thamonas
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 46
Από ότι είδα δεν υπάρχει τέτοιο thread! Φαντάζομαι όλα τα αγοράκια που μεγαλώσαμε στα 80's, κάποια στιγμή πάνω στην εφηβεία μας, αναζητήσαμε ταινίες-κωμωδίες με μια πιο...εναλλακτική θεματολογία Μιλάμε φυσικά για τις λεγόμενες σεξοκωμωδίες, που έκαναν την εμφάνιση τους στα τέλη δεκαετίας 70 και κυριάρχησαν στα 80's. Σίγουρα δεν διεκδικούσαν δάφνες από πλευράς ποιότητας (αν και μερικές από αυτές ήταν αρκετά καλογυρισμένες ταινίες) αλλά σίγουρα μας πρόσφεραν άφθονες ώρες διασκέδασης, χαβαλέ και ίσως υπήρξαν ένα εργαλείο για την ενηλικίωση.
Η θεματολογία αυτών των ταινιών, ως επί τω πλείστoν, είχαν να κάνουν με παρέες νέων που πήγαιναν στις τελευταίες τάξεις Λυκείου ή στο Πανεπιστήμιο. Εγώ έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από αυτή την περίοδο και θυμάμαι μεγάλες παρέες να βλέπουμε τέτοιες βιντεοταινίες και να "ξεκλέβουμε" καμιά πλάκα να την κάνουμε στους συμμαθητές μας στο σχολείο ή να "δανειζόμαστε" καμιά ατάκα να πούμε στην κοπέλα που μας άρεσε. Υπήρχαν πολλές ταινίες από εκείνη την περίοδο και θα προσπαθήσω να σας θυμίσω τις καλύτερες από αυτές :
Γρανίτα από Λεμόνι:
[edit] dead picture [edit]
Με φοβερό cast απο τις πιο έξυπνες κωμωδίες της εποχής.
Σίγουρα υπάρχουν πολλές ακόμα αλλά προσπάθησα να αναφέρω τις πιο ενδεικτικές της εποχής.
Η θεματολογία αυτών των ταινιών, ως επί τω πλείστoν, είχαν να κάνουν με παρέες νέων που πήγαιναν στις τελευταίες τάξεις Λυκείου ή στο Πανεπιστήμιο. Εγώ έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από αυτή την περίοδο και θυμάμαι μεγάλες παρέες να βλέπουμε τέτοιες βιντεοταινίες και να "ξεκλέβουμε" καμιά πλάκα να την κάνουμε στους συμμαθητές μας στο σχολείο ή να "δανειζόμαστε" καμιά ατάκα να πούμε στην κοπέλα που μας άρεσε. Υπήρχαν πολλές ταινίες από εκείνη την περίοδο και θα προσπαθήσω να σας θυμίσω τις καλύτερες από αυτές :
Γρανίτα από Λεμόνι:
[edit] dead picture [edit]
Με φοβερό cast απο τις πιο έξυπνες κωμωδίες της εποχής.
Σίγουρα υπάρχουν πολλές ακόμα αλλά προσπάθησα να αναφέρω τις πιο ενδεικτικές της εποχής.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: