kingtiger077
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 217
Γνωριζει κανεις αν τις φιγουρες εξωγηινοι και νιντζα που έβγαζε η ψιλικοκο είχαν καμία σχέση με El Greco;
Eμμμ..το λεω εγω αλλα ποιος με ακουει....D@redevil είπε:Να, κάτι τέτοιες στιγμές είναι που θα 'θελα να είχε ένα κουμπάκι "Thanks" κάτω από το ποστ σου, να το πατήσω βρε αδερφέ! :flower:
Το ένα πιο όμορφο από τ' άλλο!...
Ευχαριστούμε!
Ευχαριστω Μαριαννακι...:[D@redevil είπε:Να, κάτι τέτοιες στιγμές είναι που θα 'θελα να είχε ένα κουμπάκι "Thanks" κάτω από το ποστ σου, να το πατήσω βρε αδερφέ! :flower:
Το ένα πιο όμορφο από τ' άλλο!...
Ευχαριστούμε!
Σε ευχαριστω πολυ Γρηγορη!!!! :thanx2:angel_grig είπε:Eμμμ..το λεω εγω αλλα ποιος με ακουει....
Ευχαριστουμε Σταυρο!!!
Στο google ειδα οτι η ALEPLAST εφτιαχνε και trapeze toys που τα εχουμε συζητησει(σε...καποιο θεμα)kingtiger077 είπε:Δεν είδα να αναφέρεται πουθενά εδώ οπότε ας προσθέσω κι εγώ την εταιρεία ALEPLAST που αναγράφεται στο κουτί της μικροσκοπικής μηχανής που απέκτησα πρόσφατα!
pardalotzatziki σ αυτο το θεμα εγινε η συζητησηpardalotzatziki είπε:Στο google ειδα οτι η ALEPLAST εφτιαχνε και trapeze toys που τα εχουμε συζητησει(σε...καποιο θεμα)
Ευχαριστω..τωρα το ειδα..katerinak είπε:pardalotzatziki σ αυτο το θεμα εγινε η συζητηση
Έχω ακριβώς το ίδιο!WildShark είπε:Το παλιό μου σκάκι (δεκαετία 70) ...
ΥΓ ... το ΒΙ (στο ΕΛ.ΒΙ.ΞΥ.Π) ίσως να σημαίνει ΒΙοτεχνία ..
Προβολή συνημμένου 113850
Τα εχω και γω με το κουτακι, αλλα και το ταμπλω. Προσφατα βρηκα φωτο απο το κουτι το οποιο χαλασε καποια στιγμη και πεταχτηκε.cloud είπε:Έχω ακριβώς το ίδιο!
Αυτη την απορια την ειχα και γω. Ισως να ειναι παλιοτερο λογοτυπο; Εχω δει και αυτο...nasospakos είπε:ωραίες φωτογραφίες με logos! Μια ερώτηση προς όλες τις φίλες & όλους τους φίλους: Το λογότυπο της «ΑΚ ΑΔΕΛΚΟ» ήταν ίδιο με αυτό της παρακάτω φωτογραφίας;Προβολή συνημμένου 91110