eine teliothebest20 είπε:Το Κωνσταντίνου και Ελένης τέλειωσε την προηγούμενη εβδομάδα και ξαναξεκίνησε
eine teliothebest20 είπε:Το Κωνσταντίνου και Ελένης τέλειωσε την προηγούμενη εβδομάδα και ξαναξεκίνησε
Καλώς όρισες, γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες γτ εδώ τα greeklish απαγορεύονται. Καλή συνέχεια.teontor είπε:ene fovera episodia
καταπληκτική κριτική, πολύ κοντά στις καλογραμμένες κριτικές του κινηματογράφου.V.I.Smirnov είπε:Να σου απαντήσω εγώ.Είναι μια σειρά με αρκετές έξυπνες αττάκες, γρήγορη εξέλιξη σε κάθε επεισόδιο και γεμάτη αθυροστομίες και σεξουαλικά υπονοούμενα.
Ότι θέλει ο κόσμος δηλαδή.
Ταιριάζει στο χαμηλό επίπεδο αισθητικής των θεατών (άρα την παρακολουθούν ευχάριστα) και είναι εξαιρετικά εύπεπτη τις ώρες που επαναπροβάλλεται.
Αυτοί είναι οι λόγοι.
Την έχω δει αποσπασματικά κατά καιρούς και έχω διαπιστώσει ότι δεν αξίζει σχεδόν τίποτε εκτός από κάποιες αττάκες,
την θεωρώ φτηνή, βλακώδης και 'φτιαχτή' (στο παίξιμο των ηθοποιών) και ότι υποτιμά την νοημοσύνη μου σε μη ανεκτό βαθμό.
Παρεμπιπτόνως τα ίδια και χειρότερα πιστεύω για την παρόμοια σειρά "Οι μεν και οι δε".
Eιδικά απο την τελευταία ποτέ δεν μπόρεσα να δω περισσότερο από πέντε λεπτά (κυριολεκτικά) - εκνευρίζομαι από την υπερβολική βλακεία.
Κι' άλλες σειρές ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία αλλά μια ξεχωρίζει θετικά, οι "Απαράδεκτοι".
Στους "Απαράδεκτους" υπάρχει μια σημαντική διαφορά σε σχέση με τις άλλες :
oι πρωταγωνιστές παίζουν πολύ εμπνευσμένα και αβίαστα και στις περισσότερες περιπτώσεις καταφέρνουν αυτό να συγχωνεύεται με
το χαμηλό επίπεδο των διαλόγων και του σεναρίου κατά τρόπο που δεν ενοχλεί τον θεατή.
Έτσι στον θεατή απομένει η εντύπωση του ελαφρού χιούμορ και του αυθορμητισμού στο παίξιμο.
(Εξάλλου είναι και το μοναδικό σήριαλ όπου οι πρωταγωνιστές χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους ονόματα...)
Αντίθετα στα περισσότερα σήριαλ τέτοιου τύπου χορταίνεις κρυάδες και σου μένει μόνον η βλακεία...
(Η γνώμη μου είναι - δεν θέλω να θίξω κανέναν.)
Συμφωνώ κι εγώ με τη γνώμη σου V.I.Smirnov. Η "κατάντια" της Ελληνικής τηλεόρασης...V.I.Smirnov είπε:Να σου απαντήσω εγώ.Είναι μια σειρά με αρκετές έξυπνες αττάκες, γρήγορη εξέλιξη σε κάθε επεισόδιο και γεμάτη αθυροστομίες και σεξουαλικά υπονοούμενα.
Ότι θέλει ο κόσμος δηλαδή.
Ταιριάζει στο χαμηλό επίπεδο αισθητικής των θεατών (άρα την παρακολουθούν ευχάριστα) και είναι εξαιρετικά εύπεπτη τις ώρες που επαναπροβάλλεται.
Αυτοί είναι οι λόγοι.
Την έχω δει αποσπασματικά κατά καιρούς και έχω διαπιστώσει ότι δεν αξίζει σχεδόν τίποτε εκτός από κάποιες αττάκες,
την θεωρώ φτηνή, βλακώδης 'φτιαχτή' (στο παίξιμο των ηθοποιών) και ότι υποτιμά την νοημοσύνη μου σε μη ανεκτό βαθμό.
Παρεμπιπτόνως, τα ίδια και χειρότερα πιστεύω για την παρόμοια σειρά "Οι μεν και οι δε" (την αναφέρω διότι σε άλλο thread είδα ότι έχει επίσης μεγάλη πέραση).
Eιδικά απο την τελευταία ποτέ δεν μπόρεσα να δω περισσότερο από πέντε λεπτά (κυριολεκτικά) - εκνευρίζομαι από την υπερβολική βλακεία.
Κι' άλλες σειρές ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία αλλά μια ξεχωρίζει θετικά, οι "Απαράδεκτοι".
Στους "Απαράδεκτους" υπάρχει μια σημαντική διαφορά σε σχέση με τις άλλες :
oι πρωταγωνιστές παίζουν πολύ εμπνευσμένα και αβίαστα και στις περισσότερες περιπτώσεις καταφέρνουν αυτό να συγχωνεύεται με
το χαμηλό επίπεδο των διαλόγων και του σεναρίου κατά τρόπο που δεν ενοχλεί τον θεατή.
Έτσι στον θεατή απομένει η εντύπωση του ελαφρού χιούμορ και του αυθορμητισμού στο παίξιμο.
(Εξάλλου είναι και το μοναδικό σήριαλ όπου οι πρωταγωνιστές χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους ονόματα.)
Αντίθετα στα περισσότερα σήριαλ τέτοιου τύπου χορταίνεις κρυάδες και σου μένει μόνον η βλακεία...
Σε όποιους αρέσουν πολύ τέτοιες σειρές - οι περισσότεροι δηλαδή ! - τα αισθητικά κριτήρια και το μορφωτικό επίπεδο που έχουν
είναι κάθε άλλο παρά κολακευτικά γι' αυτούς. Κοινοτοπία μεν αλλά αλήθεια.
(Η γνώμη μου είναι - δεν θέλω να θίξω κανέναν.)
Συμφωνώ και γώ 100% και επισης θα ήθελα να προσθέσω οτί παρόλο που συμπαθώ την Ράντου, πρόκειται περί άθλιας σειράς, σε κάθε τομέα. Προσωπικά με πιάνει μια μιζέρια οταν βλέπω να παίζεται. Ειδικά ο πρωταγωνιστής με την καρικατουροgayfriendlyφλωρο ερμηνεία του, που είναι πάντα η ίδια σε όσα σηριαλ εχει παίξει, μου προκαλεί εντυπωση πως έχει τόση διάρκεια και τόσο επιτυχία.bernard.c είπε:Συμφωνώ κι εγώ με τη γνώμη σου V.I.Smirnov. Η "κατάντια" της Ελληνικής τηλεόρασης...
χαχα μαζι γραφαμε!thamonas είπε:Συμφωνώ και γώ 100% και επισης θα ήθελα να προσθέσω οτί παρόλο που συμπαθώ την Ράντου, πρόκειται περί άθλιας σειράς, σε κάθε τομέα. Προσωπικά με πιάνει μια μιζέρια οταν βλέπω να παίζεται. Ειδικά ο πρωταγωνιστής με την καρικατουροgayfriendlyφλωρο ερμηνεία του, που είναι πάντα η ίδια σε όσα σηριαλ εχει παίξει, μου προκαλεί εντυπωση πως έχει τόση διάρκεια και τόσο επιτυχία.
Εχεις ενα δικιο. Μπορει στην οικογενεια μου να εχουμε πανω κατω ιδια γουστα αλλα στο ευρυτερο περιβαλλον υπαρχουν ατομα που πχ θεωρουσαν το καφε της Χαρας (μπλιαξ) καλη σειρα. Ομως πιστευω πως τις κακες κωμωδιες τις βλεπουν και καποιοι, ενω τις καλες ολοι. Δεν καταλαβαινω πως τα καναλια ειναι οκ με ενα προιον που θα ειναι ντεμι.Rakeesh είπε:Σημείωση: στο λίφτινγκ ο Ρώμας έπαιζε διαφορετικό χαρακτήρα
Πάντως παιδιά πρέπει να έχουμε υπόψην οτι η δική μας "κατηγορία" ανθρώπου (νέου, άρρενος, μορφωμένου, που έχει διαβάσει κόμικς) δεν είναι το κέντρο του κόσμου, και μάλλον αποτελεί μειονότητα. Οι περισσότερες σειρές απευθύνονται σε γυναικούλες, συνταξιούχους, αμόρφωτους και νοικοκυρές. Για παράδειγμα τόσο τις σειρές του Ρώμα, όσο και το "Θα βρεις το Δάσκαλό σου", μέλη της οικογένειας μου τις παρακολουθουσαν φανατικα. Τις πιο ψαγμένες, οπως τους Παντρεμένους ή το Παρα Πέντε, δεν τα καταλάβαιναν ή απλά δεν τα συμπαθούσαν. Άλλες όπως το Κόκκινο Δωμάτιο πχ το γούσταραν, το είχαν να παίζει απλά για να ακούν τις φωνές, αλλά δεν το παρακολουθούσαν φανατικά ούτε έπιαναν τα αστεία, οποτε αυτο παει καπου "ενδιάμεσα"
Τα άτομα αυτά λοιπόν, που τα θεωρώ την πλειονότητα του Ελληνικού πληθυσμού, δε θέλουν ψαγμένα σενάρια, αλλά απλά μια κεφάτη σειρά με κάποιες χαριτωμένες σκηνές (πχ μια χοντρή γριά να φλερτάρει με ένα γέρο, 2 τύπους να καυγαδίζουν, λογοπαίγνια κλπ)
Κάντε μια πρόχειρη στατιστική για το ποιά άτομα βλέπουν ποιές σειρές στο σπίτι σας, και θα βγάλετε πόρισμα ανθρωπογεωγραφίας. Τόσο απλά
Επισημαίνω πάλι ότι το χιούμορ και τα λογοπαίγνια δεν ταυτίζονται με τις αθυροστομίες, τις κρυάδες και τα υστερικά ξεσπάσματα από τις οποίες βρίθει η συγκεκριμένη σειρά και οι όμοιές της.Rakeesh είπε:... δε θέλουν ψαγμένα σενάρια, αλλά απλά μια κεφάτη σειρά με κάποιες χαριτωμένες σκηνές (πχ μια χοντρή γριά να φλερτάρει με ένα γέρο, 2 τύπους να καυγαδίζουν, λογοπαίγνια κλπ)
Είχαν "μαύρο" χιούμορ και μια ενδιαφέρουσα πινακοθήκη χαρακτήρων.RIO είπε:...ποτέ δεν κατάλαβα την επιτυχία με τα "εγκλήματα".Μου φαίνονταν απίστευτα ανιαρή και υπερβολική σειρά. Από τις σειρές που σε πιέζουν για να βγει γέλιο.
Και όμως όλοι την παρακολουθούσαν σαν υπνωτισμένοι (κάτι ανάλογο με το 50-50 και το Παρα πέντε).
Αν προσθέσετε "με αγάπη για τα ταξίδια" και επισυνάψετε φωτογραφία, μήπως να σκεφτούμε και κάποια άλλη αξιοποίησή σας αγόρια;Rakeesh είπε:Πάντως παιδιά πρέπει να έχουμε υπόψην οτι η δική μας "κατηγορία" ανθρώπου (νέου, άρρενος, μορφωμένου, που έχει διαβάσει κόμικς)