Chris27
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 1.307
Eνα παλαιο on line μαγαζυ που αγοραζα παιχνιδια ηταν το RedLine. Tηλεφωνικη παραγκελια και σε 2 μερες στα χερια μου. Και σε προσεγμενη συσκευασια ωστε να μην στραπατσαριστουν. Ριχνοντας μια ματια στις σελιδες του σημερα, αρχικα ενιωσα λυπη, βλεποντας την ενδειξη "μη διαθεσιμο". Και τα περισσοτερα διαθεσιμα, κλειδια για Steam κι αλλες ψηφιακες βιβλιοθηκες. Ξετρυπωσα ομως και μερικα διαθεσιμα κουτατα, οπως
Witcher 1&2 15Ε εκαστο, τα οποια και ετσιπμιθησαν. Τα εχω ψηφιακα, αλλα αλλο πραμα το κουτατο, ρε παιδια. Επισης
Icewind Dale 1+exp & 2 στα 18Ε τα τρια σιντια
Βroken Sword 18E
Warcraft 3+exp 19E
Elder Scoll V Skyrim 20E
Far Cry 20E
Καλες τιμουλες νομιζω για κουτατα. Ριξτε μια ματια, μπορει να βρειτε κανα παιχνιδακι που το ψαχνετε.
Ειδα και καποιες collectors edition, 199E, 239E . Eνταξει, αυτα τα αθληματα δεν ειναι πλεον για την ηλικια μου, αλλα νομιζω το εχουν παρακανει με τα 'κολεκτορς' τους.
Witcher 1&2 15Ε εκαστο, τα οποια και ετσιπμιθησαν. Τα εχω ψηφιακα, αλλα αλλο πραμα το κουτατο, ρε παιδια. Επισης
Icewind Dale 1+exp & 2 στα 18Ε τα τρια σιντια
Βroken Sword 18E
Warcraft 3+exp 19E
Elder Scoll V Skyrim 20E
Far Cry 20E
Καλες τιμουλες νομιζω για κουτατα. Ριξτε μια ματια, μπορει να βρειτε κανα παιχνιδακι που το ψαχνετε.
Ειδα και καποιες collectors edition, 199E, 239E . Eνταξει, αυτα τα αθληματα δεν ειναι πλεον για την ηλικια μου, αλλα νομιζω το εχουν παρακανει με τα 'κολεκτορς' τους.