Plink
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 13
Τελικά ο άχρηστος δεν είχα βάλει καν sp2...νόμιζα ότι τα ΧΡ που πέρασα το είχαν μέσα, αλλά τελικά όχι...manos426f είπε:Όχι ρε,δε νομίζω να σου δημιουργήσει καμιά ανακατωσούρα ένα DirectX update....
Το πρόβλημα αυτό λύθηκε...
Όμως, τώρα έχουμε άλλο....γκρρρρ
Δοκίμασα τον emulator του Sega Model 2 ...και ενώ τρέχει κανονικότατα σε παράθυρο ...όταν πάω να γυρίσω σε full screen κρασάρει το σύμπαν και κλείνει το πρόγραμμα...
Η ανάλυση είναι 640χ480 δηλαδή η μέγιστη που σηκώνει το arcade monitor...
πιο μικρή ανάλυση δεν νομίζω ότι έχει νόημα να δοκιμάσω σε αυτά τα παιχνίδια..
Άλλοι emulators τρέχουν μια χαρά σε full screen στην ίδια ανάλυση...
Πόσο δίκιο είχες!!!!pooky(1) είπε:Οπωσδήποτε θα πρέπει να κατεβάσεις "RAINE". O Emulator τα σπάει και έχει διαφορετική αίσθηση από τον ΜΑΜΕ, must για ένα.
Όσο για τα CHDs δεν έχω ασχοληθεί μια και δεν παίζουν καλά στα σημερινά μηχανήματα. Do non bother όπως θα έλεγε και ο Phil!
Απλά τα ΣΠΑΕΙ ο RAINE.
Φοβερά αισθητή η διαφορά σε σύγκριση με το ΜΑΜΕ...τα ίδια παιχνίδια παίζουν εξαιρετικά καλύτερα!!
Επίσης κατάφερα να σετάρω τον CPS3 emulator, ο οποίος είναι εξαιρετικός ...5-6 παιχνίδια υποστηρίζει από ότι έχω δει μέχρι τώρα, αλλά σπέρνει...κανένας άλλος εξομοιωτής δεν τα παίζει αυτά!!!
Τον Zinc τον παράτησα τελείως...είναι σχεδόν αδύνατο να σετάρω τα χειριστήρια στην καμπίνα...!
Επίσης είναι στημένοι και πλήρως λειτουργικοί emulators για Vectrex (φυσικά..αν και ο MESS δεν τα πάει πολύ καλά...), για PCE (το magic engine που τα σπάει!), για atari 2600, atari 5200, atari 7800.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: