Λούσυ (I love Lucy, The Lucy - Desi Comedy Hour, The Lucy Show, Here's Lucy)

krios

RetroNuts!
Joined
21 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.801
Αντιδράσεις
409
Απλά για να θυμηθούμε και κάτι άλλο από τη δεκαετία του '70. Ήταν το σόου της Λούσυ (Lucille Ball), μια κωμική αμερικάνικη σειρά. Η πρωταγωνίστρια με το πολύ εκφραστικό πρόσωπο και τις πολλές γκριμάτσες δεν μπορούσε παρά να είναι συμπαθέστατη. Και πολύ ταλαντούχα. Θυμάστε;

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
attachment.php
 
Πολύ αγαπημένη και ταλαντούχα!!

Στο μυαλό μου την θεωρώ σαν την "Αμερικάνα Βλαχοπούλου" και, όπως και "την δική μας Ρένα", την θεωρώ αξεπέραστη!!

Σε ευχαριστούμε krios για το απόκομμα! :)
 
Η Lucille Ball σε μια απο τις τελευταίες συνεντεύξεις που έδωσε στο σώου της Joan Rivers για το promote του "LIfe with Lucy" το 1986 λίγο πριν φύγει...

Γλυκύτατη και τσαχπίνα οπως ήταν και στην σειρά που αγαπήσαμε.

Part-1

[video=youtube;jlHw1PvMv-A]



Τίτλοι Τέλους για την Λουσι....

http://www.youtube.com/watch?v=pEYfYfqL6qE&feature=related

info:

http://en.wikipedia.org/wiki/Lucille_Ball
 
Να συμπληρώσω ότι και στην Ελλάδα, η Lucille Ball ήταν πολύ αγαπημένη από το τηλεοπτικό κοινό.

Το "I love Lucy" ξεκίνησε στο Κανάλι 11 (ΕΙΡ), μεταπήδησε (στις αρχές της δεκαετίας του '70 νομίζω) στην ΥΕΝΕΔ, όπου και παρέμεινε για πολλά χρόνια. Η ΥΕΝΕΔ είχε προβάλλει και το "The Lucy Show" ("Το Σώου της Λούσυ") και είχαν προβληθεί από την Ελληνική τηλεόραση και όλα τα TV-specials που είχε γυρίσει η δημοφιλής κωμικός για την Αμερικάνικη τηλεόραση στα μέσα/τέλη της δεκαετίας του '70. Αυτό σημαίνει ότι το Ελληνικό τηλεοπτικό κοινό την είχε αγαπήσει! :)

Ξαναείδαμε τις σειρές της Lucille Ball από το δορυφορικό κανάλι SKY όταν προβαλλόταν στην Ελλάδα (1988/1989) και τέλος, στο MEGA, στο ξεκίνημά του, που πρόβαλλε το "I love Lucy" μεσημέρια Σαββάτου...
 
Συμφωνώ οτι θύμιζε πολύ την Βλαχοπούλου, στο μπρίο. Συμπαθέστατη και με πολύ γελιο οι δουλειές της...
 
Kατά καιρούς, τα ψηφιακά της ΕΡΤ προβάλλουν το "I Love Lucy". Αγαπημένο μου επεισόδιο εκείνο με το μοντάζ που έκανε η Λούσυ ενώνοντας βιαστικά τα φιλμ με τις χαρούμενες στιγμές του μικρού της γιου, το μουσικό κλιπ του Ρίκυ και μιας ταινίας γουέστερν της ίδιας και των γειτόνων που τραγουδούσαν το "I'm An Old Cowhand". 3 σε 1!

Τίτλος επεισοδίου: "Lucy's Botched Home Movie"


 
theforce είπε:
Kατά καιρούς, τα ψηφιακά της ΕΡΤ προβάλλουν το "I Love Lucy". Αγαπημένο μου επεισόδιο εκείνο με το μοντάζ που έκανε η Λούσυ ενώνοντας βιαστικά τα φιλμ με τις χαρούμενες στιγμές του μικρού της γιου, το μουσικό κλιπ του Ρίκυ και μιας ταινίας γουέστερν της ίδιας και των γειτόνων που τραγουδούσαν το "I'm An Old Cowhand". 3 σε 1! Τίτλος επεισοδίου: "Lucy's Botched Home Movie"


Χαχα, ναι είναι τέλειο!! Όλα είναι ένα κι ένα!!

[video=youtube;pZ0nH-pSsu8]http://www.youtube.com/watch?v=pZ0nH-pSsu8&feature=related
 
H Lucy, ο Ricky, o Fred και η Ethel κάνουν αναδρομή σε όμορφες στιγμές της σειράς στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και στη συνέχεια ντύνονται (και οι 4!!) Άγιοι Βασίληδες για τον μικρό Ricky! Τους περιμένει όμως μια μεγάλη έκπληξη....!!!

Δεκέμβριος του 1956: “I love Lucy” - Christmas Show

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=H4VqB3Emz_U&feature=endscreen

Κλασική Αμερικάνικη τηλεόραση και το πρώτο sitcom από καταβολής τηλεόρασης στην καλύτερή του Χριστουγεννιάτικη έκδοση! :)

Απολαύστε το!
 
Την είδα για πρώτη και τελευταία φορά στο MEGA και παρότι είχε τον αέρα του ξεπερασμένου, την αγάπησα!
 
Το 1972 την έβλεπα μεσημέρι Σαββάτου στην τηλεόραση, με χαρακτηριστική φιγούρα τον Διευθυντή της με το μουστάκι. Στη σειρά αυτή είχε και μια μεγάλη κόρη.
 
Υπάρχει εορταστικό επεισόδιο όπου υπάρχει ή βιβ και ή Λουσυ που στολίζουν τα δέντρα τους και ή μία σπάει τα πολύτιμα στολίδια της αλλης και τσακώνονται άσχημα .
 

Συνημμένα

  • IMG_20210101_123828.png
    IMG_20210101_123828.png
    631,5 KB · Προβολές: 4
Η σειρα αν θυμαμαι καλα προβαλόταν καλοκαιρι τη δεκαετια του 90 στο mega channel;

εισαγωγη της σειρας

ναί όντως 1990 Σάββατα μεσημέρι την πρόβαλε το Mega.Νομίζω από Ιανουάριο 1990 άρχισε να το δείχνει.
 
Πίσω
Μπλουζα