τα moondreamers της hasbro και αυτά είχαν φουντωτό μαλλί.
 
κυκλοφορησε και χαρακας "cherry merry muffin"

attachment.php


η φωτογραφια προερχεται απ το διαδικτυο (ebay)

a3.JPG
 
Σε παιδικά περιοδικά έβλεπα διαφήμιστικές εικόνες από τα κουκλάκια...δεν είχα αγοράσει...Τι μου θυμήσατε!
 
Πίσω
Μπλουζα