Μαλλον πρεπει να ειναι το "Ο Χωροφυλακας στην Νεα Υορκη". http://www.imdb.com/title/tt0060450/georgeikos είπε:εγω ψαχνω μια αλλη του ταινια αλλα δεν θυμαμαι καλα την υποθεση..την ειχα δει σιγουρα πριν το 90 στην ερτ...εμπλεκε σε φασαριες ψαχνοντας την κορη του η οποια ειχε φυγει..το ειχε σκασει..δεν θυμαμαι καλα...ξερει κανεις ποια μπορει να ειναι?
Έχεις δίκιο στο Ο βασιλιάς της τρέλας είναι εντελώς έξω από τα νερά του. Προσωπικά μεγάλωσα με ντε Φινές και μου αρέσουν ιδιαίτερα οι ταινίες του της σειράς του Χωροφύλακα του Σαν Τροπέ (όχι τόσο οι 2 τελευταίες) σε σκηνοθεσία Ζαν Ζιρό, Το κορόιδο, Η ασύλληπτη απόδραση και Οι περιπέτειες του ραββίνου Ζακόμπ και οι τρεις σε σκηνοθεσία Ζεράρ Ουρί, το ζιζάνιο σε σκηνοθεσία Κλοντ Ζιντί και ο Κατεψυγμένος σε σκηνοθεσία Εντουάρ ΜολιναρόKambia είπε:Απολαυστικός στις περισσότερες ταινίες του. Η ταινία όμως που έχει φύγει το αμάξι από το δρόμο και στηρίζεται πάνω σε ένα δέντρο στον γκρεμό με κάνει... να θέλω να πέσω εγώ από το γκρεμό Από όσο θυμάμαι η πιο βαρετή του και αδιάφορη ταινία (για μένα)