Παιδιά υπάρχει στο τιουμπιΚαποια σιγουρα ηταν απο βιβλια του Μαρη. Πολλα απο αυτα ομως ηταν ιταλικα σεναρια δισκευασμενα.
Τα έχω δεί εδώ και καιρό. Δεν είναι όλα τα επεισόδια.Μόνο τρία επεισόδια βρε παιδιά, γιατί την σβήσανε και αυτή, πω πω μαχαίρια στην καρδιά. Βλέπω αυτό με την Ναθαναήλ.
Only threeΤα έχω δεί εδώ και καιρό. Δεν είναι όλα τα επεισόδια.
Ισχύει αυτό για τη Ναθαναήλ!! Δύο σειρές που μου έρχονται πρόχειρες με τη Ναθαναήλ πρωταγωνίστρια (Οι Αξιόπιστοι και Οι Αντίζηλες) και στις δύο υποδύεται τη νεαρή χήρα κάποιου πλούσιου και μεγάλου σε ηλικία άντρα.. και σίγουρα την έχουμε δει κι άλλες φορές σε αντίστοιχο ρόλο..Το πώς της πήγαινε της Ναθαναήλ ο ρόλος της γυναίκας που παντρεύεται τον πλούσιο μεγαλύτερο άνδρα δεν λέγεται. Γενικά στο φυσικ της πήγαινε η να παίζει την κόρη πλούσιο πατέρα η την γυναίκα πλούσιου ανδρα. Μόνο τρία επεισόδια σώζονται και είναι ωραία σειρά.
Eιχε κοσμοπολίτικο αέρα για αυτόν τον λόγο.Ισχύει αυτό για τη Ναθαναήλ!! Δύο σειρές που μου έρχονται πρόχειρες με τη Ναθαναήλ πρωταγωνίστρια (Οι Αξιόπιστοι και Οι Αντίζηλες) και στις δύο υποδύεται τη νεαρή χήρα κάποιου πλούσιου και μεγάλου σε ηλικία άντρα.. και σίγουρα την έχουμε δει κι άλλες φορές σε αντίστοιχο ρόλο..
Eιχε κοσμοπολίτικο αέρα για αυτόν τον λόγο.
Τι θα ήταν η αναζήτησης η το εκείνο το καλοκαίρι χωρίς αυτήν, τίποτα, βέβαια και ο Αντωνόπουλος και ο Κομνηνός ήταν και αυτοί το ιδιο καλοί αλλά η Έλενα αναντικαταστατηBεβαιως. Ειχε πολυ αριστοκρατικη εμφανιση σε προσωπο και σωμα. Ψηλολιγνη και καλλιγραμη, διεφερε εντελως απο τη μεση Ελληνιδα της εποχης εκεινης, μη σου πω και της σημερινης.
Ειχε και αυτη την ψυχροτητα στη φωνη και στο βλεμμα που της προσεδιδε κατι το απομακρο.
Προσυπογράφω ξανά, σειρά με ψυχή, γενικά όλες οι σειρές τότε είχαν ψυχή ενώ σήμερα έχουν τα πάντα εκτός ψυχηΥπέροχη αστυνομική σειρά που λόγω ηλικίας την θυμάμαι πολύ αμυδρά, αλλά από τις αφηγήσεις, τα δημοσιέύματα και φυσικά τα σχόλια των φίλων του φόρουμ το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι πως πρόκειται από τις πιο πετυχημένες και προσεγμένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης την δεκαετία του '70. Μια δεκαετία όπου η συντριπτική πλειοψηφία των σειρών και εκπομπών της τηλεόρασης διακρίνονταν από ποιότητα και υψηλό επίπεδο.
Ας μου επιτραπεί να δώσω τα εύσημα στον υπέροχο ηθοποιό Γιώργο Σίσκο που συμμετείχε στην σειρά. Πραγματικά εκπληκτικός ηθοποιός με ωραίο παρουσιαστικό, αρχοντικό στυλ, ήρεμη φυσιογνωμία, σωστή εκφορά του λόγου και χροιά φωνής που σε καθηλώνει να τον ακούσεις με προσοχή. Κυριολεκτικά ξεχώριζε καταλυτικά στην σειρά και στο ενεργητικό του καταγράφεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η επιτυχία της.