[Λαμπρής Ο.Ε.] Άλμπουμ BATMAN THE MOVIE

Αγαπητέ kakouline...

Επειδή έχουν συμβεί διάφορα στο παρελθόν, όσον αφορά τα πνευματικά δικαιώματα, με αποτέλεσμα το retromaniax να βγαίνει εκτεθειμένο (χωρίς να φταίνε οι άνθρωποι πίσω από αυτό), ακολουθείται πλέον η τακτική "όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι"... ;)
 
Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρω κάπου ότι είσαι αντιρρησίας!... Ίσα - ίσα που εξαίρω και την καλή σου διάθεση να βοηθήσεις επί του θέματος! :)

Το τι ερμηνεύει ο καθένας μας όσον αφορά το γράμμα του νόμου, είναι άκρως υποκειμενικό. Αν -ώ, μη γένοιτο, συμβεί τελικά κάτι, ποιος καλύπτει το φόρουμ? Ή -να το θέσω αλλιώς: ποιον πιστεύεις ότι θα κυνηγήσουν οι αρχές?

Λες:

Απλα προσπαθω να καταστησω σαφες οτι η νομοθεσια περι πνευματικων δικαιωματων δεν απανταποκρινεται σε ολες τις περιπτωσεις. Δεν προσπαθω να το παιξω "αντιρρησιας" ουτε η συζητηση αυτη γινεται για να παρω εγω ενα σκαναρισμενο αλμπουμ, αλλα οι γενικευμενες υπεραπλουστευσεις και η ομαδοποιηση διαφορετικων περιπτωσεων δε συνιστα παρα αλλο ενα ειδος αγνοιας για τετοια ζητηματα.
 


Κι ερωτώ, εφόσον είσαι νομικός: Σε ποιες περιπτώσεις ανταποκρίνεται? Πώς ξέρεις ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μία από αυτές? Ποιος είπε ότι γενικεύουμε ή υπεραπλουστεύουμε? Σε πληροφορώ ότι με τόσο διάβασμα που έχω ρίξει με την Kambia σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων (και σ' ενημερώνω ότι έχουμε ρωτήσει τόσους συναδέλφους σου, όσους δεν φαντάζεσαι! Μέχρι και δικαστή, έφτασε η χάρη μας!
:) ), κοντεύω να γίνω δικηγόρος, κι ας μην είχα περάσει στη νομική! :)

 




Επισης, καλο ειναι περα απο την αοριστη αναφορα διαταξεων του νομου να ειμαστε σε θεση να ερμηνευουμε και το γραμμα και το πνευμα αυτου. Εντελως καλοπιστα τεθηκε ενα ζητημα και κατεθεσα την εμπειρια μου ως προς αυτο αλλα δεν προκειται να συνεχισω περαιτερω αναλυση εφοσον ξεκαθαρα η πολιτικη λειτουργιας σε ορισμενες περιπτωσεις υπερβαινει την οποια νομοθετικη πραγματικοτητα. Η ιδιοτητα μου παντως δεν θα μου επετρεπε σε καμια περιπτωση να στηριξω την οποια παρανομη συμπεριφορα (εαν κανεις καταλαβε μεχρι τωρα τι γραφω, θα διαπιστωσει οτι ΔΕΝ στηριζω καμια παρανομη συμπεριφορα ή ενεργεια)... Αυτα. Καλη σας μερα,καλο μηνα και σας ευχαριστω.
Κάτσε βρε! Ακόμα δεν ήρθες - μην παρεξηγείσαι! :)

Ούτε είπαμε ότι θες να στηρίξεις τέτοιες ενέργειες, ούτε ότι τις επικροτείς! Μη βάζεις λόγια στο στόμα μας!

Απλά, αυτό που τονίζεται είναι ότι -έτσι όπως είναι διατυπωμένοι οι νόμοι (που ερμηνεύονται κατά το δοκούν), το φόρουμ δεν διασφαλίζεται. Αν κάτι αλλάξει, τότε πολύ ευχαρίστως να ακολουθήσουμε και να στηρίξουμε τις ενέργειες με χαρά! :)

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Καλή συνέχεια λοιπόν κι αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία, θα χαρώ να σου την απαντήσω μέσω πμ, γιατί ήδη έχουμε φύγει πολύ εκτός θέματος!
 
... Eμενα παντως μου ανοιγει η ορεξη με τις δημοπρασιες που προσφατα ανεβηκαν στο ebay :D .

Για οποιον δεν τα εχει δει:

http://www.ebay.com/sch/geor.anna/m.html?item=151237387738&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23367365da&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562

mpDtE9wOConJrhco6U3nHCg.jpg

[Edit] Please βάζετε συνημμένες τις εικόνες από τις δημοπρασίες για να ξέρουμε σε τί αναφέρεστε και μετά τη λήξη τους. [Edit]

mu4YIMQsZwBPqg5UzbIzL8g.jpg

mq58tmJiwt1NiE829g3-KhQ.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι υπάρχει το κουμπάκι report post? Γιατί κάθε, μα κάθε φορά, κάνετε σχόλια μες στο θέμα? [/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μόλις κέρδισα σε bid το άδειο άλμπουμ με ένα κουτί με 100 κλειστά φακελάκια!!!

Ανυπομονώ να το λάβω!! :D
 
Περιμένουμε φωτό!!!!!!!!!!
 
theforce είπε:
Περιμένουμε φωτό!!!!!!!!!!
ένα κινητό της κακιάς ώρας έχω δυστυχώς για φωτό.Δεν έχω τίποτα καλύτερο.

Εννοείς φωτό από κάποιες σελίδες του άλμπουμ όταν το συμπληρώσω;
 
ό,τι μπορέσεις. Είτε όταν το παραλάβεις είτε όταν συμπληρώσεις.
 
το αλμπουμ αυτο προσφατα το συμπληρωσα

Για να γραφτει και στον τιτλο ,ειναι απο την εταιρεια Λαμπρής Ο.Ε.

batman-almpoum-1990.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γεια σου ρε Σπυράν μεγαλεεε!!

Παιδια, ο Σπυρος ειναι ενας απο τους πιο ψαγμενους και ειδικους επι του θεματος ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ στην Ελλαδα, ξερει σχεδον τα παντα και εχει αλμπουμ που δε φανταζομαστε οτι υπηρξαν ποτε!!
 
Ευχαριστω Βασιλη!!

υπαρχουν και μεγαλυτεροι συλλεκτες απο μενα.

Μια μερα που θα εχω χρονο θα τα ανεβασω ολα σε φωτογραφιες!!

απο ελληνικης εκδοσης παντως εχω αρκετα αλλα σχεδον αδεια τα περισσοτερα! :(
 
Αδεια ξε-αδεια δε πειραζει, αλλοι δε τα εχουν καθολου..

Εσυ τουλαχιστον τα εχεις, το ψαχνεις πολυ το θεμα ;)
 
Εχω αλμπουμ και κουτι με φακελακια!!
 
Μια μικρή γεύση από το άλμπουμ συμπληρωμένο :D :D:D

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα